Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ 
Βίντεο με πολύ σκληρές αποδοκιμασίες κατά του Ν. Παππά, αποδοκιμασίες που αποτυπώνουν την οργή των κατοίκων της Βέροιας για την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς Το βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα είναι σύντομα «απαγορευμένο».    

Στο βίντεο ακούγονται σκληρές ύβρεις κατά Ν.Παππά, του Τσίπρα και γενικότερα των δωσιλόγων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που αποδοκίμασαν τον Ν.Παππά και την συνοδεία του έξω από τον πολυχώρο «Ελιά» στην Βέροια ήταν πολλοί και έτσι δεν μπορεί να πει για «καμμιά δεκαριά ακροδεξιούς» όπως είπε όταν δέχτηκε βροχή έντονων διαμαρτυριών κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς...

Οι πολίτες της Βέροιας, κρατώντας ελληνικές σημαίες, αποδοκίμασαν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και  «κολητό»
του Τσίπρα, που είχε το θράσος να θέλει να τους πείσει για την συμφωνία των Πρεσπών, τραγουδώντας «Μακεδονία ξακουστή».

Παρόλα αυτά επιμένει στις προκλήσεις ο Παππάς λέγοντας με θράσος ότι «η Μακεδονία ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων στο παρελθόν» και ότι «πριν τις Πρέσπες, παντού στον κόσμο η γειτονική χώρα ήταν αναγνωρισμένη ως "Μακεδονία" σκέτο»!!!


Παράλληλα, αν και δεν τόλμησε να πει πως ήταν λίγοι, συνέχισε να αποκαλεί «ακραίους και ακροδεξιούς» όσους τον αποδοκίμασαν στη Βέροια όπως και στο Κιλκίς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! 1 σχόλιο: