Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ Ι. ΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ!

ΒΙΝΤΕΟ



Στη φωτογραφία μια άλλη οσία μοναχή, η μακαριστή Γερόντισσα της  Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Χανίων Θεοσέμνη, η οποία κοιμήθηκε το έτος 2000.


Το ιστολόγιό μας κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει όλα τα ποιήματα που η ανώνυμη γερόντισσα της Αττικής έδωσε ευλογία να δημοσιοποιηθούν. Κάποιοι ευλογημένοι άνθρωποι, συγκέντρωσαν τα ποιήματά της σε ένα βίντεο, ενώ (σύντομα ελπίζουμε) ετοιμάζεται και βιβλίο που θα περιέχει όλα τα ποιήματά της και το οποίο θα εκδοθεί με χρήματά τους αλλά θα διανεμηθεί στον κόσμο εντελώς δωρεάν

Η συλλογή ποιημάτων της γερόντισσας μας στο βίντεο και στο βιβλίο, είναι αυτονόητο ότι γίνεται με την συγκατάθεση και ευλογία τόσο της ιδίας όσο και της ηγουμένης της Ι. Μονής, στην αδελφότητα της οποίας ανήκει η γερόντισσα.

Ιδού πως συνοδεύουν το βίντεο οι αδελφοί που το επιμελήθηκαν:

Συνταρακτικές αποκαλύψεις, προφητείες και διδαχές δίνονται μέσα στα ποιήματα. Αφορούν το χθες, το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας και όλης της οικουμένης.

Η γερόντισσα της Αττικής είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έχει ήδη γίνει γνωστό στο διαδίκτυο σαν η ανώνυμη Γερόντισσα και αυτό, γιατί το ζητάει η ίδια της για διάφορους προσωπικούς λόγους.

Στο βίντεο αυτό η μουσική υπόκρουση που ακούγεται είναι τα τέσσερα κομμάτια που αναφέρονται παρακάτω:

1.Requem For A Dream-Clint Mansell
2.Byzantine Route-Stamatis Spanoudakis
3.Θα 'ρθεις σαν αστραπή-Stamatis Spanoudakis
4.Love Is A Mystery-Ludovico Einaudi

Η επεξεργασία του βίντεο έγινε από τη Δέσποινα.
Θα παρακαλούσα σε περίπτωση που δεν θέλετε να δεχτείτε τα λεγόμενα, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς ούτε για την γερόντισσα,αλλά ούτε και τον ίδιο το Θεό και την Παναγία. Όσοι δεν πιστεύετε ή αμφισβητείτε αφήστε το χρόνο να δείξει την αλήθεια ή όχι των γραπτών...

Εμείς προσωπικά εργαστήκαμε για αυτό το βίντεο, γιατί μας συγκίνησε ο τρόπος με τον οποίο μας υποδεικνύει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα που έρχονται και κυρίως την απλότητα με την οποία μας λέει να αφεθούμε απόλυτα στα χέρια του Θεού.







1 σχόλιο:

  1. Στο παρακάτω μπλοκ http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_17.html?m=1 έχουν δημοσιεύει 2 ποιήματα προορησεις του Αγίου Παισιου αλλα δεν τα έχω δει στο μπλοκ σας υπάρχει κάποιος λόγος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή