Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ BREXIT!

Προφητική(;) κινούμενη εικόνα για το Brexit!


ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Είναι σαφές ότι ζούμε σε καθεστώτα που συνθέτουν μια παγκόσμια δικτατορία των «αγορών»! Η γνώμη του λαού δεν έχει καμμία αξία και οι εκλογές είναι μια εικονική διαδικασία όπου ο λαός επιλέγει και οι «αγορές» αποφασίζουν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού που ο δωσίλογος Τσίπρας μετέτρεψε εν μιά νυκτί και με εντολή 
των «αγορών» σε ταπεινωτικό «ΝΑΙ»...

Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν στην Βρετανία μετά το ηχηρό ΟΧΙ του Βρετανικού λαού στην παραμονή της χώρας τους στην γερμανική (σιωνιστική) Ευρωπαϊκή Ένωση!

Έτσι σε μια ανήκουστη απόφασή του, το Ανώτερο Δικαστήριο της Βρετανίας έκρινε ότι η πρωθυπουργός της χώρας Theresa May θα πρέπει να πάρει την έγκριση του Κοινοβουλίου για να ενεργοποιήσει το Άρθρο 50, και να βγει η Βρετανία από την Ε.Ε.

Λέει δηλαδή με λίγα και σαφή λόγια, ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος  δεν είναι δεσμευτικό και άρα η βρετανική Βουλή έχει την δύναμη να μπλοκάρει το Brexit!


Οι Γερμανοί και οι «αγορές» ήδη άρχισαν τα «κόλπα» με τη στερλίνα, η οποία αμέσως μετά την είδηση, σημείωσε άνοδο άνω του 1,2%  έναντι του δολαρίου...
.
 Οι «αγορές» θέλουν από τη Βουλή των Κοινοτήτων να πιέσει την κυβέρνηση ώστε στις διαπραγματεύσεις της με την Ε.Ε να τεθεί ως  μια αναγκαιότητα η πρόσβαση στην ενιαία αγορά...

Δηλαδή θέλουν ένα Brexit που δεν θα είναι Brexit!
Να φύγει η Βρετανία παραμένοντας...


Η κυβέρνηση βέβαια είπε ότι θα προχωρήσει σε έφεση κατά της απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά αυτό σημαίνει περαιτέρω καθυστέρηση (και όχι μόνο όπως θα δούμε παρακάτω) αφού η υπόθεση θα μεταφερθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο για τις 5-8 Δεκεμβρίου.  

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε «Η κυβέρνηση είναι απογοητευμένη από την απόφαση του Δικαστηρίου. Ο λαός ψήφισε να αποχωρήσει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένα δημοψήφισμα που εγκρίθηκε από το νόμο του Κοινοβουλίου. Και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Εμείς θα εφεσιβάλλουμε την απόφαση».

Όλο αυτό είναι σκηνικό θεάτρου διότι η κυβέρνηση γνωρίζει ότι
αν το Ανώτατο Δικαστήριο δεν καταλήξει σε ετυμηγορία επί της προσφυγής της κυβέρνησης, είναι υποχρεωμένο να παραπέμψει την υπόθεση στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ), το ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οπότε όλοι καταλαβαίνουν τί θα αποφασίσει το ΔΕΚ...


O Nigel Farage, ο εμπνευστής του  Brexit ο άνθρωπος που ενσάρκωσε την εκστρατεία του « Όχι στην Ε.Ε», λίγο μετά την απόφαση έγραψε σε tweet του, ότι φοβάται πως οι βουλευτές θα χρησιμοποιήσουν την ετυμηγορία για να καθυστερήσουν ή ακόμη και να μπλοκάρουν το Brexit.

Οι λαοί δεν αρκεί πλέον να ψηφίζουν αλλά πρέπει με δυνατά κινήματα να στηρίζουν τις αποφάσεις τους και να απαιτούν να γίνονται σεβαστές. Οι εποχές που τα δικαιώματα των πολιτών ήταν αυτονόητα έχουν παρέλθει μάλλον ανεπιστρεπτί...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου