Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑ: Η ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ

 
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ








Με μεγάλη λύπη παρουσιάζουμε σήμερα κατ΄αποκλειστικότητα τα τεκμήρια της πώλησης του τεχνικού τομέα της ΔΕΗ, δηλαδή όλης της διαχείρισης του δικτύου διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας!!! 

Αυτό που έχει απομείνει (αλλά θα πουληθεί και αυτό) είναι οι λογαριασμοί δηλαδή το εισπρακτικό μέρος και έτσι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει την πώληση, αφού οι λογαριασμοί εξακολουθούν να εκδίδονται με τον τίτλο της ΔΕΗ.

Η αποκλειστικότητά μας οφείλεται σε αναγνώστη στον οποίο ο νέος ιδιωτικός φορέας απέστειλε έγγραφο, διότι δεν μπορούσαν να μετρήσουν το ρολόϊ στη εξοχική κατοικία της οικογένειάς του.
(έχουν σβηστεί τα ονόματα των υπαλλήλων, τηλέφωνα, καθώς και κάθε προσδιοριστικό τόπου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων εκείνων και του αναγνώστου μας)

Και για να καταλάβετε ότι οι ιδιώτες πλέον κάνουν κουμάντο, στο έγγραφο δηλώνεται σαφώς ότι εάν δεν μπορέσουν να μετρήσουν θα καταγγείλουν μονομερώς το Συμβόλαιο Παροχής και θα προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης!!




Αυτό δείχνει και το πώς θα πολιτευτούν από δώ και στο εξής οι ιδιώτες, αφού ο αναγνώστης μας τόνισε ότι το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και παλαιότερα αφού το εξοχικό μένει κλειστό όλον τον χειμώνα, αλλά ποτέ η ΔΕΗ δεν τούς είχε απειλήσει με διακοπή του Συμβολαίου, χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί άλλη προειδοποίηση και δεδομένου ότι έχουν πληρωθεί όλοι οι λογαριασμοί!
Η εταιρία ονομάζεται ΔΕΔΔΗΕ
Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Hλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
 



 ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου