Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ...

ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ "ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΣ" ΟΜΟΛΟΓΑ 105 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!





Η Ρωσία άρχισε ήδη να ταρακουνάει την οικονομία των ΗΠΑ ως «αντίποινα» στον εκβιασμό και την επιβολή κυρώσεων από τη Δύση στη Μόσχα για την αναγνώριση του δημοψηφίσματος της αυτονομίας της Κριμαίας και την απόφαση της κυβέρνησης της Χερσονήσου να ενωθεί με τη Ρωσία.

Την τελευταία μόλις εβδομάδα αμερικανικά ομόλογα αξίας που ξεπερνούν τα 105 δις δολάρια "φυγάδευσαν" από την αγορά των ΗΠΑ καταποντίζοντας τα κεφάλαια που φυλάει η FED. Στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει επικρατήσει ήδη πανικός και σήμερα πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση των επικεφαλής της τράπεζας για την αντιμετώπιση μιας κρίσης.

Σκεφτείτε να προχωρήσουν και στην πώληση τους τι έχει να γίνει.

Παράλληλα η Ρωσία έθεσε σε κατάσταση "κόκκινου" συναγερμού τις δυνάμεις της στο ρωσικό θύλακα του Kaliningrad, που βρίσκεται μεταξύ Πολωνίας και Λιθουνίας χωρίς επαφή με το υπόλοιπο ρωσικό έδαφος. 

«Οι παράκτιες πυροβολαρχίες του Στόλου της Βαλτικής πραγματοποιούν δύο φορές το χρόνο, βολές όλων των συστημάτων τους και προκεχωρημένη εκπαίδευση , για ένα μήνα, μία φορά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και μία φορά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Στην άσκηση συμμετέχουν πάνω από 700 ρώσοι πεζοναύτες και πάνω από 150 μονάδες αυτοκινούμενου πυροβολικού και ειδικού εξοπλισμού» αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο .

Από το Κρεμλίνο πάντως, πηγή ανάφερε πώς η επίσημη απάντηση της Ρωσίας στις κυρώσεις που επέβαλαν ΗΠΑ και Ε.Ε. σε βάρος της, θα έρθει εντός της εβδομάδας. Αναμένονται εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου