Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟ DER SPIEGEL


DER SPIEGEL: "ΠOIOΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΣΑΡΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ; ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΟΜΠΑΜΑ, ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ;"



Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel παρουσιάζει τον Ρώσο Πρόεδρο ως έναν επιβλητικό γίγαντα στο εξώφυλλο του και αναρωτιέται, ποιος θα σταματήσει τον  Βλαντιμίρ Πούτιν 

Η αλήθεια είναι πώς ο Ρώσος πρόεδρος « τους παίζει στα δάχτυλα» και οι Δυτικοί ηγετίσκοι βλέπουν πώς δεν μπορούν να  τα βγάλουν πέρα μαζί του. 


Την ίδια στιγμή, στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού ο Μπαράκ Ομπάμα, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ, παρουσιάζονται μικροσκοπικοί και νάνοι μπροστά του, μοιάζοντας ανίσχυροι να σταματήσουν τα σχέδια του Πούτιν.
Ο 
Μπαράκ Ομπάμα μάταια του κουνάει το δάχτυλο, η Άνγκελα Μέρκελ σα βρεμένη γάτα του κουνάει μια λευκή σημαιούλα ανακωχής και ο Φρανσουά Ολάντ ο πιό νάνος απ΄όλους κυττάζει από μακριά με δέος...

Η  φωτογραφία του εξωφύλλου φέρει  (στο πρωτότυπο) τον επιβλητικό τίτλο: 
«Ο εμπρηστής: Ποιος θα σταματήσει τον Πούτιν;». 

Εμείς βέβαια τροποποιήσαμε το εξώφυλλο του περιοδικού και το κάναμε  « Ο τσάρος. Ποιος θα σταματήσει τον Πούτιν; »
Νομίζουμε ότι ταιριάζει καλύτερα με την περίσταση.... 

Η κυβέρνηση του Κιέβου είναι εντελώς αβοήθητη και οι ηγετίσκοι της Δύσης διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αυτοκράτορα της Μόσχας. 
Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Πούτιν;» ρωτάει το περιοδικό.
Κανείς, απαντάμε εμείς!

«Η ρωσική επέμβαση στην Κριμαία σχεδόν 25 χρόνια μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, έφερε ξανά αντιμέτωπους τη Δύση και την Ανατολή και ανέδειξε ως μέγα ηγέτη τον Β. Πούτιν ενώ κατέδειξε ως νάνους και ανύπαρκτους τους δυτικούς ηγετίσκους που είναι τα ανδρείκελα των πραγματικών εξουσιαστών, των τοκογλύφων τραπεζιτών και δημιουργών της νέας τάξης πραγμάτων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου