Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ" ΝΕΟΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!

ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙ; ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΨΑΤΕ;








Ο Δημήτρης Βίτσας (αναπληρωτής υπουργός Άμυνας) τάχθηκε υπέρ της προσφυγής σε πρόωρες εκλογές "αμέσως μετά" την επίτευξη συμφωνίας με τους "εταίρους"-δανειστές-τοκογλύφους: 

"Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο" είπε θρασύτατα και χτυπώντας τους εσωκομματικούς που παραμένουν πιστοί στις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ "ζωγράφισε" λέγοντας ότι "η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα". "Καλύτερα να χρεοκοπήσει μια πολιτική ρητορική παρά μια κοινωνία", συμπλήρωσε με ξεχωριστό θράσος  ο πρώην γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούσατε λαοί, ακούσατε! Οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν "διαφορετικότητα" και "πολιτική ρητορική" για τον Βίτσα!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟΥΛΗΤΟ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ;

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!






1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ... ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή