Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

H ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Η ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!

ΒΙΝΤΕΟ




Στην δημιουργία για πρώτη φορά μετά την κρίση της Κούβας στην αμερικανική ήπειρο ρωσικής στρατιωτικής βάσης συμφώνησαν η Αργεντινή και η Ρωσία!

Η απόφαση για τη δημιουργία της βάσης, η οποία θα συνδυάζει τόσο αεροναυτικές όσο και ναυτικές διευκολύνσεις ήρθε κατόπιν συμφωνίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και της προέδρου της Αργεντινής Κριστινα Φερνάντεζ.



Η συμφωνία κλείστηκε όταν όλη η διεθνής κοινή γνώμη είχε στραμμένη την προσοχή του στα γεγονότα της Ουκρανίας. Την ιδέα για την ίδρυση βάσεων στην Νότια Αμερική την είχε φέρει στο προσκήνιο ο πρόεδρος Β. Πούτιν με τον σε συνάντησή του με τον Ρώσο υπουργό Αμύνης Σεργκέι Σοιγκού τον Φεβρουάριο. 

Εκτός από την σημιουργία μεγάλης στρατιωτικής βάσης στις ακτές του Ατλαντικού στην βόρεια Αργεντινή, η Μόσχα συμφώνησε να βοηθήσει οικονομικά το Μπούνεος Άιρες με σειρά επενδύσεων στον ενεργειακό και βιομηχανικό τομέα και να εκσυγχρονίσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας οι οποίες λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν εγκαταληφθεί στο έεός του, παρά το ανοικτό μέτωπο που έχει η χώρα με την Βρετανία στα Φώκλαντς.

Με τη δημιουργία της βάσης αυτής η Ρωσία μεταφέρει το γεωπολιτικό παιχνίδι ισορροπιών και προβολής ισχύος στο «μαλακό υπογάστριο» των ΗΠΑ.Η νέα βάση θα ελέγχει την περιοχή του Νότιο Ατλαντικού και την κίνηση των ΝΑΤΟΪκών πλοίων μεταξύ αμερικανικής και αφρικανικής ηπείρου, όπως φυσικά και προς δυσμάς προς τον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ θα αποτελεί σημείο εξόρμησης των υποβρυχίων και των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας σε μία τεράστια έκταση. η οποία περιλαμβάνει τόσο τον Αντλαντικό όσο και τον Ειρηνικό Ωκεανό

Την ίδια στιγμή η Αργεντινή πραγματικά μπορεί να ... σωθεί από την συμφωνία αυτή σε όλα τα επίπεδα: Οικονομικό, ασφάλειας, αμυντικό κλπ.

Όντας τεράστια αλλά απομονωμένη μετά την οικονομική κρίση, η Αργεντινή για πρώτη φορά στην ιστορία της αποκτά στρατηγική σημασία...

Την ίδια ώρα η Tymoshenko θέλει τον Πούτιν νεκρό!!!

Η Tymoshenko σε συνομιλία της με τον  Nestor Shufrych στις 18 Μαρτίου, φέρεται εξοργισμένη από το δημοψήφισμα στην Κριμαία: «Γαμώτο! Πρέπει να αρπάξουμε τα όπλα και να πάμε να καθαρίσουμε αυτούς τους αναθεματισμένους katsaps (όρος που χρησιμοποιείται υποτιμητικά για τους Ρώσους στην Ουκρανία). Μαζί με τον αρχηγό τους».

Στο δε ερώτημα τί πρέπει να γίνει με τους 8.000.000 καθαρούς Ρώσους, που έχουν απομείνει στην Ουκρανία, η Γ.Τιμοσένκο απάντησε: «Γαμ...έ τους. Πρέπει να τους ρίξουμε με ατομικά όπλα».


Σε άλλο σημείο της συνομιλίας αναφέρει:

«Θα χρησιμοποιήσω όλες μου τις διασυνδέσεις. Θα το θέσω σε όλο τον κόσμο, μόλις θα είμαι σε θέση, έτσι ώστε να το κάνω σίγουρο. Γαμώτο. Ούτε μια σπιθαμή γης δε θα μείνει όρθια εκεί που βρίσκεται η Ρωσία σήμερα».

«Θα αρπάξω το όπλο μου, ξέρεις για τι πράγμα μιλάω και θα πυροβολήσω τον μπάσταρδο Πούτιν στο μέτωπο».

Ακούστε την συνομιλία (αγγλικοί υπότιτλοι) στο βίντεο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου