Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Όταν εσείς αδικείτε μια ψυχή, αυτή η ψυχή παραπονείται, που παραπονείται η ψυχή αυτή; Στο σώμα σας (σε εσάς) η Στον Θεό; Ποιον παρακαλεί; (τον Θεό)! Σε ποιον απευθύνεται; 

Στον Θεό, Στον Χριστό, Στην Παναγία, το παράπονο αυτό αμέσως τότε κινεί Νόμον Θεού και ανοίγει ένα δικαστήριο,…το δικαστήριο αυτό, μην το συγκρίνετε με τα δικά μας δεδομένα, το εκφράζω με τα δικά σας λόγια για να καταλάβετε το εύρος του λόγου.

Όσους λοιπόν οβολούς έδωσες, τόσους οβολούς θα πάρεις, αυτό ονομάζεται δικαιοσύνη και όχι τιμωρία και ασπλαχνία, διότι δικαιώνει εκείνην την ώρα Ο Θεός και τις δυο ψυχές ώστε όταν έλθουν επάνω, να βρίσκονται σε ισορροπία .

Εδώ όμως λαμβάνει μέρος και η μετάνοια, θα εκτελεστεί μεν η απόφασης της δικαιοσύνης, αλλά εάν ακολουθήσει μετάνοια ε! Αντί να έχεις 10 χρόνια κράτηση, θα έχεις τρία! 

Όμως ο Νόμος θα εκτελεστεί! Έστω με επιείκεια!

Όταν ακούτε για νόμο δικαιοσύνης και ηθικης του Ουράνιου Πατρός και όταν εφαρμόζετε αυτούς τους Νόμους τους άπειρους και δίκαιους της αγάπης, όταν εσείς εφαρμόζετε κατά γράμμα τους νόμους σας, γιατί δικοί σας είναι, όταν κάποιος παιδιά μου πεινάει και λαχταρει ένα κομμάτι ψωμί, είναι υποταγή η είναι θέληση ζωής;

Έτσι είναι οι Νόμοι Του Θεού, είναι θέληση ζωής για εσάς, γιατί σας δίνουν ζωή, όμως δεν είναι μόνον θέλησης ζωής αλλά και η σφραγίδα που μέσα από την ακράδαντη πιστιν σας προς Τον Θεον, για να ζήσετε την βασιλεία του ουρανού.

ΥΠΟΤΑΓΗ : είναι κάτι τυφλό, το οποίο γίνεται με το ζόρι.

ΘΕΛΗΣΙΣ : είναι ότι νιώθεις στην ψυχή σου και το κάνεις.

ΘΕΛΗΣΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΙΣ : έργο Θεού, θέλω να εφαρμόσω τον Νομον Του Πατέρα μου, επειδή είναι σωστός

Παιδιά μου, σωστό είναι να παρακαλείτε Τον Κύριο να σας δίνει κουράγιο, να είναι δίπλα σας και να είναι δίκαιος.

Ε! να γιατί καμιά φορά, πάνω στην αγανάκτηση σας λέτε…   «Δίκαιος να είσαι Κύριε για τον άλλον» και δεν λέτε:«σε παρακαλώ Κύριε να είσαι δίκαιος απέναντι σ’αυτά που κάνω»

Παιδιά μου, όταν αυτόν που έπλασε Ο ίδιος Ο Θεός με τα χέρια του (τον άνθρωπον), τον πληγώνουν αμετανόητα και συνεχόμενα, (αν σας ζητούσαν να) δώσετε εσείς μιαν λύσιν προς Τον Θεον, εσείς θα κάνατε τα πιο χειρότερα που θα μπορούσατε να κάνατε ως εκδίκησην.

Την Αγία Τριάδα όμως την συγκρατεί η ευσπλαχνία της δικαιοσύνης, διότι δεν είναι εκδικητές, αλλά Δίκαιοι των Δικαίων! Γι’αυτό παιδιά μου μην απορείτε γιατί αργεί Ο Θεός.

Πολλοί από εσάς λέτε «που είναι Ο Θεος;»  

Εγώ σας απαντώ:       

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ…γι’αυτό μην απορείτε και μην ξαφνιαστείτε που σύντομα Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Μην τον ψάχνετε στον Ουρανό, έχει έλθει ανάμεσα σας και δεν Τον βλέπετε.

Ας περιμένουν την πλάνη εκείνοι, γιατί δεν γυρνούν να δουν τον αδελφό τους στο πρόσωπο; Με ποιον μοιάζει; …

Την πλάνη θα την σερβίρουν στο ταψί, και δεν το έχουν καταλάβει, και Ο Κύριος πάνω από την πλάνη θα βγει και θα τυφλώσει όλους τους πλανεμένους.

Μην ανησυχείτε Ο Κύριος είναι ανάμεσα μας, ζει στον ουρανόν και στην Γη, περπατά ανάμεσα μας, δεν είναι ελπίδα αυτό αλλά είναι πράξις.

Παιδιά μου έρχεται η ώρα που αναμένατε με τόσην λαχτάρα!

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου