Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τα "κοινωνικά" αιτήματα των αγανακτισμένων πιάνουν τόπο.



ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ


 



ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Για να μην γίνει παραννόηση του τίτλου, ο αρθρογράφος με τον όρο "αγανακτισμένων" δεν εννοεί τους διαμαρτυρόμενους στην πλατεία Συντάγματος, αλλά αυτών των θυμάτων πλύσης εγκεφάλου από τα σαμπουάν μυαλών, που πιστεύουν ότι για την κρίση μεταξύ άλλων φταίνε και οι δημόσιοι υπάλληλοι!!! 

 

Τα "κοινωνικά" αιτήματα των αγανακτισμένων πιάνουν τόπο 


Τα πρόσφατα "τυχαία" γεγονότα απόδρασης των φυλακών Τρικάλων θα πρέπει να συσχετιστούν και με την επικείμενη "αναδιοργάνωση" του Υπουργείου Οικονομικών.

Περισσότερα διαβάστε
εδώ.
Στους εργαζόμενους πρέπει να εμπεδωθεί το
αίσθημα του μονόδρομου.



Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ" ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ

Η σχολή των "εκσυγχρονιστών" και "συνωστισμών" της οχλοκρατίας, των οπαδών της καταστολής, του εθνομηδενισμού, της ενοχοποίησης και λιτότητας - όχι της αναπτυξιακής παιδείας- στον συνδικαλισμό του χώρου και όχι συσχετισμών ανεξάρτητης χώρας δηλώνει παρούσα.
Η ιδεολογική κατάσταση που καλύπτει τον χώρο της πολιτικής εξουσίας, της τραπεζοπιστωτικής, αλλά και τον χώρο της αντιεξουσίας είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του νέου πατριωτισμού ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, "αγανακτισμένου εν συγχύσει" μπορεί να αλιευτεί
εδώ,
όπου ουσιαστικά μεταφέρεται ότι οι υπηρεσίες αιχμής του κάτεργου προς κάθε Goldman Sachs πρέπει να πριμοδοτείται. Ας είναι καλά η πλύση εγκεφάλου.

Τουλάχιστον επί μία 30ετία έπειθαν τον Έλληνα ότι ο γάιδαρος πετάει. Τώρα πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να πετάξει ο γάιδαρος, γιατί δεν είναι λειτουργικό..


Η κοινωνική γενοκτονία εκτελείται με σχέδιο βήμα-βήμα.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου