Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ


ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑΝ ΜΙΚΡΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ...
Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου έχετε τώρα μιαν μικρήν  περίοδον χάριτος, πριν το χτύπημα. Είναι η περίοδος, που Ο Χριστός  έχει αφήσει τα «βουβάλια» να δείχνουν την δύναμιν τους, ο ένας εναντίον του άλλου, διότι μόνον έτσι εσείς θα καταλάβετε τι εστί Χριστός !  και όταν λέγω αυτό, εννοώ, τι εστί Θεός !

Από εδώ και πέρα θα δείτε ότι θα υλοποιηθούν όλα όσα σας έχω πει, θα τα ακούτε, ημέρα με την ημέρα, ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια σας και καταγράψτε στο μυαλό και στις καρδιές σας, ότι βλέπετε και ακούτε , να προσέχετε και να μιλάτε δυνατά και βροντερά.

Σας ετοιμάζουν το σφράγισμα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ, αλλά δεν θα γίνει με την δικήν σας ευθύνη και βούληση,  όμως εάν το θελήσετε, θα γίνει με δικήν σας ενοχή !

Όποιος δεν έχει λογαριασμό στην τράπεζα, αλλά ούτε χρήμα στο χέρι…ετοιμασθείτε !!!

Όταν θα φτιάξουν το σύστημα της κάρτας, σας το έχω ήδη εξηγήσει, θα αρχίσουν οι κλεψιές και οι σκοτωμοί, και για να σας προφυλάξουν «δήθεν» από τους δολοφόνους, θα σας πουν βάλτε ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, γιατί τι θα σας πάρουν τότε, το χέρι η το κεφάλι;   Μόνον έτσι θα είσθε εξασφαλισμένοι.

Ναι!  Θα φτάσετε στο παρά πέντε, αλλά δεν θα αφήσει Ο Χριστός τον λαόν Του να τον σφραγίσουν.

Θα αρχίσει παιδιά μου, απέναντι σας η αμφισβητήσεις, διότι τα λόγια εκείνων θα ακούγονται γλυκιά, ενώ τα δικά σας πικρά.

Και όταν θα μιλήσετε για εξομολόγηση και για μετάνοια, θα πουν, «τι έκανα εγώ; γατί να εξομολογηθώ;»

Και τότε εσείς ενοχλημένοι από αυτά που θα λένε, θα τους πείτε σταράτα την αλήθεια, θα τους εξηγήσετε τι εστί Θεός και πως όταν εξομολογηθούν, θα ελαφρύνει ακόμα και το σώμα τους και θα τους προτρέψετε να γνωρίσουν ποιοι είναι, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ…

Όπως όταν τρώτε ψωμί, παιδιά μου, γνωρίζετε ότι είναι ψωμί και το πιστεύετε αυτό, έτσι να πιστεύετε, και όταν σας αμφισβητήσουν, να μην στενοχωρηθείτε και να μην κάνετε πίσω.

ΟΛΙΓΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ !  Δίκαιον δικαιοσύνης αυτός, ολίγον στο μέλλον, όχι ακριβώς τώρα ( το μήνυμα του Γέροντα εδόθη  στις  16/1/2014 )

Σύντομα θα ακούσετε απο πολύ γνωστά άτομα, με θέρμη ψυχής από αυτούς να μιλούν πλέον τα αλλαλα, ( χωρίς λογική ) … γιατί σας το λέγω αυτό ;  

Πάνω στην δύνην της έλλειψης χρημάτων, τα λογικά τους θα χάσουν, η γλώσσα τους, παιδιά μου, μέτρο δεν θα έχει, και πάνω στον θυμό τους και Τον Χριστό Τον Ίδιο θα απομακρύνουν, και τότε, να ξέρετε, παιδιά μου ότι  Ο Χριστός θαύματα θα κάνει, διότι ουδείς πρέπει να χαθεί.

Γι’αυτό εσείς μην στενοχωρηθείτε με εκείνους που δεν θα έχουν λογική, αυτήν την στιγμήν,

Με υπομονή μεγάλη, ξανά προς μετάνοια να τους φέρετε,  όταν το χρήμα στα χέρια τους θα πάρουν, γαλήνιοι θα γίνουν και θα θυμηθούν Τον Θεό.

Και όταν μόνον Λόγος Θεού θα τους μείνει, ετουτην την στιγμήν, αμφισβητησις θα πεση.

Παιδιά μου όταν λέτε «δόξα Τω Θεώ» ορθοί να το λέτε, από τα σπλάχνα σας να βγαίνει, εκείνη η δόξα, εκείνη την ώρα, δική σας είναι…όχι Του Χριστού.

Να πείτε στον κόσμον, να ευχαριστεί Τον Θεό  για τα πάντα, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟ,  διότι όταν σας βάζει Ο Θεός σε δοκιμασίες, να ξέρετε, ότι σας έχει επιλέξει για το τάλαντο Του, δηλαδή θα αντέξετε, θα τα προσπεράσετε μαζί με Τον Χριστό και θα Τον καλέσετε για να τα προσπεράσετε.

Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά, ότι Ο Χριστός σας προστατεύει, σαν τα μάτια Του, φροντίζει αγκάθι να μην μπει στα πόδια σας, όταν λέγω, για εσάς, εννοώ όλους τους Δικούς Του Κυρίου Παγκοσμίως.


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου