Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΦΡΟΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...


ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ...
Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, σας μετρούν, με το πόσες γνώσεις έχετε και πόσες γλώσσες ξέρετε ( μιλάτε ), όμως Ο Θεός και Κύριος σας, σας πλησιάζει και σας μετρά, πόσο ωραία μιλάτε την γλώσσα Του Θεού και τα λόγια Του Θεού. 


Ποιος είναι πιο γνωστικός τότε ; βεβαίως και να μαθαίνετε γνώσεις , βεβαίως και να είσθε καλοί επιστήμονες, βεβαίως και να φορέσετε και την κουλτούρα επάνω σας , αλλά για να μπορέσετε να σας έλθουν κουμπί στο σώμα σας αυτά, πρώτα πρέπει να έχετε γεμίσει την ψυχην σας με τα Μεγαλεία Του Θεού Πατέρα. 

Γιατί Ο Πατέρας σας και Κύριος σας, ξέρει να φτιάχνει ψυχές για ιδανικά σώματα, όμως για να είναι ιδανικά τα σώματα σας και ο ναός σας, πρέπει να τα καλλιεργήσετε με το Φως Του Θεού, την τελείαν ψυχην και το πνεύμα που σας έδωσε Ο Θεός. Γι’αυτό σας είπα ότι πρέπει να έλθουν κουμπί στο σώμα σας. 

Ήταν κάποιος μεγάλος κηπουρός και πήρε από όλους τους τόπους και τα μέρη, δενδρύλλια και τα φύτευσε στο χωράφι του, στον κήπο του, ήταν όλα ωραία όταν μεγάλωσαν και είχαν σχεδόν μιαν κοιλιά, να όμως, που του πέρασε μια μέρα από το μυαλό να κάνει επιδειξιν, Και σκέφτηκε, τα μισά δένδρα στο κέντρο και όλους τους καρπούς τους και τα φύλλα τους να τα βάψη χρυσά, για να πουν οι άλλοι ότι έχει και χρυσά δένδρα. 

Ο κηπουρός είσθε εσείς, ο καρπός είναι η ψυχή σας και το δένδρο είναι το σώμα σας, δηλαδή ο ναός σας. 

Και έβαψε αυτός ( ο κηπουρός) ολόκληρα τα δένδρα με χρυσό, μα τι έγινε τότε ; τα έπνιξε τα δένδρα η λάμψης του χρυσού, ο χρυσός είναι τα ελαττώματα σας, και πήγαν ως τρελοί οι άλλοι να αγοράσουν και εθαύμασαν τα χρυσά δένδρα, στα άλλα ούτε ματιά δεν έριξαν και πήραν καρπούς ολόχρυσους και από τα άλλα δένδρα δεν πήραν ούτε έναν καρπό. 

Τους άνοιξαν αυτούς τους χρυσούς καρπούς και τους βρήκαν κούφιους, γιατί μέσα δεν είχαν ούτε πυρήνα, αλλά είχαν μόνον μούχλα, διότι η λάμψης του χρυσού τα εχαλασε, πήγαν τότε και του ζήτησαν τα ‘’ ρέστα ‘’ για τα νομίσματα που έδωσαν και πήραν απ’έξω χρυσόν και μέσα μούχλα. 

Τότε ο κηπουρός κατάλαβε το σφάλμα του, ξερίζωσε πλέον τα δένδρα ως κακίας κακόν και εκρατησεν μόνον τα γερά που κοκκίνιζαν και άστραφταν από την ομορφιά Του Θεού. 

Ο χρυσός και αυτά τα χρυσά δένδρα είναι το δανεικό φως και η ψεύτικη κουλτούρα, δηλαδή η ψεύτικη γνώσις. 

Παιδιά μου μέσα από αυτά που σας είπα, μεταφέρω εσάς, ο εγωισμός σας, χρυσώνει την πράξιν σας, αλλά εγκλωβίζει την ψυχήν σας, το ξερίζωμα των δένδρων είναι η μετάνοια του κηπουρού, που είσθε εσείς, για να ξεριζώσετε τις αμαρτίες σας. 

Όσες γνώσεις και εάν έχετε, όσα υψηλά πόστα και εάν έχετε, πάντοτε να είσθε γονατιστοί μπροστά στον Θεό, δηλαδή ταπεινοί να είσθε. Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου