Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ


ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!



Oι αγρότες που συμμετείχαν στη μεγάλη σύσκεψη στα Τέμπη με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 35 μπλόκα σε όλη τη χώρα αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα.

Η χώρα έχει "κοπεί" σε 35 σημεία από τα μπλόκα ενώ οι αγρότες είναι ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι να φέρουν την σύγκρουση στο "έδαφος" της κυβέρνησης δηλαδή μέσα στην πόλη των Αθηνών, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...

Αποφάσισαν επίσης να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τα μπλόκα τους σε διάρκεια απειλώντας ευθέως τις μεταφορές και τις τροφοδοσίες των πόλεων.

Συγκεκριμένα μετά τη σύσκεψη τους ανακοίνωσαν ότι ζητούν συγκρότηση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή, η οποία θα εξετάσει, παρουσία και αντιπροσωπείας αγροτών και κτηνοτρόφων, τα αιτήματα τους.

Υπογραμμίζουν δε με νόημα ότι από την απόφαση που θα προκύψει θα καθοριστεί και η στάση τους, ενώ προειδοποιούν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα. 

Παράλληλα αποφασίστηκε και νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους την ερχόμενη εβδομάδα, με αιχμή το πολύωρο πλέον κλείσιμο του άξονα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνες.

Οι αγρότες καλούν τόσο τους βουλευτές όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης «να πάρουν θέση στα δίκαια αιτήματα τους» ενώ, όπως είπαν, τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιήσουν την επιχειρηματολογία και τα αιτήματα τους στην Κυβέρνηση.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση, οι αγρότες καταδικάζουν οποιαδήποτε ενέργεια για συνάντηση με τον πρωθυπουργό πριν λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις, «καρφώνοντας» τους συναδέλφους τους από την «Πρωτοβουλία Αγροτών» που τάσσονται θετικά στο ενδεχόμενο συνάντησης με τον πρωθυπουργό, κάτι που ζητά η κυβέρνηση αλλά αρνείται η πλειοψηφία των αγροτών μέχρι στιγμής, εκτός εάν αποσυρθεί εντελώς το σχέδιο Κατρούγκαλου.

Υπενθυμίζεται ότι τα Τέμπη την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Καθώς οι αγρότες παλεύουν πια για την ύπαρξή τους, για να αποφύγουν τον αφανισμό τους, δεν έχουν τίποτε να χάσουν!
Αλλά οι τοκογλύφοι κατακτητές νομίζουν ότι εάν πέσει ο Τσίπρας  έχουν άσσο στο μανίκι τους την "οικουμενική κυβέρνηση" (τραπεζοπιστωτική χούντα) υπό κάπιο τραπεζίτη-υποχείριό τους (π.χ. Στουρνάρα).

Πρέπει να ξέρουν ότι και αυτή θα την ρίξει ο λαός.

Κι όπως λέει ο Άγιος Παϊσιος  

"Με Οικουμενική Θα ξεκινήσουν Όλα…
Θα Φύγουν Μεσάνυχτα και Δεν θα Έχουμε Κυβέρνηση"…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου