Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

O ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΦΡΕΑΡ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ: «ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ»

ΒΙΝΤΕΟ


ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Η αναφορά του γέροντα στον Πατακό είναι ατυχής αλλά είναι πασιφανές ότι ο γέροντας προβάλει στον δικτάτορα στοιχεία που δεν είχε η χούντα διότι λέει: "Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών" ενώ οι δικτάτορες δεν μιλούσαν για Ορθοδοξία! Αν και οι δικτάτορες μπροστά στην ναζιστική τουρκοκρατία με γκαουλάιτερ τον Τσίπρα, μοιάζουν παιδάκια με σφεντόνες μπροστά σε πάνοπλους φασίστες, δεν σημαίνει ότι θέλουμε τους δικτάτορες ούτε ο γέροντας πιστεύει κάτι τέτοιο αλλά η αγανάκτηση τον κάνει να πεί, ότι από αυτούς ακόμα και η χούντα ήταν μικρότερο κακό.


Π. Ιουστίνος: «Ζούμε στις μέρες του Αντιχρίστου – Ο Σιωνισμός έχει εισχωρήσει παντού»

«Άπαξ ο Αρχιεπίσκοπος έβγαλε το εγκόλπιο του, για να πάει επίσκεψη σε ανθρώπους που ήρθαν λάθρα…»
«Ο Θεός τιμώρησε την Εκκλησίας της Ελλάδος – Για κάθε δέκα κληρικούς που πεθαίνουν κάνουν έναν »
«Αν υπήρχε Ορθόδοξο στοιχείο στην Ελλάδα θα είχε κατεβάσει τον Αρχιεπίσκοπο»!!!


Λάβρος ο Ηγούμενος στη Ι.Μ. Φρέαρ του Ιακώβ μιλάει για όλους και για όλα στην Ελλάδα. Ζητάει να «αντισταθεί ο λαός κατά του Κλήρου, δυστυχώς»!

Γνήσιος, αληθινός, Ορθόδοξος, πατριώτης και ομολογητής ο Γέροντας Ιουστίνος βαστάει γερά την Σημαία της Ελλάδος μας με όλες του τις δυνάμεις. Είναι «παλικάρι» και μεγάλος μαχητής Αγιοταφίτης.

Στο βίντεο παρακάτω όπου με την άδειά του δημοσιεύεται, θα ακούσετε πράγματα που πολλοί σας κρύβουν ή δεν τολμούν να σας πούνε. Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι που «συναντούν» το θάνατο κάθε μέρα ξεχνάνε τι θα πει φόβος. Αντιθέτως άλλοι ζώντας μέσα στη σιγουριά και απαλλαγμένοι από κάθε έννοια για επιβίωση ξεχνάνε τι θα πει πρόνοια Θεού αλλά και όσους αδελφούς αγωνίζονται μακριά από τη μητέρα πατρίδα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου