Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

ΜΕΡΕΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ Ε.Ε.




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΟΓΩ ECOFIN
ΟΙ ΜΙΣΗΤΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!

Το αυταρχικό της πρόσωπο δείχνει ακόμα μια φορά η συγκυβέρνηση, η οποία μέσω ανακοίνωσης – απόφασης , που θυμίζει σκοτεινές εποχές, του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, απαγορεύει ,αυθαίρετα και αντισυνταγματικά, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία για την Τρίτη και την Τετάρτη (1-2/4), ημέρες όπου θα πραγματοποιηθεί η λεγόμενη «Άτυπη Σύνοδος του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Θεμάτων» στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την ελληνική κυβέρνηση.


Η απαγόρευση θα ισχύει κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα μέχρι και την 23:00 ώρα της Τρίτης 01 Απριλίου 2014 και από 06:00 ώρα μέχρι και την 15:00 ώρα της Τετάρτης 02 Απριλίου 2014 με το πρόσχημα της «δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής»(!!!).


Είναι φανερό ότι τόσο οι μισητοί γραφειοκράτες της ΕΕ όσο και η «παραδομένη» συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου τρέμουν τη λαϊκή κατακραυγή!

Χαρακτηριστικό είναι, δε, ότι όπως αναφέρεται ρητά και στην νέο-αποικιοκρατικού τύπου ανακοίνωση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής (!),η νέα απαγόρευση πραγματοποιείται με αφορμή τις αφίξεις "υψηλών προσκεκλημένων". Αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-απόφαση ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής: «(σ.σ. έχοντας υπόψη) Το γεγονός ότι η προαναφερθείσα Σύνοδος κατέχει εξέχουσα θέση ανάμεσα στις λοιπές προγραμματισθείσες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας, καθώς και ότι κατά τις εργασίες αυτής θα παρίσταται σημαντικός αριθμός πολιτικών και λοιπών προσωπικοτήτων, καθώς και οι πλέον υψηλόβαθμοι Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.».
Οι «υψηλοί προσκεκλημένοι» - αξιωματούχοι της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, ως κηδεμόνες του ελληνικού προτεκτοράτου ,πρέπει κατά την παραδομένη κυβέρνηση, να έρθουν σε μια άδεια πόλη ,όπου θα είναι απαγορευμένη κάθε συλλογική διαμαρτυρία και κάθε υποψία ενδεχόμενης κινητοποίησης κατά του ιμπεριαλισμού της ΕΕ και του βρώμικου ρόλου τους στην Ελλάδα.
Μετά το κυβερνητικό «Verbieten» στις διαδηλώσεις κατά την έλευση στη χώρα του Γερμανού προέδρου, Γιόαχιμ Γκάουκ στις αρχές Μαρτίου, αλλά και την απαγόρευση στις διαδηλώσεις τον Γενάρη κατά την πραγματοποίηση φιέστας για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την ελληνική κυβέρνηση, έρχεται η νέα νέο-αποικιοκρατικού τύπου απαγόρευση, σε μια προσπάθεια να εμπεδωθεί το αίσθημα του φόβου και η λογική της προληπτικής καταστολής στην μαστιζόμενη από τις μνημονιακές πολιτικές μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Όλα αυτά, μάλιστα, την ώρα που είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από το Κυριακάτικο κοινοβουλευτικό «πραξικόπημα» και την ψήφιση του νέου «μίνι – μνημονίου» με ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαλύει μισθούς , συντάξεις, ασφαλιστικά ταμεία καθώς και τον επαγγελματικό κόσμο της χώρας!
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση με σωρεία παρόμοιων απαγορεύσεων επιχειρεί να θέσει σε αμφισβήτηση το ίδιο το δικαίωμα του λαού στην διαδήλωση. Δεν πρέπει και δεν θα τους περάσει!
Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει ότι απαγορεύονται οι υπαίθριες συγκεντρώσεις ή πορείες κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα μέχρι και την 23:00 ώρα της Τρίτης 01 Απριλίου 2014 και από 06:00 ώρα μέχρι και την 15:00 ώρα της Τετάρτης 02 Απριλίου 2014.

Η απαγόρευση ισχύει για την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους: Αμερικής (από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου) – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλ. Φιλικής Εταιρείας – Καψάλη – Καρνεάδου – δεξιά Μαρασλή – αριστερά Υψηλάντου – αριστερά Μονής Πετράκη – δεξιά Ραβινέ – δεξιά Βλ. Μπένση – δεξιά Βασ. Σοφίας – αριστερά Ηριδανού – αριστερά Ίωνος Δραγούμη – δεξιά Δημητρέσσα – αριστερά Αντιφίλου – δεξιά Αλκμάνος – συνέχεια Ταξίλης – αριστερά Γαζιάς – δεξιά Αλκαίου – δεξιά Ούλωφ Πάλμε – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπύρου Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλ. Πλαστήρα – Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – αριστερά Αρδηττού – Καλλιρρόης – αριστερά Πίσσα – δεξιά Θαρύπου – αριστερά Κασομούλη – δεξιά Σφιγγός – δεξιά Λαγουμιτζή – αριστερά Ευρυδάμαντος – δεξιά Γαλαξία – δεξιά Συγγρού - αριστερά Φραγκούδη – δεξιά Χαρ. Τρικούπη – συνέχεια Δημητρακοπούλου – αριστερά Δράκου – δεξιά Γαριβάλδι – αριστερά Ροβέρτου Γκάλλι – συνέχεια Θεωρίας – δεξιά Πρυτανείου – Στράτωνος – αριστερά Θέσπιδος – Κυδαθηναίων – αριστερά Κόδρου – Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη μέχρι την συμβολή της με την οδό Σταδίου.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 1/4 ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ  Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου