Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΘΡΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΑΥΤΟΝ Ο (ΟΠΟΙΟΣ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ!


ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ




Τα σκίτσα και η τοποθέτησή τους στο site της αμερικανικής εφημερίδας Τelegraph αποτυπώνουν το κουκλοθέατρο της μονομαχίας!

Ξέρουμε ότι από πίσω από τα δύο σκίτσα είναι τα δύο χέρια του ίδιου α-προσωπου 
σιωνιστικού μηχανισμού της  παγκοσμιοποίησης.

Ακόμη και αδαείς ως προς το βάθος της σιωνιστικής απάτης αντιλαμβάνονται ωστόσο την ακαταλληλότητα και την εικονική κοκορομαχία των δύο υποψηφίων.  

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Μάικ Τζέιμς αίφνης, απέδωσε άριστα  και με χιούμορ την μονομαχία των δύο υποψηφίων στις αμερικανικές εκλογές:

«Ειλικρινά είναι μια δύσκολη απόφαση, διότι πιστεύω ότι ούτε η Χίλαρι Κλίντον αλλά ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας μου. Ξέρεις, μου θυμίζει λίγο σαν να πρόκειται για ένα ζευγάρι που μόλις έχει χωρίσει και το παιδί πρέπει να διαλέξει εάν θα μείνει με τον μπαμπά (Τραμπ) ή τη μαμά (Κλίντον). Εάν ήμουν εγώ αυτό το παιδί, θα διάλεγα να μείνω με τη γιαγιά και όχι με κάποιον από αυτούς».

Πάντως για αυτούς που θέλουν να δουν ποια θα είναι τα αποτελέσματα, τόσο οι μαριονέτες  όσο και ο χάρτης είναι ενεργός και τα αποτυπώνει σε εκλέκτορες (κάτω από τα σκίτσα)  και σε πολιτείες (στο χάρτη).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου