Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 





Για εκείνο το χρονικό διάστημα που τα απαίσια εγκλήματα του παρελθόντος θα παραμένουν ατιμώρητα, ενώ η χώρα δεν ληστεύεται πια μόνο από την εγχώρια ελίτ αλλά, επίσης, από τους ξένους, είναι ανόητο να ελπίζει κανείς πως θα υπάρξει βιώσιμη λύση – εκτός εάν αντιδράσουν ενεργητικά οι Πολίτες, προστατεύοντας επιτέλους το Σύνταγμα, την πατρίδα τους και τα παιδιά τους.   


Επικαιρότητα 

Θεωρούμε σωστό να προειδοποιήσουμε τους Έλληνες ότι, πρέπει να πάψουν πια να έχουν ψευδαισθήσεις – πιστεύοντας πως η χώρα θα επανέλθει σε μία βιώσιμη πορεία ανάπτυξης, με πρόγραμμα τα μνημόνια και με έλεγχο τήρησης τους τις αξιολογήσεις. 

Είναι εκ των πραγμάτων αδύνατονόταν επιβάλλονται νέοι φόροι, καινούργιες επιβαρύνσεις στο ασφαλιστικό, δεν συμψηφίζεται κανένα έξοδο στις φορολογικές δηλώσεις, ενώ την ίδια στιγμή έχει καταστραφεί εντελώς ο παραγωγικός της ιστός. 

Πόσο μάλλον με νέες μειώσεις των δημοσίων δαπανών, οι οποίες προκαλούν διπλάσια πτώση του ΑΕΠ, σχετικά με τους φόρους – ενώ η φοροδοτική ικανότητα των Πολιτών έχει σχεδόν μηδενισθεί και το μη εξυπηρετούμενο ιδιωτικό χρέος έχει εκτοξευθεί στα ύψη. 

Οι Έλληνες πρέπει να πάψουν επίσης να ελπίζουν ότι με νέες εκλογές, καθώς επίσης με μία καινούργια κυβέρνηση κάποιου από τα υπάρχοντα κόμματα, θα λυθούν τα προβλήματα τους – αφού, εκτός του ότι θα επρόκειτο για μία επανάληψη του πειράματος της διετίας 2012-2014, όπου ως γνωστόν θεωρείται ως ο ορισμός της ανοησίας κατά τον Αϊνστάιν, οι συνθήκες είναι κατά πολύ δυσμενέστερες από τότε. 

Ακόμη χειρότερα όταν το ευρύτερο περιβάλλον της πατρίδας μας, ολόκληρος ο πλανήτης δηλαδή και όχι μόνο η Ευρώπη, ευρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, απειλούμενος από αλλεπάλληλα κραχ που θα τον βύθιζαν στο χάος – γεγονός που σημαίνει ότι, αρκεί μία μικρή σπίθα για να ξεσπάσει μία καταστροφική παγκόσμια πυρκαγιά, με συνέπειες που είναι αδύνατον να προβλεφθούν. 

Περαιτέρω, αυτοί που θεωρούν πως η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να υπογράψει ένα τέταρτο μνημόνιο (όλοι εμείς εδώ πιστεύουμε πως θα έχει ανάγκη από 5ο, 6ο κοκ., αφού δεν βλέπουμε πώς θα χρηματοδοτούταν με βιώσιμα επιτόκια από τις αγορές), έχοντας ανάγκη μίας πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, πιθανότατα δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τις διαθέσεις των δανειστών – με την έννοια πως αμφιβάλλουμε πάρα πολύ, σχετικά με το εάν θα είναι πρόθυμοι να μας δώσουν επί πλέον χρήματα, κυρίως επειδή δεν θα έχουν πια κανένα συμφέρον. 

Αντίθετα, κάποια στιγμή θα τους συμφέρει η μετάβαση της χώρας μας στη δραχμή, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετατροπή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους – δηλαδή, σε χαμηλού κόστους εργαζομένους της γερμανικής και λοιπής βιομηχανίας. 

Επίσης για να μπορούν να αγοράσουν όλα όσα «πάγια» θα έχουν απομείνει (ακίνητα, οικόπεδα, νησιά, επιχειρήσεις κλπ.), έναντι υποτιμημένων δραχμών – οπότε να επιστρέψει η Ελλάδα σε πορεία ανάπτυξης, από την οποία όμως δεν θα έχουμε πια κανένα απολύτως όφελος όλοι εμείς οι ιθαγενείς.

Η «πανέξυπνη» κυβέρνηση μας βέβαια έχει επιλέξει αντί τη γραμμή στήριξης τη δημιουργία ενός μαξιλαριού ύψους 20 δις € και κόστους τουλάχιστον 400 εκ. € ετησίως – εύλογα από την πλευρά της αφού δεν πρόκειται για χρήματα που θα ξοδεύει η ίδια, αλλά οι ανόητοι ιθαγενείς που τη στηρίζουν με τη σιωπηλή ανοχή τους, η οποία είναι ασφαλώς συνώνυμη με την ενοχή. 

Αδιαφορεί βέβαια για το ότι, με τον τρόπο αυτό θα αυξανόταν το χρέος κατά 20 δις € στα 345 δις € περίπου ή πάνω από το 195% του ΑΕΠ – σε επίπεδα δηλαδή που οι αγορές, εάν υποθέσουμε πως θα μας χρηματοδοτούσαν, θα απαιτούσαν τοκογλυφικά επιτόκια, παγιδεύοντας ξανά την πατρίδα μας στα ελλείμματα και στα χρέη. 

Στα πλαίσια αυτά, πιστεύοντας πως η διασπορά ψευδών ελπίδων είναι ένα τεράστιο έγκλημα, ειδικά σε μία χώρα που κινδυνεύει ακόμη και η εδαφική της ακεραιότητα (ενώ οι εθνικές προδοσίες συνεχίζονται με την απαράδεκτη διαπραγμάτευση του ονόματος της Μακεδονίας, από μία κυβέρνηση που ασφαλώς δεν έχει την παραμικρή νομιμοποίηση να δρομολογήσει κάτι τέτοιο), θεωρούμε σκόπιμο να τονίσουμε πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την Ελλάδα, εάν συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων – ενώ όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα. 

Ακόμη χειρότερα πως η πατρίδα μας έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, καθώς επίσης πολιτισμικής της κατάρρευσης – ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόμμα σήμερα που να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει με όλα αυτά τα προβλήματα. 

Μπορεί δε η σημερινή κυβέρνηση να έδωσε τη χαριστική βολή στην Ελλάδα, μετά την πλέον αποτυχημένη διαπραγμάτευση στην παγκόσμια ιστορία, αλλά η χώρα οδηγήθηκε στη χρεοκοπία από το ζευγάρι των κκ. Βενιζέλου-Σαμαρά που έσπρωξαν στο γκρεμό τον κ. Παπανδρέου τασσόμενοι εναντίον του δημοψηφίσματος για το PSI, πιθανότατα τυφλωμένοι από τις ιδιοτελείς φιλοδοξίες τους – αδιαφορώντας για το ότι θα γίνονταν καπετάνιοι σε ένα καράβι που οδηγούταν κατ’ ευθείαν στα βράχια. 

Έτσι οι Έλληνες, χωρίς να τους επιτραπεί καν να εκφράσουν τη γνώμη τους, οδηγήθηκαν σε ομαδική σφαγή, για να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος και πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς (αυτός δηλαδή που ανέτρεψε τον κ. Μητσοτάκη για να αμειφθεί αργότερα με την προεδρία της ΝΔ από τα πανέξυπνα μέλη του κόμματος του), ολοκληρώνοντας την καταστροφή που ξεκίνησε από τους προκατόχους τους – από τον κ. Σημίτη και τον κ. Καραμανλή. 

Στα πλαίσια αυτά, για εκείνο το χρονικό διάστημα που όλα αυτά τα απαίσια εγκλήματα θα παραμένουν ατιμώρητα διευκολύνοντας τα καινούργια, ενώ η χώρα δεν ληστεύεται πια μόνο από την εγχώρια ελίτ αλλά, επίσης, από τους ξένους, είναι ανόητο να ελπίζει κανείς πως θα υπάρξει βιώσιμη λύση – εκτός εάν αντιδράσουν ενεργητικά οι Πολίτες, προστατεύοντας επιτέλους το Σύνταγμα, την πατρίδα τους και τα παιδιά τους.




1 σχόλιο:

  1. Οι πολιτες ετσι που τους εχουν καταντησει δεν μπορουν ουτε τα κορδονια των παπουτσιων τους να δεσουν...ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...!!!!
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ : ΠΤΩΧΕΥΣΗ-ΠΕΙΝΑ-
    ΠΟΛΕΜΟ.Πτωχευση γιατι θα αποχωρησει ξαφνικα το ΔΝΤ και θα μας πεταξουν απο το ευρω.Πεινα γιατι αμεσως μετα
    Θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι
    Θα σταματησει καθε χρηματοδοτηση απο τους ξενους θα κυρηξουμε πτωχευση-ατακτη χρεωκοπια και ΔΕΝ θα υπαρχουν αγαθα στην αγορα ουτε στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ενω θα κλεισουν και οι τραπεζες(κουρεμα καταθεσεων)
    και τελος, Πολεμος με την τουρκια
    αφου θα εχει πεσει ο ερντογαν και θα εχουμε τοτε οικουμενικη κυβερνηση.. και θα εχει προηγηθει μεγας σεισμος στο αιγαιο.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Μ Ο Ν Ο Ν Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή