Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Η MRB ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ: «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» 9.2%, Η "ΕΛΙΑ" 5.3%!!!




Nέα "δημοσκόπηση" της εταιρείας MRB δείχνει πάλι το "Ρυάκι" τρίτο κόμμα. Είναι αντιληπτό ποιο συστημικό κόμμα θέλουν να βοηθήσουν προκειμένου να σπεύσει προς βοήθεια των μνημονιακών δυνάμεων αφού όπως είπε ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης το κύριο "μέλημα δεν είναι με ποιούς θα συνεργαστούμε αλλά "πώς"!

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προηγείται στη μάχη των ευροεκλογών με οριακή διαφορά, ενώ η ΝΔ επικρατεί με μικρό προβάδισμα στις εθνικές εκλογές!

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται «Το Ποτάμι» με την αδιευκρίνιστη ψήφο να φτάνει στα ύψη.

Σε ποσοστά, η δημοσκόπηση της εταιρίας MRB, για το Real.gr, δείχνει ότι στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 19.9% και η Ν.Δ. 19.7% με την διαφορά ανάμεσά τους να κυμαίνεται στο 0.2%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 9.2%, η Χρυσή Αυγή με 8.2%, το ΚΚΕ με 6,1%, η Ελιά με 5.3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η ΔΗΜΑΡ 2.7%.

Άλλο κόμμα» απάντησε το 6.9% των ερωτηθέντων, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 18%.

Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η ΝΔ περνάει μπροστά με μία μονάδα διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ καταλαμβάνει το ποσοστό του 21.8% και ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνο του 20.8%.

Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 8.2%, η Χρυσή Αυγή με 8.1%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελιά με 4.9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4.1%, η ΔΗΜΑΡ με 2.8%. Άλλο κόμμα απάντησε το 5.7%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 17.6%.

Όσον αφορά τέλος, στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 43.1% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει το ποσοστό του 28.7%.

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου