Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ! ΑΠΟΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΟΤΕ όταν τα διαβάζαμε δεν τα καταλαβαίναμε.

«Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια» 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΣΉΜΕΡΑ τα βλέπουμε και είμαστε στο παρά πέντε να τα βιώσουμε.
Το πανηγύρι της απορύθμισης της παγκοσμιοποίησης ήδη ξεκίνησε εδώ και κάποιους μήνες και δεν υπάρχει γεωπολιτικός πλέον βηματοδότης εμφυτεύσιμος για την αναρρύθμιση της.


Πότε άραγε έγιναν διαδηλώσεις –έκτροπα στις ΗΠΑ μετά την εκλογή ενός νέου Προέδρου;

Οργισμένες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ: 
«Φύγε Τραμπ, δεν είσαι ο πρόεδρός μας»

Οι δρόμοι στο κέντρο του Όκλαντ θύμιζαν πεδίο μάχης, καθώς οι αστυνομικοί εκτόξευαν δακρυγόνα και οι διαδηλωτές άναβαν φωτιές, στην πιο βίαιη από τις πολλές διαδηλώσεις που ξέσπασαν στις ΗΠΑ κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ. Καλιφόρνια, Ορεγκον και Ουάσινγκτον γέμισαν διαδηλωτές, οι οποίοι άναψαν φωτιές, έσπασαν τζάμια και έκαψαν ομοιώματα του νέου Αμερικανού προέδρου» iefimerida.gr/ (10 Νοεμβρίου 2016)

Η ΑΜΕΡΙΚΗ από ότι φαίνεται από εδώ και πέρα ¨θα χορεύει στους δρόμους¨ και μαζί της όλο το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ από την οικονομία μέχρι την γεωπολιτική.

Δηλώσεις φωτιά ήδη ξεκούρδισαν τις χορδές του συστήματος:

«Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα και πλέον οι αμερικανορωσικές σχέσεις φαίνεται ότι εισέρχονται σε ένα νέο «κανάλι», το ακριβώς αντίθετα από αυτό που δείχνει να σχηματίζεται στις σχέσεις ΗΠΑ-Γερμανίας και ΗΠΑ-Βρυξελλών.»

«Με τον Ν.Τραμπ και την ομάδα του μπορούμε να μιλήσουμε και να έχουμε ειλικρινή συνεργασία, αν το επιθυμούν και αυτοί» δήλωσε η ίδια! 

Και αν αξιολογηθούν παλαιότερες δηλώσεις του νέου Προέδρου των ΗΠΑ

«Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τη Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία. Αυτοί μπορούν να χειριστούν την κατάσταση» anoixtomialos.gr/

Τότε πλέον οι δηλώσεις του πάλαι ποτέ φερομένου ως Εθνάρχη ¨ότι ανήκουμε στην Δύση¨ θα φαντάζουν παρελθόν γιατί θα ανήκουμε και με τα δύο πόδια στην Ανατολή.

Πράγματι αυτή είναι η ΘΕΣΗ να ανήκουμε στην δική μας ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ και φυσικά όχι στην σφαίρα κάποιου τρίτου άλλου .
Και από αυτή την άποψη ο κ. Τραμπ δίχως να γνωρίζει την αλήθεια που έρχεται ολοταχώς τη λέει άθελα του.

Στο επόμενο μεταβατικό τρίμηνο όλα θα γίνονται μέρα με την ημέρα ρευστά και αναλώσιμα, άνθρωποι, ιδέες, αξίες κα.

«Επικίνδυνα παιχνίδια παίζει ο ουγγροαμερικανός διεθνής κερδοσκόπος και επενδυτής Τζορτζ Σορος ο οποίος μέσω του ενός «μη-κερδοσκοπικού» οργανισμού που ελέγχει επιχειρεί να διοργανώσει μεγάλης έκτασης διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του νεοκλεγμένου Αμερικανού προέδρου Ν. Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα ο οργανισμός MoveOn.org με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο καλεί τους Αμερικανούς να πραγματοποιήσουν εκατοντάδες διαδηλώσεις σε όλες τις ΗΠΑ ειρηνικές, όπως διευκρινίζει όπου μέσω αυτών οι διαδηλωτές θα εκφράσουν «την αλληλεγγύη τους την αντίστασή τους και από την αποφασιστικότητά τους, για τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών».

Να γιατί έρχεται ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ όπως χαρακτηριστικά μας την περιέγραψε με ξεχωριστό τρόπο ο πνευματοκίνητος λόγος του Αγίου Παισίου του Αγιορείτη.

«Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος.

Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.

Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.
Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του, θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός;

Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.

Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία.
Εγώ δεν μπορώ να το πω.

Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.

Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.
Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό!

Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του.»

(Από το βιβλίο “Πνευματική Αφύπνιση”, Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος- Σουρωτή Θεσσαλονίκης)

Με πόνο και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου