Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ...

 ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΤΙΒΙΖΟΥΝ



Γράφει ο Β. Αναγνώστου

Και πιστέψτε, αναρωτιέμαι ως πολίτης – υποθέτω μαζί με εκατομμύρια άλλους – πως είναι δυνατόν το 20% των Ελλήνων να στηρίζει αυτή τη κυβέρνηση!

Είναι δυνατόν τόσοι συμπατριώτες μας να μη βλέπουν τι συμβαίνει και που μας οδηγούν; Πότε θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους, όταν τα πάντα θα ‘χουν χαθεί; Καταλαβαίνουν τι κάνουν στη πατρίδα τους;


Ως προς τα οικονομικά ας μην τα θίξουμε καν, απ’ το κακό στο χειρότερο σε όλα τα επίπεδα και ως προς την

επιβίωση της κυβέρνησης θυμηθείτε το, είναι θέμα ημερών, έστω ολίγων εβδομάδων και όχι όπως πιστεύουν πολλοί για τον Μάιο!

Ωστόσο εσύ Ν. Κοτζιά, καπελοφόρο παχύδερμο και φωτοκόπια του άλλου μιάσματος και παιδοβούβαλου, μη πιστέψεις στιγμή ξεπουλημένε εθνικέ μειοδότη ότι δεν θα υποστείς τις συνέπειες της διπλής προδοσίας σου! 

Ένας ΥΠΕΞ δεν κιοτεύει ορέ και δεν παρατά ποτέ το πόστο του όταν η πατρίδα του βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, όπως έκανες εσύ βρέ σίχαμα και άθλιε Προδότη! 

Όλα τα άλλα που λες, είναι δικαιολογίες! Η αλήθεια είναι μια, ότι πρόλαβες να την κάνεις να σωθείς πριν έρθουν τα χειρότερα, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Και συ Μέγα Δοσίλογε κι αρχιπροδότη, ενδοτικέ και προσκυνημένε πρωθυπουργέ της καρπαζιάς, γλύφτη και κολοτούμπα, οσφυοκάμπτη και μονίμως πεσμένε στα τέσσερα, ντροπή της Ελλάδος, τι άλλο κακό θα κάνεις στη πατρίδα σου; 

Βρέθηκες από τα Εξάρχεια κι απ’ το πουθενά με τα μνημειώδη ψέματα σου και τη συμμορία σου να κυβερνάς τη χώρα, τώρα τι παριστάνεις, τον Θεό ή τον Μ. Αλέξανδρο;

Δεν φτάνει που μας έριξες στον Καιάδα και οδηγείς τη χώρα σε έναν νέο πόλεμο και προφανώς σε μια νέα Εθνική τραγωδία, τέτοιες κρίσιμες στιγμές κατάφερες να μην υπάρχει καν ΥΠΕΞ, να βρίσκεσαι ‘’σκοτωμένος’’ με τη ΡΩΣΙΑ και δίχως συμμάχους και με το ΝΑΤΟ να το παίζει Πόντιος Πιλάτος, δηλώνοντας με τον πλέον προκλητικό τρόπο και προφανή σκοπιμότητα την ουδετερότητα του, ενισχύοντας κατ’ ουσία την επιθετικότητα της Τουρκίας ανάβοντας τους το πράσινο φως με τη χώρα μας να μην αντιδρά!!!

Και εκεί που θα ‘πρεπε ήδη να έχεις εξασφαλίσει την στρατιωτική στήριξη και κάλυψη των ΗΠΑ όταν τους έχεις κυριολεκτικά δώσει και δεχτεί τα πάντα, βάσεις, εξορύξεις… έως και την παραχώρηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, απεμπολώντας την Ιστορία μας και αύριο τα εδάφη μας, διαπράττοντας άθλιε κι ανθέλληνα τη μεγαλύτερη προδοσία της σύγχρονης Ιστορίας μας, μας φτύνουν αφήνοντας μας μόνους απέναντι στους Τούρκους, που προφανώς υπό της υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατον να αντισταθούμε ως χώρα!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ;

Αν όχι, ανθελληνικό και ξεπουλημένο μίασμα μάθε ότι, αν η χώρα μας εμπλακεί σε πόλεμο κι αρχίσει να μετρά μέσα στα θύματα και τα παιδιά της, όσες ζωές και να ‘χεις δεν θα φτάσουν να πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου και μεταξύ αυτών και το τίμημα της προδοσίας σου για τους χειρισμούς σου στα κόκκινα δάνεια, ποτισμένα με τον ιδρώτα και το αίμα του λαού!!!

Και σεις πατριώτες και πατριώτισσες, φροντίστε στην επόμενη δημοσκόπηση – αν προλάβουμε να τη δούμε – το ποσοστό του Σύριζα να ‘ναι αυτό που θα τον ρίξει την επόμενη μέρα, μήπως προλάβουμε να σώσουμε τη Πατρίδα μας και τα παιδιά μας!!!

Τέλος, απεύχομαι για το χειρότερο, ωστόσο για όσους δεν πειστούν, ας κρατήσουν αυτό το άρθρο να ‘χουν κάτι να τους θυμίζει το λάθος τους, για να μη ψάχνουν να βρουν στο μέλλον τη λύτρωση στα λάθη των άλλων!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος 



1 σχόλιο:

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (2) - Αμαρτία / Τιμωρία / Μετάνοια / Σωτηρία
    ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ;

    https://www.youtube.com/watch?v=fuzNiiLCXJ0

    Όταν ο άνθρωπος γίνεται αχάριστος για ό,τι ο Θεός του χαρίζει
    και συνάμα ανήθικος, τότε αυτή η ΠΡΟΔΟΣΙΑ απέναντι στο Θεό
    έχει κάποτε και το τίμημά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή