Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΣΤΙ....


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ:«ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΗ   ΠΑΡΑΤΑΣΗ»

ΒΙΝΤΕΟ


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Η περίοδος της χάριτος τελείωσε, εκείνοι που θα μετανοήσουν την τελευταία στιγμή δεν θα δώσει τις ευκαιρίες και τις ευλογίες που θα δώσει στους άλλους.

Οι Τούρκοι θα φύγουν από την Κύπρο ξυπόλητοι με τα παπούτσια δεμένα στους ώμους τους, θα φύγουν νύκτα και θα αφήσουν τα φώτα αναμμένα και τα φαγητά στους φούρνους και στις κατσαρόλες...

Μεγάλος σεισμός στην υφήλιο, 3 νησιά θα καταποντιστούν και ένα τέταρτο θα βουλιάξει κατά τα 3/4 , μετά από καιρό θα ανέλθει πάλι από την θάλασσα.

Από τον σεισμό αυτόν θα καταρευση ένα μέρος του Αγίου Όρους και τρία μοναστήρια θα βρεθούν στην θάλασσα……. 

Ο κόσμος για την ώρα μοιάζει με μια γαλήνια θάλασσα και ένα καράβι βάζει τον κόσμο μέσα για να κάνουν βόλτα, ξαφνικά ξεσπά μεγάλη φουρτούνα και καταιγίδα, όλοι τρέχουν να σωθούν αρπάζοντας ότι μπορούν, όσοι κρατηθούν από το κατάρτι που είναι ο καπετάνιος θα σωθούν, οι άλλοι που κρατήθηκαν από άλλα μέρη του πλοίου θα καταποντιστούν.

Ο κόσμος μοιάζει με κοπάδι από πρόβατα και μεταξύ τους υπάρχουν λύκοι που προσπαθούν και αυτοί να βελάζουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν και βγάζουν άναρθρες κραυγές.

Τα πρόβατα θα προσπαθήσουν να τα μαντρίσουν λέγοντας τους ότι είναι για το καλό τους ενώ ο σκοπός τους είναι να τα καταφάγουν.

Δεν πρέπει να λυπούμαστε διότι όταν λυπούμαστε μπαίνει η λύπη μέσα στην ψυχή μας και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.

Μέχρι και οι χριστιανοί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Που είναι η πίστη στην Ελλάδα στην Κύπρο στο Άγιο Όρος;

Που είναι η πίστη στους ιερείς, αρχιερείς και πολιτικούς που είναι το Όρος;

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω
 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ










1 σχόλιο: