Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΦΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013


ΠΡΟΒΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ 
ΧΟΥΝΤΑΣ…





Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών


Η Παγκόσμια «δικτατορία» των Drones…



– Τα σύγχρονα drones διαθέτουν πλέον προσαρμοσμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, η ταχύτητα τους ξεπερνά τα 160 χλμ/ώρα, είναι το ΝΕΟ όπλο της Νέας παγκόσμιας τάξης η οποία κάποια στιγμή θα μετατραπεί σε Παγκόσμια Δικτατορία


Πρόβα παγκόσμιας χούντας έγινε στην Κίνα σε «ζωντανή μετάδοση» από drones

– Κλειστά σύνορα, χώρες και πόλεις σε καραντίνα, κλειστά αεροδρόμια, λιμάνια κλπ

– Χιλιάδες συλλήψεις, σε όλον τον πλανήτη για παραβίαση των μέτρων αποφυγής του κορονοϊού.

– Η Γαλλία θα εφαρμόσει περιορισμούς στις μετακινήσεις

– Κήρυξαν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολλες χωρες



– Στρατός και αστυνομία στις πόλεις, με οπλισμό …


– Έρημες πόλεις, τρομοκρατημένοι πολίτες…


Εικόνες βγαλμένες μέσα από ταινίες science fiction


Η Νέα τάξη με όλα αυτά που συμβαίνουν μετρά τις αντιδράσεις των πολιτών, των κρατών, και περισσότερο , των ΕΛΛΗΝΩΝ , και καταγράφει τα πάντα, ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια παγκόσμια…ΠΡΌΒΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΧΟΎΝΤΑΣ…
Έκτακτα μέτρα και κάρτα εισόδου για σούπερ μάρκετ, με ελεγχόμενη είσοδο.

ΣΧΟΛΙΟ : Αυτό με την κάρτα εισόδου να θυμάστε ότι θα χρησιμοποιηθεί τον καιρό της παγκόσμιας Δικτατορίας, αλλά αντί κάρτας που θα δείχνεις τώρα, τότε θα απαιτείται να δείχνεις το σφράγισμα για να μπορείς να μπαίνεις στα σουπερ μάρκετ, διαφορετικά πεθαίνεις της πείνας

Από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 : Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα, όσοι μάθανε ( γνώριζαν ) και δεν λάβανε τα μέτρα τους αλλοίμονο τους…θα τρώνε τις σάρκες τους.

Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα…ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Τα παιδιά του ΘΕΟΥ ( όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, θεια κοινωνία και προσευχή ) δεν θα καταλάβουν τίποτε, θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πιστις σας…ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ….

Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Οι κεφαλες της Εκκλησίας όμως πρόδωσαν Τον Χριστό με τις αποφάσεις τους….

Το επόμενο βήμα της Νέας τάξης θα είναι ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ , (αυτό θα γίνει σύντομα, μετά τον κοροναϊο) με αποτέλεσμα να κλείσουν οι τράπεζες για κάποιες μέρες, και πριν ανοίξουν θα ανακοινωθεί ότι θα μπει capital control και ότι όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτες…. ( πολύ σύντομα θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου