Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ!


Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Οι συμμορία του ευρώ, του ληστρικού νομίσματος που κατέστρεψε την οικονομία της Ελλάδας, ετοιμάζεται τώρα, κατ΄εντολήν των τοκογλύφων να μας πάει ξανά στην δραχμή!

 Όχι όμως σε πραγματικά εθνικό νόμισμα αλλά σε μια δραχμή ΚΟΥΡΕΛΌΧΑΡΤΟ αφού θα τυπώνεται υπό τον έλεγχο της ΕΚΤ δηλαδή των τοκογλύφων!


Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι πώς λέγεται το νόμισμα αλλά αν η τράπεζα της Ελλάδος είναι Ελληνική και όχι ιδιωτική όπως είναι τώρα, δηλαδή το κυρίαρχο ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ Ή ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; !!!Τι αξία έχει σήμερα το παλιό, αγαπημένο μας χιλιάρικο;

Τι αγοράζαμε με αυτό το 1999 και τι αγοράζουμε τώρα με 2,93 ευρώ;

Αναλυτικά:

Τσιγάρα: 400 δραχμές.

Τυρόπιτα: 100 δραχμές.

Καφές φραπέ: 500 δραχμές.

Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με… βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές (498 €).

Σήμερα (2015) τα ίδια προϊόντα κοστίζουν:
Τσιγάρα: 4 – 5 ευρώ.

Τυρόπιτα 1,5 ευρώ.

Καφές φραπέ ή freddo: 3 – 4 ευρώ.

Σύνολο 8,5-10,5 ευρώ, δηλαδή περίπου 3,5 χιλιάρικα, με βασικό μισθό 480 ευρώ.
Ο βασικός μισθός σε δραχμές υπολογίζεται ότι είναι 163.000 δρχ (κατά τι μικρότερος από το 1999).

Απλά, 17 χρόνια μετά, το κόστος ζωής υπερτριπλασιάστηκε.
Ο βασικός μισθός μειώθηκε και για ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού δεν υπάρχει καν.

Τα συμπεράσματα δικά σας….


(ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 2013 ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ)1 σχόλιο:

  1. Τι περιμένετε αγαπητοί Συμπολίτες , κανείς δεν έχει καταλάβει το τη μας συνέβηκε - το τη μας συμβαίνει , και το τη θα μας συμβεί .
    Ένα σας μαρτυρώ μόνο , θα υπάρξουν και χειρότερα , μέχρι να περάσει και να έρθει το ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ , το τέλος την Οικονομικής Υποδούλωσης .
    Η Πατρίδα θέλει ΜΕΓΆΛΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΌ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΤΗΣ ( Τα πιόνια του Ν.Δ.Τ.) Ναι από εμάς , αλλά να βγάλουμε τες Παρωπίδες και να διώξουμε το σύννεφο που μας ακολουθεί κατά πόδας , της Κομματολογίας - της Ιδεολογίας- και της Συμφεροντολογίας .
    Πρέπει να γίνει μια Ριζική Αλλαγή , μια ΑΝΑΊΜΑΚΤΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΆ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΕΡΑΤΆ ΝΑ ΔΑΝΕΊΖΕΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΏΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΛΆΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ, ΝΑΙ / ΝΑΙ/ ΝΑΙ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ Η ΖΩΉ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΒΉΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ ΤΗΣ <<>>>. Σας αγαπώ και ενδιαφέρομαι για όλους σας , ενδιαφερθείτε και μια φορά για την πραγματικότητα /////////.

    ΑπάντησηΔιαγραφή