Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ


ΙΔΟΥ Ο…ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ  ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ…ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!

3 ΒΙΝΤΕΟ 17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Ένας χρόνος μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι και αλλού και ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η ύπαρκτη αίτια όπισθεν αυτών:Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ του αμερικανικού βαθέος κράτους σε συνεργασία με τον ΟΗΕ που…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!

Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!! 

Υπήρξε και η συγκάλυψη αυτού από το…ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ –λόγω φόβου των Αμερικανών— που άφησε τον κόσμο να ΚΑΤΑΚΑΕΙ;

Δηλαδή, αφού εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ αναφερθήκατε την επομένη της φωτιάς σε «ασύμμετρες απειλές» (πράγμα που σημαίνει ότι οι Αμερικανοί ήταν πίσω από αυτό, όπως θα καταδείξω παρακάτω, σε σχέση με άλλες φωτιές στην Ελλάδα), 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;! Και δεδομένων αυτών των αποκαλύψεων, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ΚΑΙ η Ελλάδα ΚΑΙ η…ΚΥΠΡΟΣ καίνε αυτήν την στιγμή;…

GreekNewsOnDemand.com: Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στην Ελλάδα με τις πυρκαγιές % την ΗΠΑ με τους πυροβολισμούς κτλ; Συνομιλία μεταξύ Γιάννη Κουντούρη και Βασίλη Μπαντίδη από το ASTRA TV ΤΩΡΑ!!!….



-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube



Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «Μάτι: Ένας χρόνος μετά και ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η πραγματική αιτία: Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ των ΗΠΑ!!!» σας τα περιγράψαμε ΟΛΑ όσα αφορούν τα ύπαρκτα αίτια πίσω από τις φωτιές/πυρκαγιές στην Ελλάδα καθώς και τους ύπαρκτους…ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ που ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.

 Διαβάστε τα ΟΛΑ διότι αποτελεί ένα πραγματικό ΚΑΤΗΓΟΡΡΗΤΗΡΙΟ εις βάρος των ανθρώπων που παίζουν κυριολεκτικά με τις ζωές αθώων ανθρώπων!!!…

Και τώρα οι ακόλουθες αποκαλύψεις για τις φωτιές που καίνε αυτή τη στιγμή σε…ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έρχονται να προστεθούν στην ήδη μεγάλη λίστα εγκλημάτων που έχουμε καταγράψει πρώτοι εμείς από τα…«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)!!!….


Οι ακόλουθες φωτογραφίες προέρχονται από το CNN Greece και τα λένε ΟΛΑ. Προσέξτε τόσο και δένδρα που καίγονται από…ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ όσο και τα αυτοκίνητα που έχουν λιώσει μαζί με τα…ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΖΑΝΤΕΣ κτλ). 

Αυτά φίλες και φίλοι…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ αλλά εντελώς…ΑΦΥΣΙΚΕΣ, ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ με γίνονται ΜΟΝΟ από…ΔΥΝΑΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ή / και…ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΛΕΊΖΕΡ) ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ που, όταν είχα πρωτοκαταγγείλει αυτά στις 26 Ιουλ. του 2018 προκαλώντας έτσι σάλο σε όλο το διαδίκτυο στην Ελλάδα καθώς και σε όλο τον ελληνικό τύπο, ξέρετε ΠΟΙΟΙ ήλθαν σε επαφή μαζί μου μετά σχετικά με αυτό;;; 

Διαβάστε όμως το ΓΙΑΤΙ και θα συγκλονιστείτε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό που νομίζετε!

Προτού όμως δείτε τις παρακάτω εικόνες φρίκης….
Μια απλή επιστημονική μελέτη που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την όλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον της Ελλάδος με τις…ΦΩΤΙΕΣ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…!!!…



Οι δύο παρακάτω φωτο. είναι από την Καληφόρνια,…




ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ». 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ..ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ….ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΩΣΕΙ…!!!…





Και στο παρακάτω βίντεο σας αποδεικνύουμε ότι οι επιπτώσεις των φωτιών στο Μάτι μοιάζουν 100 τοις 100 με εκείνες που είχαν γίνει στην Βόρεια Καλιφόρνια πέρσι! 

Οι ερευνητές όμως των πυργκαιών στην Καλιφόνια μας ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ότι εκείνη την περιοχή της Βόρειας Καλιφόρνια την είχαν χτυπήσει με…ΛΕΙΖΕΡ…




ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ ΤΌΣΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ (ΠΕΡΣΙ) 
ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ (ΠΕΡΣΙ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ. ΕΠΙΣΗΣ,

 ΌΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΗΡΕΥΤΗΚΕ -ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!- ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 

ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ-ΛΕΪΖΕΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!….













Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήδη από τις 22 Ιουλ. φέτος ακούσαμε για…ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, που επιχείρησαν να βάλουν φωτιά…ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΕΥΟΙΑ!!! 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;


Η Υπηρεσία της Πυροσβεστικής της Θήβας, ανέλαβε την προανάκριση μιας υπόθεσης που δείχνει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού της περιοχής….

Τόσο ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν μαρτυρά ότι δεν πρόκειται για απλά έναν τρελό που θέλει «να βλέπει τους πυροσβέστες και τα πυροσβεστικά να τρέχουν», όσο και η επιμέλεια ενός τόσο απλού όσο κι επικίνδυνου εμπρηστικού μηχανισμού, δείχνει ότι υπάρχει γενικότερο σχέδιο καταστροφής των συγκεκριμένων περιοχών.

Και ΕΑΝ είναι τόσο «έξυνοι» στη δουλειά αυτοί οι «αλλοδαποι εμπρηστές» που αποτελούν μια μεγάλη «σπείρα εμπρηστών» σύμφωνα με τον τύπο, δεν θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο αυτοί να είναι…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ είτε της Τουρκίας είτε της Αλβανίας όπως είχε καταγγείλει η ελληνική δικαιοσύνη για τις φωτιές του…2007; 

Οι αλλοδαποί δεν πάνε να ανάβουν φωτιές ΕΚΤΟΣ ΑΝ υπάρχουν κάποιο…ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ από κάποια κυβέρνηση κτλ!!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, διότι υπάρχουν αναφορές για πυρκαγιές και σε…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, όπως η Θάσος!!! 

Τι…ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΩΤΙΕΣ;; ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑ!!!

Τώρα, όσο για τα πολλά δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι αυτές τις πυρκαγιές τις ανάβουν εν κρυπτώ την νύχτα οι Ρουβίκωνες, κτλ, αυτό ούτε το αμφιβάλλουμε -για ευνποητους λόγους- ούτε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. 

Πάντως, το γεγονός πως τόσες δεκάδες φωτιές έχουν ανακύψει σε ΟΛΗ την Ελλάδα για εμάς εξαιρεί την πιθανότητα να είναι τόσο «οργανωμένοι» αυτοί οι ταραχοποιοί. Μην τους κάνουμε και «μάγκες» απο πάνω! 

Και ΕΑΝ ήταν έτσι τα πράγματα, ΣΙΓΟΥΡΑ ένας από αυτούς θα είναι συλληφθεί μέχρι τώρα αφού έχουν «ανάψει» περίπου 60 φωτιές σε όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες!

Αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε σχετικά με την ύπουλη δράση είναι αυτό που σας είχαμε βγάλει όταν πρωτοεξελέγη κυβέρνηση η ΝΔ με τίτλο «Η “New York Time” επιβεβαιώνει πως ο Ρουβώνικας πήρε την ανοχή της αστυνομίας για “χτύπημα” κάτα του τουρισμού στη χώρα!».

 ΓΙΑΤΙ η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ για αυτό το επικίνδυνο για την ασφάλεια της Ελλάδος γεγονός;;; Και ΕΑΝ ο Ρουβίκωνας «χτυπάει» την χώρα με φωτιές, ΓΙΑΤΙ η κυβέρνηση δεν λέει τίποτε για αυτό; Λίγη τροφή για ΣΚΕΨΗ!

Πάντως αυτό που μπορούμε να σας αποδείξουμε είνα τα παραπάνω γιατί συνοδεύονται με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ.

Υπάρχει κάτι…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ που παίζεται ΕΔΩ!



ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΌ   ΑΡΘΡΟ: 

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ-ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου