Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ DENNIS KUCINICH ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


DENNIS KUCINICH: "ΤHΝ EYΘYNH ΓIA THN EΠEMBAΣH ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"!


Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά τις δηλώσεις του Dennis Kucinich πρώην δημοκρατικού προεδρικού υποψήφιου ο οποίος δήλωσε ότι οι Αμερικανοί ευθύνονται για την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία και ότι η περιβόητη ΜΚΟ USAID πληρώνεται απο τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να ρίχνει εκλεγμένες κυβερνήσεις στην Ουκρανία!

Είναι μια δήλωση Αμερικανού αξιωματούχου που διεκδίκησε το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2004 και το 2008, και αποτελεί ρήγμα στην αμερικανική επικοινωνιακή πολιτική.

Ο Kucinich σχολίασε στο Fox News στην εκπομπή του Bill O’Reilly εξηγώντας ότι η ανάμειξη των Αμερικανών στα εσωτερικά της Ουκρανίας προκάλεσε την τωρινή κατάσταση και 
ότι οι Ουκρανοί πολίτες χρησιμοποιήθηκαν από τις Δυτικές Δυνάμεις!

Ερωτόμενος πως θα αντιμετώπιζε αυτός την σημερινή ένταση εάν είχε γίνει Προεδρος των ΗΠΑ ο Kucinich είπε τα ακολουθα:

"Αυτό που θα έκανα είναι να μην έβαζα την USAID και την National Endowment for Democracy να εργάζονται με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να ρίξουν μια εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ουκρανία, γιατί αυτο έκαναν. Δεν θα δοκίμαζα να αναγκάσω τον ουκρανικό λαό σε μια συμφωνία με το ΝΑΤΟ ενάντια στα συμφέροντά του ή σε μια συμφωνία με την ΕΕ που είναι ενάντια στα οικονομικά του συμφέροντα"

Είναι η πρώτη φορά που ένας υψηλά ιστάμενος Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο των αμερικανικών ΜΚΟ ως "μακρύ χέρι" της CIA και τον σκοτεινό ρόλο τους, στην πτώση μη αρεστών στις ΗΠΑ κυβερνήσεων. Στην Ελλάδα έχουμε την εμπειρία της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή λόγω του ότι άσκησε φιλορωσική πολιτική, αλλά και τόλμησε να δηλώσει βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

"Αρα είναι λάθος των ΗΠΑ που ο Πούτιν μπήκε μέσα; Τον αναγκάσαμε να το κάνει;" Ρώτησε ο Ο'Reilly "Bill O'Reilly, εάν δεν πιστεύεις στο αίτιο και στο αιτιατό (οπως λέει και το αξίωμα της Νευτώνειας Φυσικής) τότε δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για σένα" είπε ο Kucinich 

Τον Φεβρουάριο ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε αρθρογραφήσει στην Ηuffington Post για να αμφισβητήσει την Association Agreement μεταξύ της ΕΕ και της Ουκρανίας ότι θα χρησιμοποιούνταν για να βάλει το ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας. 

"Από ότι καταλαβαίνω κατηγορείται τις ΗΠΑ για ανάμειξη στην Ουκρανία δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Πούτιν να επέμβει" είπε ο O’Reilly.

"Είσαι πολύ κοντά" απάντησε ο Kucinich. "Θα έπρεπε να μας απασχολεί ο ουκρανικός λαός γιατι τον χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή. Θα χρησιμοποιηθούν από το ΔΝΤ με ενα νέο πρόγραμμα λιτότητας φτιαγμένο από το ΝΑΤΟ για να μπει στο κατώφλι της Ρωσίας."

Εν ολίγοις ο Dennis Kucinich αποκαλύπτει ότι το ΔΝΤ αποτελεί τον "Δούρειο Ίππο" του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ εισχωρούν σε ένα κράτος και αρπάζουν τον έλεγχο των δομών του, και το βάζουν στην σφαίρα επιρροής τους. Δεν είναι τυχαίο που Ρωσία και Κίνα σχεδιάζουν να φτιάξουν ένα δικό τους ΔΝΤ. Είδαν την αποτελεσματικότητα του πρωτότυπου στην επιβολή γεωπολιτικής κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου