Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΚΚΑΣΟΡ



ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΕΛΛΙ ΣΟΥ
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ "ΠΡΟΝΟΜΙΟ"
ΝΑ "ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ"
ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ";





                          





Όλοι όσοι έπεσαν θύματα παλαιότερα ή τώρα, της οπαδοποίησης της πολιτικής και συνεπώς τώρα αρνούνται να παραδεχτούν την αλήθεια ακόμη κι αν είναι ολοφάνερη, διότι δεν τους αφήνει ο εγωϊσμός της  "αλάνθαστης" επιλογής της "ομάδας", όταν ακούνε ότι ζούμε υπο κατοχή ή ότι έχουμε χούντα, αμέσως προβάλλουν το "ακλόνητο" επιχείρημα:

-Μά τί χούντα λέτε, αφού μπορείτε και λέτε ό,τι θέλετε,

στον καιρό της χούντας μπορούσες να μιλήσεις ελεύθερα;

Το επιχείρημα είναι αποστομωτικό για ψάρια!!!

(Λέτε να το υιοθετήσει και το νεότευκτο υπουργείο "Θαλασσίων υποθέσεων";)

Πράγματι, επί χούντας δεν μπορούσες εύκολα να εκφραστείς δημόσια εναντίον του καθεστώτος, αν όμως ήσουν σε περιβάλλον ομοϊδεατών  μιά χαρά "τους έσουρνες τα εξ αμάξης".

Δεν υπήρχε όμως μηχανισμός ελέγχου του κάθε πολίτη και έτσι άνθισε το αντιστασιακό κίνημα, αφού έπρεπε να έχεις κάνει κάτι εναντίον του καθεστώτος για να σου ανοίξουν "φάκελλο".

Τώρα με την ηλεκτρονική χούντα του "Κυβερνομεσαίωνος" (που λέει και ο φίλος μου ο Αρτέμης στο "Ξόδι") σου ανοίγουν από πρίν τον ηλεκτρονικό φάκελλο και σε περιμένουν στη γωνία.
Μπορείς να πείς και να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά όλα καταγράφονται... και θα εκτιμηθούν δεόντως από τις αρμόδιες υπηρεσίες... και μόλις πάς να γίνεις "επικίνδυνος" για το καθεστώς, εντελώς  ξαφνικά και αναπάντεχα δεν θάχεις "που την κεφαλήν κλίναι"....

Έπειτα για ποιά ελευθερία λόγου μιλάμε; Για την ελευθερία λόγου των πουλημένων στην νέα τάξη ΜΜΕ και των φαλαγγιτών δημοσιογράφων; Μόνο αυτοί είναι ελευθεροι να εξαπολύουν την τερατώδη προπαγάνδα τους και να προβάλλουν τα ψέμματά τους  ως ηλίου φαεινότερες αλήθειες!

Αλλά κι αν ακόμα είχαμε ουσιαστική ελευθερία λόγου, τί να την κάνουμε αφού και φακελλωμένοι θα είμαστε με την ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη και οικονομικά δέσμιοι των τραπεζιτών;
Με την ηλεκτρονική κάρτα αγορών θα ενοχοποιησουν την ελευθερία του μετρητού χρήματος κι όποιος έχει μετρητά θα είναι ύποπτος και υπόλογος για το πού και πώς τα βρήκε!!!΄
Ούτε τσίχλα δεν θα μπορούμε να πάρουμε χωρίς να το ξέρουν!!!



ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η  ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΝΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ  ΜΠΡΟΣΤΑ
Σ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ  ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΑΡΕΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ!!!


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!



ΕΠΑΡΧΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ


ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ


ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΚΙ ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ, ΌΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ


ΑΛΛ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΤΕ!!!



1 σχόλιο:

  1. Στο χέρι μας είναι αν θα περάσει ή όχι η χούντα της νέας τάξης. Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να εμπιστευόμαστε το διαδίκτυο. Επομένως πρέπει να επιστρέψουμε στην παραδοσιακή επικοινωνία, να εμπιστευτούμε τον συνάνθρωπο, να ξανακάνουμε πραγματικές και όχι εικονικές κοινωνίες, να τρώμε κανονική και όχι πλαστική τροφή.
    Είναι μεγάλο το στοίχημα που μας περιμένει και χρειάζεται μεγάλο εσωτερικό αγώνα για να απεξαρτηθούμε. Γιατί πολύ απλά είμαστε ουσιαστικά ναρκομανείς, εθισμένοι στα προϊόντα τους και στον τρόπο που μας επέβαλαν να σκεπτόμαστε. Εδώ κολλάει και ο λόγος του Ρεν "καλό κουράγιο". Δεν θα περάσει η χούντα αν δεν της το επιτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή