Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η ΡΩΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ Ε. Ε.


Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά με συνοδεία μαχητικών "χτύπησαν" εικονικά τη Βρετανία!!!


Βομβαρδιστικά με τη συνοδεία μαχητικών για πρώτη φορά απο τον Β' ΠΠ "χτύπησαν" εικονικά την Βρετανία. Αποστολή μετά τον Β' ΠΠ, ρωσικών Tu-95 με συνοδεία μαχητικών μακράς ακτίνας εκσυγχρονισμενων MiG-31 προσέγγισαν τις ακτές της Βρετανίας σε μια εικονική προσβολή με βλήματα cruise.


Mετά την χθεσινή αποστολή των δύο Tu-95 που έφτασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτά στη θαλάσσια περιοχή της Ολλανδίς και αναχαιτίστηκαν από ολλανδικα F-16 και εν συνεχέια κατευθύνθηκαν προς τις βρετανικες ακτες για να αναχαιτιστούν από τα Eurofighter, σήμερα η ρωσική Αεροπορία απάντησε με αποστολή μαχητικών μακρας ακτίνας δράσης MiG-31 τα οποία για πρώτηφορά μετά από 35 χρονια συνόδευσαν τα ρωσικά βομβαρδιστικά που σημαίνει ότι πρόκειται για αποστολή προστασίας των ρωσικών Tu-95.

Μετά το "τεστάρισμα" του σύστηματος ετοιμότητας των αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ που το κινητοποίησαν χθες δύο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 τα οποία έφτασαν μέχρι τις ακτές της Ολλανδίας είχαμε νέα "δοκιμή", αυτή τη φορά στον εναέριο χώρο της Βρετανίας όπου δύο ρωσικα Tu-95MS εντοπίστηκαν από βρετανικά ραντάρ να ίπτανται πολύ κοντά συνοδευόμενα μάλλιστα από συνοδεία ζεύγους MiG-31.Την ίδια στιγμή είχαμε πάλι αιματηρή επίθεση στο οδόφραγμα του Σλαβιάνσκ με δυο νεκρούς δείχνοντας ότι η συφωνία της Γενεύης προς το παρόν θα μείνει στα χαρτιά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα Τουπόλεφ έφτασαν πολύ κοντά στη βορειοανατολική ακτή της Σκωτίας, όταν εντοπίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα βρετανικά μαχητικά, που απογειώθηκαν από κοντινή βάση. 

Ο εκπρόσωπος της ρωσικής Αεροπορίας συνταγματάρχης Igor Klimov δήλωσε ότι πρόκειται για κανονικές πτήσεις περιπολίας σε Αρκτική, Βαλτική Θάλασσα, Ατλαντικό Ωκανό, και Ειρηνικό Ωκεανό πάνω από "ουδέτερα νερά". 

"Όλες οι πτήσεις μας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμους, και δεν παραβιάζουν τους εναέριους χώρους άλλων χωρών.Η πτήση πραγματοποιήθηκε πάνω από την Βόρεια Θάλασσα, και είχε διάρκεια 16 ωρών. Τα πληρώματα εκπαιδεύτηκαν στον προσανατολισμό, και στον επανεφοδιασμό στο αέρα. Η πτήση πραγματοποιήθηκε σε ύψος 12 χιλομέτρων συνοδεία ζεύγους MiG-31".

Στο μεταξύ στην Ανατολική Ουκρανία επιβεβαιώθηκε η είδηση οτι άγνωστοι προφανώς νεοναζί του "Δεξιου Τομέα" σε έλεγχο που τους έγινε στο οδόφραγμα του Σλαβιάνσκ άνοιξαν πυρ μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με Καλάσνικοφ και σκότωσαν δύο φιλορώσους διαδηλωτές, και τράπηκαν σε φυγή.

Είναι εμφανές ότι η συμφωνία της Γενεύης δεν τηρείται με ευθύνη των Ουκρανών γερμανοχαζαρικής καταγωγής.

Την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς στην πόλη Artemovsk. "Όσον αφορά την πόλη Artemovsk η κατάσταση δεν είναι καλη. Υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμους, άγνωστο εάν υπάρχουν θύματα" αναφέρει η πολιτοφυλακή του Ντονέτσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου