Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΛΠΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ TOKOΓΛYΦΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ



Όταν ο Τσίπρας έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα όλων των εποχών και από αντιμνημονιακός έγινε σούπερ μνημονιακός, όλοι οι παπαγάλοι των Μέσων Μαζικής Αποχαυνώσεως, εν χορώ εκραύγαζαν ότι "ναι μεν υπέγραψε το τρίτο (και χειρότερο) μνημόνιο αλλά θα μας βγάλει από την κρίση και τα μνημόνια γιατί έχει σημφωνήσει την απομείωση του δημοσίου μας χρέους". 

Τώρα που οι διεθνείς απατεώνες, καταπατητές της χώρας μας τοκογλύφοι, θεωρούν ότι έχουν "δέσει τον γάϊδαρό τους" ρίχνουν τις μάσκες. 


Έτσι ο αρχιαπατεώνας Πολ Τόμσεν (αυτός που από τιποτένιο λογιστάκι έγινε οικονομικός δολοφόνος) από την πλευρά του ΔΝΤ, μαζί με τον ναζιστή δολοφόνο και διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας kfw (που υπογράφει για λογαριασμό της Γερμανίας τα μνημόνια με την Ελλάδας ) Βόλφγκανγκ Σόιμπλεγια να δώσουν στην Ελλάδα μία αναδιάρθρωση χρέους ζητούν την υπογραφή νέων Μνημονίων. Δηλαδή κι άλλο ελληνικό "αίμα" δηλαδή την διαρκή γενοκτονία του Ελληνικού λαού!!!

Το Ταμείο θέλει να επιβάλει τους όρους του (!!!) για να συμμετάσχει στο τρίτο πακέτο "διάσωσης" (δολοφονίας) της χώρας μας και με «σύμμαχο» τον Σόιμπλε θέτουν πλέον θέμα συμπληρωματικών Memoranda of Understanding (δηλαδή  μέτρων πέρα και από αυτά που συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι) καταστρώνοντας σχέδια για ολοκληρωτική εξολόθρευση της ελληνικής κοινωνίας

Βάσει αυτών των σχεδιασμών, για να δοθεί  στην Ελλάδα αναδιάρθρωση του χρέους της (reprofiling), θα ζητηθεί από την Αθήνα η αποδοχή επιπρόσθετων μνημονίων...

Ένα εμπιστευτικό έγγραφο, περιγράφει τις συνομιλίες του κρίσιμου conference call του EuroWorking Group για το ελληνικό θέμα στις 11 Νοεμβρίου και το φέρνει στη δημοσιότητα το Euro2day.gr, όπου σύμφωνα με αυτό (παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη) η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου έθετε από τότε θέμα δημοσιονομικού κενού το 2015, αλλά και τις επόμενες χρονιές.

Στις συνομιλίες του EWG η κ. Βελκουλέσκου αναφέρει χαρακτηριστικά «υπάρχει μη ικανοποιητική πρόοδος στο δημοσιονομικό και χρηματοπιστωτικό σκέλος»,και «στο δημοσιονομικό φαίνεται ότι υπάρχουν αστοχίες (shortfalls) και ότι κάποια "αποζημίωση" (μέτρα) θα πρέπει να βρεθούν για το 2015, κάποια μέτρα θα χρειαστούν για να καλυφθούν τα δημοσιονομικά κενά στο μέλλον».

Σε αντίθεση με τους εκπροσώπους της Ευρωζώνης, η κ. Βελκουλέσκου παρενέβη μόνο μια φορά κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, και αυτό δείχει ότι το ΔΝΤ έχει τον δικό του σχεδιασμό εδώ και μήνες, και έχει αποφασίσει ποια στάση θα κρατήσει.

Δεν θα δεχτεί αναδιάρθρωση χρέους χωρίς το "αίμα" των Ελλήνων πολιτών. Η σιωπή του ΔΝΤ δείχνει ότι δεν είναι καν διαθέσιμο να το διαπραγματευθεί αν δεν διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει τη δημοσιονομική προσαρμογή και μετά την απόφαση για το χρέος,

Επίσης έχει και ένα σχέδιο για το ταμείο αποκρατικοποιήσεων που αναμένεται να προκαλέσει πονοκεφάλους στην ελληνική κυβέρνηση.

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς τις αναμενόμενες απεργίες και κινητοποιήσεις όλων των κλάδων που επηρεάζονται από τις σαρωτικές επί τα χείρω αλλαγές που φέρνει το αισχρό απ-"ασφαλιστικό" νομοσχέδιο Κατρούγκαλου, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται...διακεκαυμένο!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!
ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΤΟΜΣΕΝ ΣΟΪΜΠΛΕ &CIA)

EΛΛAΔA EΛEYΘΕΡH ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΝΤ!
ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Κ.Ε.
Τ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΙΔΙΩΤΙΚΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου