Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΜΜΕΣΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ Ή ΑΠΛΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΣΣΟΥ GOOGLE;

TO GOOGLE ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ!!!




Μέλη (179Περισσότερα »










Το ιστολόγιό μας δεν ενδιαφέρεται πρωτίστως για την αναγνωσιμότητα και την φήμη του, δεν το ενδιαφέρει αν έχει πολλούς αναγνώστες ή όχι, το ενδιαφέρει μόνο η αφύπνιση των Ελλήνων!

Έτσι παρ όλο που προ καιρού οι αναγνώστες-μέλη μας μειώθηκαν από 203 στους 198 θεωρήσαμε ότι 5 από τα μέλη απεχώρησαν, μετά προσετέθη άλλο ένα μέλος και έγιναν 199.

Μόλις χθες όμως διαπιστώσαμε ότι τα μέλη του ιστολογίου μας έχουν μειωθεί στα 179 όπως μπορείτε και εσείς να δείτε και η μείωση αυτή κατά 20 μέλη εκτός του ότι δεν μπορεί να είναι φυσιολογική (να αποχωρήσουν ταυτόχρονα 20 άτομα ή φορείς), είναι και πέρα για πέρα ψευδής, αφού επικοινωνήσαμε με κάποιους που είναι γνωστοί μας και αφαιρέθηκαν από την λίστα μελών, οι οποίοι και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έκαναν καμία κίνηση αποχώρησης από το ιστολόγιο!


Αναρωτιόμαστε εάν όλη αυτή η ιστορία αναδεικνύει μια εσκεμμένη στάση δυσφήμισης του ιστολογίου μας ή είναι απλώς μια απρόβλεπτη δυσλειτουργία του συστήματος, της κατά τα άλλα κολοσσού, της Google. Σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε την αποκατάστασή της όποιας βλάβης, δυσλειτουργίας ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος έχει προκύψει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου