Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ...

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: «ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», ΛΕΕΙ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ


Αφού αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, μίλησε για τη ζωή του και τις κρίσιμες ώρες που περνάει - «Ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή», σημείωσε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Παλαιοχριστιανών από την ορεινή Κορινθία.

Ο πατέρας της οικογένειας αφέθηκε ελεύθερος από τις Αρχές μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη. Λίγη ώρα μετά ίδιος μίλησε στο Mega

«Είχαμε ένα σκυλάκι και ήρθε η αστυνομία και το πήρε. Δεν ήταν νηστικό το σκυλί. Υπήρχε και δεύτερο σκυλί αλλά πήραν μόνο το ένα. Αισθάνομαι αδέλφια μου τους αδικημένους. 

Ήταν στο κρατητήριο ένας από την Αλβανία που είναι στην Ελλάδα 30 χρόνια, και τώρα θυμήθηκαν πως δεν έχει χαρτιά; Δεν είμαστε ένοχοι μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά μας. 

Εγώ στο κελί ήμουν με έναν βιαστή. Ένας άνθρωπος που ήταν μεθυσμένος θα μπει στο ίδιο κελί με έναν βιαστή;», είπε αρχικά για τις έρευνες των Αρχών.

Σε σχέση με το δείγμα DNA, ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών σημείωσε: «Το ζήτημα με το βιομετρικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και για κάποιους που αντιστεκόμαστε θα βρίσκουν να λένε. 

Αυτή η δικαστική εντολή παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου. Όταν μας συνέλαβαν ήταν όλοι εκεί, και οι κόρες μου για 20 ώρες. Εάν υπήρχε κάτι ύποπτο δεν θα το είχαν βρει; Εμένα τα πιστεύω μου είναι εναντίων των βιομετρικών».
Η προσωπική του ζωή

Επιπλέον, δε δίστασε να σχολιάσει την εξαφάνιση της συζύγου του και των παιδιών του, λέγοντας ότι «εγώ δεν είχα τηλέφωνο, δεν ξέρω τι γίνεται έξω. Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου. Θα πάω πρώτα να δω το παιδί μου στο «Παίδων» να δω ότι είναι καλά. 

Μας διαλύουν την οικογένεια και μας παίρνουν τα παιδιά. Εσείς ζείτε στην Ελλάδα, εγώ ζω στην Ευρώπη. Νομίζω πως δεν είναι εφικτό να μείνω εκεί που ήμουν. Έχει γίνει κέντρο διερχομένων».

«Εγώ κάνω τηλεργασία. Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω όταν εγώ τους φτιάχνω αυτά που αναβένουν στο υπουργείο. Κάνω μία δουλειά που διαρκεί καιρό. 

Έχω τη βάση του Δήμου στον υπολογιστή μου. Αν ζουσα στη Γερμανία με όσα αντιμετωπίζω θα καθόμουν και θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα. Με 1.000 ευρώ καλούμε να ταΐσω 8 στόματα. Αυτό δεν είναι ακριβώς επιλογή», σχολίασε για την εργασία του.

Τι είπε για την σχέση του με την Χρυσή Αυγή

«Δεν ισχύει αυτό για τον Παναγιώταρο. Πριν από 15 χρόνια δεν ήταν καν κόμμα η Χρυσή Αυγή. Μεγάλωσα σε κομμουνιστική οικογένεια. Πριν από 15 χρόνια ήπια μία μπύρα με τον Παναγιώταρο, αλλά δεν συζητάμε για το ότι με μεγάλωσε κουμουνιστής πριν από αυτό; 

Ήμουνα στο Χυτήριο, αλλά δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική. Τότε, στο Χυτήριο, ήτανε μία θρησκευτική αντίδραση. Ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή», κατέληξε για την εμπλοκή του με την εγκληματική οργάνωση ο πατριάρχης της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών.





7 σχόλια:

  1. Έπιασε το Ανάθεμα Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί22 Φεβρουαρίου 2024 στις 1:36 π.μ.

    Είναι καταραμένοι πλέον και αδυνατούν να δούνε και να σκεφτούνε λογικά έστω και ελάχιστο... Όσο προχωράει η θολούρα τους θα μεγαλώνει και δε θα γίνονται πιστευτοι ούτε από τους ακόλουθους τους, με αποτέλεσμα στο τέλος να τους λιντσαρουν οι ίδιοι. Ο Θεός τους έφερε απέναντι από μια οικογένεια με αξίες, Καθαρή και με συγκροτημένη - Φωτισμένη Σκέψη ώστε να τους ντροπιασει και να τους εξευτελίσει. Όσο περισσότερο προσπαθούν να βλάψουν αυτή την Οικογένεια τόσο περισσότερο θα παθαίνουν κακό οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλη τέχνη να τα καταφέρετε να αγιασθεί η ψυχή σας. Παντού μπορεί ν’ αγιάσει κανείς. Και στην Ομόνοια μπορεί ν’ αγιάσει, αν το θέλει. Στην εργασία σας, όποια και να είναι, μπορείτε να γίνετε Άγιοι.

    (Άγιος Πορφύριος)

    Με την πραότητα, την υπομονή, την αγάπη. Να βάζετε κάθε μέρα νέα σειρά, νέα διάθεση, με ενθουσιασμό και αγάπη, προσευχή και σιωπή. Όχι να έχετε άγχος και να σας πονάει το στήθος.

    Να εργάζεσθε με εγρήγορση, απλά, απαλά, χωρίς αγωνία, με χαρά κι αγαλλίαση, με αγαθή διάθεση. Τότε έρχεται η θεία χάρις.

    Όλα τα δυσάρεστα, που μένουν μέσα στην ψυχή σας και φέρνουν άγχος, μπορούν να γίνουν αφορμή για τη λατρεία του Θεού και να παύσουν να σας καταπονούν. Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό.

    Δεν είναι ανάγκη να προσπαθείτε και να σφίγγεσθε. Όλη σας η προσπάθεια να είναι ν’ ατενίσετε το φως, να κατακτήσετε το φως. Έτσι, αντί να δίδεσθε στη στενοχώρια, που δεν είναι του Πνεύματος του Θεού, να δίδεσθε στη δοξολογία του Θεού.

    Η στενοχώρια δείχνει ότι δεν εμπιστευόμαστε τη ζωή μας στον Χριστό.

    Η επικοινωνία με τον Χριστό, όταν γίνεται απλά, απαλά, χωρίς πίεση, κάνει τον διάβολο να φεύγει. Ο σατανάς δεν φεύγει με πίεση, με σφίξιμο. Απομακρύνεται με την πραότητα και την προσευχή. Υποχωρεί, όταν δει την ψυχή να τον περιφρονεί και να στρέφεται με αγάπη προς τον Χριστό. Την περιφρόνηση δεν μπορεί να τη υποφέρει, διότι είναι υπερόπτης. Όταν, όμως, πιέζεσθε, το κακό πνεύμα σας παίρνει είδηση και σας πολεμάει. Μην ασχολείσθε με τον διάβολο, ούτε να παρακαλείτε να φύγει. Όσο παρακαλείτε να φύγει, τόσο σας αγκαλιάζει.

    Τον διάβολο να τον περιφρονείτε. Να μην τον πολεμάτε κατά μέτωπον. Όταν πολεμάς με πείσμα κατά του διαβόλου, επιτίθεται κι εκείνος σαν τίγρης, σαν αγριόγατα. Όταν του ρίχνεις σφαίρες, αυτός σου ρίχνει χειροβομβίδα. Όταν του ρίχνεις βόμβα, σου ρίχνει πύραυλο.

    Μη κοιτάζετε το κακό. Να κοιτάζετε την αγκαλιά του Θεού και να πέφτετε στην αγκαλιά Του και να προχωρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ τούς αδελφούς για την υποστήριξη. Θυμηθείτε με στην προσευχή σας. Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ! ΚΑΛΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  4. Πού εἶναι ὁ σεβασμὸς στὴν διαφορετικότητα;; Τὸν ξεχάσανε τώρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λένε διαφορετικότητα Καλλιόπη, εννοούν οτιδήποτε αποκλίνει από το φυσιολογικό, οποιαδήποτε ανωμαλία γενικότερα. Ονόμασαν τους ομοφυλόφιλους ομόφυλους για να είναι πιο εύηχο και να μην παραπέμπει άμεσα στην ανωμαλία όπως την ξέραμε μέχρι τώρα.
      Για τον ίδιο λόγο οι παλαιοημερολογίτες χριστιανοί ονομάστηκαν στην περίπτωση του Μανώλη, παλαιοχριστιανοί γιατί έτσι ακούγεται κάπως σαν βρισιά. "Παλιοχριστιανοί"
      Ήρθε η εποχή που ο Χριστός πρέπει να πολεμηθεί φανερά!

      Διαγραφή
    2. τὸ ξέρω ἀνώνυμε,ἐπειδὴ τοὺς βλέπουν σὰν διαφορετικούς, τοὺς θυμίζω τοὺς νόμους τους-ἄν καὶ ποιός ἀκούει !

      Διαγραφή