Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Ο ΓΑΠ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ!
 
 
 



Αυτός ο δωσίλογος των δωσιλόγων που μίλησε στο συνέδριο του OSCE στην μελοντική πρωτεύουσα της  παγκόσμιας διακυβέρνησης την Αstana (αναγραμματισμός του Satana;) με ταμπέλα της χώρας μας ΤΡΟΙΚΑ-GREECE...


 ...αυτός που εξευτέλισε την χώρα μας όσο κανένας άλλος, αντί να είναι ισόβια στην φυλακή με όλους τους άλλους δωσίλογους πρωθυπουργούς και υπουργούς οικονομικών, καταχειροκροτείται από τα κνώδαλα και τους κοβάλους που απαρτίζουν το κοινό του συνεδρίου του ΚΚΚΑΣΟΡ (κάποτε ΠΑΣΟΚ τώρα ονομασμένο απ΄τους θανάτους του: Κωσκοτάς-Κουτσόγιωργας-Κεμάλ-Ανάν-Σοφοκλέους-Οτσαλάν-Ρεπούση).
Όσοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους νομίζοντας ότι είναι φωτομοντάζ ας δούν το βίντεο. 


  




Έτσι φτάσαμε ως εδώ, να έχουν βάλει τους οικονομικούς δολοφόνους της τρόικα να σκοτώνουν την οικονομία μας αλλά και τους ανθρώπους και ενώ έχουμε φτάσει σε απόλυτη εξαθλίωση με εκατομμύρια ανέργους, 4000 αυτοκτονίες και κλειστά τα μισά καταστήματα, αυτοί να απαιτούν απολύσεις στο δημόσιο, όχι περισσότερες δόσης εξόφλησης των φόρων όχι ελάφρυνση των νοικοκυριών στα κόκκινα δάνεια ενώ μπλοκάρουν και την  ενδεχόμενη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Μη τυχόν και ορθοποδήσουμε λόγω τουρισμού!!!

Φυλακή ισόβια για όλους αυτούς και απέλαση της τρόϊκα πρέπει να είναι το σύνθημά μας:

EΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου