Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ANDRIY PARUBIY, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!


Ο Andriy Parubiy σε διαδήλωση με τον επίσης πραξικοπηματία ναζιστή και σημερινό παράνομο πρόεδρο της Ουκρανίας Oleksandr Turchynov.



Η «κυβέρνηση» του Κιέβου αποσύρει τους στρατιώτες της από όλες τις βάσεις της Κριμαίας αποδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς ότι η Κριμαία ανήκει πλέον στο Ρωσικό έδαφος. 


«Ετοιμάζουμε ένα σχέδιο που θα μας επιτρέψει όχι μόνο να αποσύρουμε τους στρατιώτες αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους, έτσι ώστε να μπορέσουν γρήγορα να επιστρέψουν στην επικράτεια της Ουκρανίας», δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της παράνομης κυβέρνησης της Ουκρανίας Andriy Parubiy.

Άρα η Κριμαία δεν είναι πλέον και δια στόματος των στασιαστών, Ουκρανική επικράτεια, όπως δεν θα είναι σε λίγο ολόκληρη η ανατολική Ουκρανία.

Την ίδια ώρα ο παράνομος πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, καλεί τη Δύση να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Ουκρανία προκειμένου να εγγυηθούν, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

«Αποφασίσαμε όχι μόνο να σταματήσουμε την προεδρία στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, αλλά εργασθήκαμε επάνω σε ένα σχέδιο για έκκληση σε κοινές ασκήσεις του ουκρανικού στρατού και των συμμάχων μας -εγγυητών της ασφάλειας της Ουκρανίας, στο έδαφος της Ουκρανίας και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση», είπε ο Andriy Parubiy

Αυτή η δήλωση βέβαια δείχνει αφ' ενός ευθεία παραδοχή ότι ο Στρατός της Ουκρανίας έχει διαλυθεί, αλλά αφ΄ετέρου δείχνει την άγνοια του πραξικοπηματία,για τη συνθήκη ασφαλείας της Βουδαπέστης,  βάσει της οποίας κύριος και νόμιμος εγγυητής της Ουκρανικής ασφάλειας είναι η Ρωσία!!! 

Άλλωστε κανείς δεν πιστεύει ότι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ θα θελήσουν ή και αν θελήσουν ότι θα μπορέσουν να στείλουν στρατιωτικές δυνάμεις ενάντια στη Ρωσία.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα το έχει δηλώσει ξεκάθαρα: «Δεν θα ήταν ότι καλύτερο να πολεμήσουμε Ρώσους στρατιώτες».

Άρα οι μέρες της παράνομης κυβέρνησης του Κιέβου (διότι τέτοια την θεωρεί η Μόσχα) είναι μετρημένες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου