Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΣΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ 5G !


ΕΝΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ 





Διαβάζοντας μιαν εκτενή επιστημονική μελέτη για την ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, κρίναμε επιτακτική ανάγκη να την μεταφράσουμε περιληπτικά για ευαισθητοποίησή σας προτού να είναι αργά. Επειδή όταν μας πιάσει πανικός, και την μεγαλύτερη αλήθεια αν μας πούν, δέν έχουμε αυτιά να την ακούσουμε.

(Α) Στο πρώτο μέρος του κειμένου που διαβάζετε παρατίθεται ένας προβληματισμός – ανασκόπηση της πορείας μας, που αποσκοπεί να μας προσδώσει ΩΦΕΛΕΙΑΝ από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

(Β) Στο δεύτερο, περιληπτικά, η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ της εν λόγω μελέτης, του Paul Doyon (Researcher and Building Biologist). Λίγες παραπομπές αναγράφονται εδώ, οι πλήρεις (88 στο σύνολο) ευρίσκονται στην ιστοσελίδα www.electricsense.com/5g-coronavirus/ 

 (ΣΗΜ. Όπου συναντάτε στο μέρος (Β) μια φράση όπως αυτή, δηλ. σε παρένθεση που αρχίζει γράφοντας «ΣΗΜ.», είναι σχόλιο/προσθήκη ημών των συντασσόντων την περίληψη-μετάφραση της μελέτης αυτής).

(Γ) Στο τρίτο δε, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. Κανείς δεν τα ξέρει όλα, ειδικά στον κόσμο αυτό, όπου κάποιοι κρατώντας τα νήματα «στραώννουν τζιαι πουλούν».



Α) ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ

Σε τέτοιες μέρες ζυγίζουμε τα πράγματα, αναλογιζόμαστε τί κτίζαμε τόσα χρόνια, πώς καταρρέει ως χάρτινος πύργος το καταναλωτικό ψέμα που πάντα είχε ημερομηνία λήξης, απλώς δεν αναγραφόταν στην συσκευασία.

Όταν πεινάσουμε, θα μαγειρεύουμε άραγε τα παρδαλά ολλανδικά φυτά που δίνονταν για δώρα τόσα χρόνια;

Κι αν θυμηθούμε ότι σε τόσες χιλιάδες χρόνια φυτεύαμε κάτι εδώδιμο, το οποίο είναι κι όμορφο φυτό -ως η ντοματιά, το μπρόκολο, το σέλινο ή τα αρωματικά- θα υπάρχουν άραγε οι παλιοί παραδοσιακοί σπόροι; 

 Ή θα παίρνουμε υβρίδια και θα υβρίζουμε όταν στον επόμενο χρόνο ο σπόρος τους θα είναι κούφιος;

Τώρα δηλαδή όταν αρχίζουν τα δυο στενά, ενθυμηθήκαμε του παππού το σπίτι στην ανηφοριά με το παλιό δρομάκι που μας καρτερά με τον κήπο ή το περιβόλι. 

Ακούστε το


Αν επιταθεί η κατάσταση, όσοι προωθούσαν τόσα χρόνια δικαιώματα των σκύλων σχεδόν ισόκυρα με των ανθρώπων, όσοι περιγελούσαν ή απαγόρευαν να έχεις αρνάκι άσπρο και παχύ να σου κουρεύει το χλωρό γρασίδι, δείτε που θα ανταγωνίζονται ποιός θα φάει τον γάτο του γείτονα, ως στην εκπληκτική ταινία για την Κατοχή «Τί έκανες στον πόλεμο Θανάση».

Και μας πιάνει πανικός και σε λίγο θα απαιτούμε να καίεται στην πυρά ο κάθε επισημαινόμενος ως «μολυσμένος». Όπως έγραψε πρόσφατα ο μοριακός βιολόγος Θεολόγος Παπαδόπουλος, «Ένας μη ελεγχθείς ασθενής ή φορέας του COVID-19 δέν είναι δημόσιος κίνδυνος; Είναι. Άρα κόβονται οι δημόσιες συγκοινωνίες;…» ([+] διαβάστε όλο το ωραίο άρθρο του


Ξεχνούμε δε πως υπάρχουν και χειρότερες μολύνσεις άλλου είδους, που επίσης δέν φαίνονται, και επειδή ίσως όλοι πάσχουμε από αυτές δεν τις αναγνωρίζουμε ως τέτοιες. Τώρα μάλιστα, αναπτύσσεται παντού μια αθέατη μόλυνση ενός ηλεκτρονικού νέφους, που όλο και περισσότερο αρχίζει να διακρίνεται. Πλήν, όταν θα έχουμε πληρέστερη αντίκρυσή του, ίσως να είναι πλέον πολύ πολύ αργά.

Τώρα λοιπόν μας έρχεται με τον κορωνοϊό ο δεύτερος λογαριασμός του ψέματος (ο πρώτος ήταν το κούρεμα, θυμάστε, πριν 8 χρόνια τέτοιες μέρες, αρχή της Σαρακοστής πάλιν, κι εμείς ξανά γινόμασταν καρναβάλια ενώ στην Ισπανία διαδήλωναν για λόγου μας). 

 Κοιτάξαμε άραγε την λεπτομέρεια της πανδημίας, 

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ; 

Πόσα κρούσματα, ιδίως θανατηφόρα, έχουν στην Αφρική ή στην Σρι Λάνκα; Δεν είναι πάντα αυτές οι χώρες, οι τροπικές ή οι φτωχές, που υποφέρουν περισσότερο από τις επιδημίες;
ΓΙΑΤΙ;

α) Χάρτης με την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19 ανά τον κόσμο – 19/03/2020 https://bing.com/covid



β) Χάρτης εξάπλωσης καρκίνου ανά τον κόσμο (2018), δείτε την ομοιότητα. http://gco.iarc.fr/today/online-analysis-map

γ) Χάρτης με την εξάπλωση των μολυσματικών ασθενειών ανά τον κόσμο (19-3-2013). Προσέξτε την αντίθεση με τους ανωτέρω. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3679597/


δ) Χάρτες εξάπλωσης του δικτύου 5G ανά τον κόσμο. Διαφέρουν ανάλογα με την ενημέρωση, συγκρίνετε όμως με τους ανωτέρω:



 Δείχνει στοιχεία για πόλεις με κάλυψη – Νότια Κορέα 85, Κίνα 57, Η.Π.Α. 50, Ηνωμ.Βασίλειο 31 κλπ

https://en.wikipedia.org/wiki/5G 

 China has launched its 5G national network and started commercial operation on 1 November 2019. At launch, Chinese state media called it the world’s largest 5G network.
[+48] https://www.speedtest.net/ookla-5g-map 

Χάρτης με την διασπορά του 5G ανά τον κόσμο, δεν φαίνεται ανανεωμένος για την Κίνα συγκρίνοντας με τις αναρτήσεις στις προηγούμενες 3 ιστοσελίδες.



Είναι σημαντικό να κρατήσετε τους χάρτες αυτούς όπως είναι τώρα, στο μεταβατικό στάδιο της Ανθρωπότητας. Επειδή η πανδημία που βιώνουν, καθώς βλέπετε, κυρίως οι «πολιτισμένες» χώρες, εάν αυξηθεί θα αλλοιώσει τις πρόδηλες επισημάνσεις, ότι δηλαδή εκεί «ευδοκιμεί» ο Καρκίνος, ο Κορωνοϊός COVID-19 και το 5G, ενώ στις φτωχές «τριτοκοσμικές» οι μολυσματικές ασθένειες. 

 Μήπως δηλαδή άρχισε πλέον να πληρώνει ο «πολιτισμένος κόσμος» το κόστος της άνεσης;

Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Μεταφράζουμε πιο κάτω σημεία από ένα άρθρο του ερευνητή Paul Doyon του Διεθνούς Ινστιτούτου Οικοδομικής Βιολογίας και Οικολογίας, ειδικού σε Ηλεκτρομαγνητικές Ακτινοβολίες, ο οποίος παραπέμπει σε πληθώρα επιστημονικών δεδομένων, συνεντεύξεις και αναρτημένες ειδήσεις από έγκυρα Μ.Μ.Ε.

Λοιπόν, ο κ. Doyon που έζησε στους τελευταίους 18 μήνες στην Κίνα και είχε ευαισθητοποιηθεί από το 2005 όταν έμεινε κατάκοιτος λόγω ακτινοβολιών EMF από αντένες τηλεφωνίας, παραθέτει και μια επιστημονική αιτιολόγηση για την ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ, και πρόταση ευρείας αποκατάστασης, αλλά και απλές διατροφικές κ.ά. διεξόδους οι οποίες περιέργως συνάδουν και με το ΜΕ-ΝΟΥ της παρούσας… Νηστείας!

Για την επίδραση δε των ακτινοβολιών στην υγεία, δείτε στην ιστοσελίδα από την Εθνική Επιτροπή «το Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού», www.paidi.com.cy τις ομιλίες στην τελευταία Ημερίδα (31/10/2019), τα μικρά βίντεο και την Σύμβαση της Λευκωσίας (2017).

Β) «ΚΙΝΑ, 5G, ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΗΣ WUHAN: Ο ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» 

(“China, 5G and the Wuhan coronavirus: The Emperor’s New Virus)
Paul Doyon, 29/2/2020
Περίληψη – Κύρια Σημεία – Μετάφραση. Όλες οι παραπομπές αριθμημένων σημείων μέσα σε αγκύλες με σταυρό [+…], ευρίσκονται στην ιστοσελίδα www.electricsense.com/5g-coronavirus/

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΑΝΩ 
ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Από το 1977 στο βιβλίο «The zapping of America» του Paul Brodeur και από το 1985 στο «The Body Electric» [+2] του δύο φορές προταθέντος για Νόμπελ Ιατρικής Robert O.Becker, αναγράφονται οι κυτταρικές αλλοιώσεις από τις EMF ακτινοβολίες σε κάθε βιολογικό σύστημα, χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιό βαθμό στο καθένα. 

 Όσο καθυστερούμε ως κοινωνία, την αναζήτηση, τόσο χειροτερεύει η ζημιά και δυσχεραίνεται η επανόρθωση.

Στο Bioinitiative Report από το 2007 (αναθεώρηση 2012 και 2014 μέχρι σήμερα), 29 γιατροί από 10 χώρες (περιλαμβανομένων και τριών πρώην προέδρων του Bioelectromagnetics Society) αναλύουν 1800 νέες επιστημονικές μελέτες δεικνύοντας ζημιές στο DNA και στα γονίδια, επιδράσεις στην μνήμη, μάθηση, συμπεριφορά, προσοχή, ύπνο, καρκίνο και νευρολογικές παθήσεις όπως Alzheimer’s. 

 ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΕΙ αλλαγή των προτύπων ασφαλείας για προστασία ενάντια στις ακτινοβολίες EMF που βλαστάνουν ανεξέλεγκτα. [+4,5,6]

Ειδικά για το 5G, ο Δρ. Martin Pall του Washington State University (Βιοχημεία-Ιατρική) αναφέρει πως «Το να φυτέψουμε εκατομμύρια αντένες 5G χωρίς ούτε ένα βιολογικό τεστ που αποδεικνύει ασφάλεια πρέπει να είναι η πιο βλακώδης ιδέα που είχε ποτέ κάποιος στον κόσμο» [+3].

Οι άνθρωποι, αναζητώντας την ευκολία τους, κωφεύουν στον κίνδυνο που κρύβει. Κοροϊδεύουν δε όσους προειδοποιούν, κατηγορώντας ακόμα και τους επιστήμονες πως «βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας» μέχρι δηλαδή να ασθενήσει κάποιος δικός τους από συνέργεια ή άμεση επίδραση EMF, οπότε τρέχουν να ενημερωθούν και προστατευτούν.

Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Προσέξατε πως, τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας στην Κίνα ήταν σε περιοχές όπου εφαρμόσθηκε (από 1η Νοεμβρίου 2019) το δίκτυο 5G; [+17]. Ομοίως και οι κύριες χώρες –Ιταλία, Ισπανία και Νότια Κορέα, δεύτερη χώρα σε κρούσματα μετά την Κίνα; (από άρθρο στην «The Hindu» 4/4/2019, «South Korea launches 5G networks early to secure world first» [+78]). 

 Εξαίρεση φαινόταν το Ιράν, που νομίζαμε πως δεν θα έχει την τεχνολογία. Θυμόμαστε στην 1/12/2018 όταν συνελήφθη στον Καναδά η Meng Wanzhou, CEO της Huawei και κόρη του ιδρυτή, με κατηγορίες εξαπάτησης τραπεζών για τις «διεθνείς» κυρώσεις προς το Ιράν; [+19]

 Η εταιρεία της, μαζί με την Irancell και Ericsson έφερναν εκεί την τεχνολογία 5G από το 2017, και παρατίθενται δηλώσεις επισήμων πως θα είναι έτοιμη από το 2020.

ΗΠΙΩΤΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΧΩΣ 5G

Καταγράφονται δηλώσεις της επικεφαλής του Προγράμματος Κρίσεων Υγείας του Π.Ο.Υ. (W.H.O.) Δρος Maria Van Kerkhove, σε διαρκώς ανανεούμενο άρθρο του Al Jazeera [+18], πως κάποιοι ασθενείς δεν έχουν καθόλου συμπτώματα, άλλες περιπτώσεις είναι ήπιες όπως το κρυολόγημα, άλλες προχωρούν σε αναπνευστικά προβλήματα, πυρετό, πνευμονία, μέχρι και θάνατο. Από 17,000 περιπτώσεις που είχαν εξεταστεί, το 82% ήταν ήπια, το 15% σοβαρά και 3% κρίσιμα. 

 Ο συγγραφέας του άρθρου Paul Doyon παραπέμπει σε πολυάριθμα βίντεο στο youtube, με άτομα που δέν έδειχναν συμπτώματα παρά την διάγνωση, να δηλώνουν πως δεν ένοιωθαν να είναι ασθενείς [+25,26,27,28,29].

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10,000 ΑΝΤΕΝΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ WUHAN ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2019

Αυτό που δεν ήταν εμφανές στα Μ.Μ.Ε. είναι το ότι η Κίνα, στην κούρσα για κυριαρχία στο 5G, εγκατέστησε μέσα στο 2019 130,000 αντένες στην χώρα, κυρίως στους μήνες πριν από την εκδήλωση του ιού [+31,32]. Μόνο η Wuhan, από μόλις 31 αντένες 5G που διέθετε ως το 2018, εγκατέστησε 10,000 εντός του 2019 (όσες δηλαδή υπάρχουν σε ολόκληρες τις Η.Π.Α.), γενόμενη μια από τις πλέον ηλεκτρομολυσμένες πόλεις του κόσμου. 

 Από τις 14/5/2019 άρχισαν να τοποθετούνται αντένες 5G και στις «έξυπνες» λάμπες LED στους δρόμους, με υπεραύξησή τους από τον Οκτώβριο 2019 (ΣΗΜ. προσέξετε μήπως τοιουτοτρόπως μας αλλάζουν τώρα τα φώτα και στους δρόμους της Κύπρου..) 

 Από την 1η Νοεμβρίου 2019, οι τρείς τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί της Κίνας (China Mobile, China Unicom, China Telecom) άρχισαν την παροχή υπηρεσιών 5G σε αυτήν και σε πάνω από 40 πόλεις (το σχέδιο 7+33+n), με κρατική εντολή για επίσπευση παρακάμπτοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. 

 Μετά την επαρχία Hubei που πρώτευσε στα κρούσματα, ακολούθησε η Zhejiang με τις πόλεις της Hangzhou, Ningbo, Wenzhou (που βρίσκονταν εντός του σχεδίου) να πλήττονται ομοίως. 

 Οι πόλεις αυτές ανταγωνίζονταν ποιά θα πρωτεύσει στην δικτύωση, περιλαμβανομένου και του Internet of Things (IoT), δηλαδή της διασύνδεσης οποιασδήποτε ηλεκτρονικής ή «έξυπνης» συσκευής με το δίκτυο (ψυγεία, ρολόγια, μετρητές νερού, οχήματα, πόρτες, κάμερες κλπ). Παρατίθενται στο υπό αναφορά άρθρο συνδέσεις σε κινεζικά Μ.Μ.Ε. για ανακοινώσεις των τεχνολογικών τους στοχεύσεων και προόδων [+50-60].

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ (EMF) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

(ΣΗΜ. Δείτε επιπλέον και τις αναφορές στα www.facebook.com/RFradiation , www.bioinitiative.org , www.smartech.gatech.edu/handle/1853/61946 , www.paidi.com.cy
Είναι πολλαπλοί οι μηχανισμοί που επιδρούν και συνεργούν σε αλλοιώσεις – βλάβες του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ο συγγραφέας παραπέμπει σε άρθρο του, όπου τους αναλύει [+62] (Doyon, PR & Johansson, O. (2017, Sept) Electromagnetic fields may act via calcineurin inhibition to suppress immunity, thereby increasing th risk for opportunistic infection: Conceivable mechanisms of action. Medical Hypothses 106:71-87. Μερικές ενδεικτικές μελέτες που παραθέτει:
Ουδετερόφιλα και λευκοκύτταρα

Η φαγοκυτταρική δραστηριότητα των ουδετεροφίλων του αίματος (peripheral blood neutrophils) καταστέλλεται κατά 50% σε υγιή ποντίκια, με ολόσωμη ακτινοβολία χαμηλής ισχύος σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες (δηλ. του φάσματος 5G – 42GHz, 0,15mW/cm2, 20 λεπτά ημερησίως – Kolomytseva et al, 2002 [+61]). Η επίδραση συνοδεύετο από αύξηση κατά 44% στα λευκοκύτταρα, η οποία παρέμενε για 5 ημέρες μετά την παύση των ακτινοβολίσεων. 
Κυτοκίνες

Σε άρθρο του Aljazeera δε [+18], παρατίθεται μελέτη από το ιατρικό περιοδικό Lancet για μια «καταιγίδα κυτοκινών» σε μολυσμένους βαρειά ασθενείς· είναι μια αντίδραση του ανοσοποιητικού που παράγει πρωτεΐνες και κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που μπορούν να καταστρέψουν άλλα όργανα. Επισημαίνεται σειρά άρθρων που δείχνουν την επίδραση των ΕΜF στις κυτοκίνες.

ΕΞΗΓΗΣΗ – ΤΟ «ΛΑΝΘΑΝΟΝ ΣΤΡΕΣ»

Από το 1985 στο «The Body Electric», [+2] ο Δρ. Robert O.Becker επισημαίνει πως αρχικά, το στρές ενεργοποιεί το ορμονικό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε ένα υψηλότερο επίπεδο από το φυσιολογικό, για να μπορεί ο οργανισμός (ανθρώπου ή ζώου) να επιτεθεί σε στόχο ή να διαφύγει τον κίνδυνο, θεραπευόμενος και από ενδεχόμενη προσβολή. 

 Αν συνεχιστεί το στρές, τα επίπεδα πέφτουν στο φυσιολογικό. Σταματώντας το πείραμα εδώ, ξεγελιόμαστε πως «ο οργανισμός έχει προσαρμοστεί, δεν δημιουργείται πρόβλημα». Πλην όμως, εάν συνεχιστεί κι άλλο, τα επίπεδα ορμονών και του ανοσοποιητικού συνεχίζουν την κατηφόρα, οπότε αρχίζει το λεγόμενο «Stress decompensation» (αντιρρόπηση/αντιστάθμιση/αποζημίωση του στρες), όπου ο οργανισμός είναι πιο ευάλωτος ακόμα και σε ογκογενέσεις ή μολυσματικές ασθένειες.

Κάτι πολύ αξιοπρόσεκτο είναι πως, όταν ένα ζώο υπόκειται στις ορμονικές αυτές αλλαγές, φυσιολογικά αντιλαμβάνεται πως ευρίσκεται το σώμα του υπό επίθεση· πλην όμως τα κουνέλια στο πείραμα δεν το κατάλαβαν. Δεν έδειξαν φόβο, ταραχή ή ασθένεια.


Εντός του 1976 μιά ομάδα ερευνητών στο Naval Aerospace Medical Research Laboratory, Pensacola, Florida επισήμανε την αργή αντίδραση σε ποντίκια από πολύ ασθενή ηλεκτρικά πεδία, μέχρι 0,005V/cm2. 

 Βρήκαν πως όταν τα πεδία αυτά εδονούντο σε συχνότητες ELF (εξαιρετικά χαμηλές), αυξάνονταν τα επίπεδα του νευροδιαβιβαστή Ακετυλχολίνη στο εγκεφαλικό στέλεχος (ΣΗΜ: είναι αυτό το οποίο ενεργοποιεί τις σωματικές «πρωτόγονες» αντιδράσεις σε στρές, χωρίς όμως την συνειδητή τους επισήμανση, η οποία γίνεται κυρίως από τον εγκεφαλικό φλοιό).

 Το τρομακτικώτερο είναι πως τα Η/Μ πεδία που χρησιμοποίησε η ομάδα, υπό τον Δρα J.J.Noval, ήταν επιπέδου ενός συνηθισμένου γραφείου (φωτισμός, γραφομηχανές και υπολογιστές του 1976 κ.α.). [+2]

ΤΟ 5G ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ

Οι ανεπτυγμένες χώρες ευρίσκονται ήδη είτε δοκιμαστικά είτε σε εφαρμογή του δικτύου 5G. H Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνέστησε στις χώρες-μέλη της Ε.Ε. πιλοτική δοκιμή του 5G σε τουλάχιστον μία πόλη, δομώντας την για να είναι έτοιμη για δίκτυο εντός του 2020. 

(Σημ: Στην Κύπρο η πρώτη πόλη είναι η Λεμεσός, πράγμα που λύει το αιώνιο πρόβλημα Λευκωσία VS Λεμεσός – δηλ. την έξυπνη πόλη που θα έχει κατεστραμμένους κατοίκους: 


Το Βέλγιο αρνήθηκε ακόμα και την πιλοτική δοκιμή, λόγω των υψηλών επιπέδων ακτινοβολίας. Αρχικά αρνήθηκε και η Ελβετία, πλην κατόπιν ισχυρών πιέσεων συγκατένευσε.

Το 5G χωρίζεται σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Οι χαμηλές και μεσαίες (600ΜΗz – 6GHz) χρησιμοποιούνται και από το 4G. Οι υψηλές συχνότητες αρχίζουν γύρω στα 24 GHz και μόλις πρόσφατα άρχισαν να χρησιμοποιούνται. 

 Η εφαρμογή του δικτύου προνοεί μεγάλους σταθμούς και πολλούς μικρότερους ενδιάμεσους, οι οποίοι ευρισκόμενοι ανάμεσα στα σπίτια, έχουν επιφέρει αυξημένες μετρήσεις RF ακτινοβολιών, ειδικά στα ανώγεια υπνοδωμάτια, μέχρι και δεκάδες χιλιάδες μW/m2, ενώ το όριο που τίθεται από τους ειδικούς σε EMF και τους επαγγελματίες Οικοδομικής Βιολογίας είναι μόλις 10 μW/m2, και το επίπεδο «δίχως ανωμαλίες» είναι 0,1 μW/m2. (ΣΗΜ. Είναι και η ειδικότητα του συγγραφέως του άρθρου Paul Doyon, ως και του Oram Miller ο οποίος επισημαίνει τα ανωτέρω).

(ΣΗΜ. Παραπέμπεσθε να δείτε την σχετική παρουσίαση του Δρος Θεοδώρου Μέτση στο ΤΕ.ΠΑ.Κ. στις 1/11/2019, η οποία μεταδόθηκε και από το ΡΙΚ2 και είναι αναρτημένη  

Εκεί, θα δείτε πως το αρχικό όριο ετέθη τελείως αυθαίρετα στα 10,000,000 μW/m2 από την επιτροπή ICNIRP των Η.Ε., η οποία σημειωτέον, δέν απηρτίζετο από γιατρούς και βιολόγους.

 Τώρα οι χώρες, η μία μετά την άλλη, μειώνουν τα όρια ανοχής στα προαναγραφέντα επίπεδα).

Με την νέα τεχνολογία μαζεύονται περισσότερα ραδιοκύματα στον ίδιο χώρο, σε μεγαλύτερες συχνότητες, τα οποία μάλλον ευθύνονται για την έκλυση συμπτωμάτων ασθενείας σε ανθρώπους που ζούν κοντά σε αντένες.

Ο Δρ. Martin Pall (Βιοχημεία και Ιατρική, Washington State University) επισήμανε [+67,68] το πρόβλημα της βλάβης στους οργανισμούς από το άνοιγμα των τασεοεξαρτώμενων καναλιών ασβεστίου στα κύτταρα (VGCC), αυξάνοντας την συγκέντρωσή τους ενδοκυτταρικά (ΣΗΜ. αυτό σημαίνει για τους νευρώνες και αλλοίωση στην παραγωγή και μετάδοση των νευρικών σημάτων. «Τασεοεξαρτώμενα κανάλια ιόντων» σημαίνει ότι η διάνοιξή τους, και η διαπερατότητα του ιόντος που μεταφέρουν, αλλοιώνεται παράλληλα με την αλλαγή της διαφοράς τάσης (voltage) εντός και εκτός του κυττάρου. 

 Από τασεοεξαρτώμενα κανάλια, κυρίως Na+, K+, Ca++ και Cl-, είναι που παράγονται και μεταδίδονται τα νευρικά σήματα στον εγκέφαλο και στην περιφέρεια. Όταν έχουν περάσει αρκετά ιόντα από τα κανάλια, πλέον έχουν με την σειρά τους τροποποιήσει την διαφορά τάσης, η οποία όταν φτάσει σε ένα όριο «σκανδάλης» (συνήθως -70mV), πυροδοτεί το νευρικό σήμα. 

 Αξίζει να διερευνηθεί ποιές συχνότητες ακτινοβολιών συντονίζονται και επηρεάζουν το κάθε κανάλι, πλην όμως, όταν κάποιος ενδεχομένως ήδη τις βρήκε, ποιός τον εμποδίζει να τις χρησιμοποιεί εναντίον σου; Εάν το κάνει, γιατί να σου το πεί;)

Περαιτέρω, από την διάνοιξη των VGCC παράγεται και νιτρικό οξύ (Ν.Ο.) το οποίο οδηγεί στην δημιουργία μιας ομάδας ελευθέρων ριζών. Ο Δρ. Pall προειδοποιεί ότι η εξάπλωση του 5G θα επιφέρει μαζικές βλάβες στους ανθρώπους, μάλλον δε σε όλους τους έμβιους οργανισμούς, ιδίως αφού:

α) Θα μπούν παντού αντένες σε τεράστιο αριθμό.

β) Χρησιμοποιούν πολύ μεγαλύτερη ενέργεια για διείσδυση (ΣΗΜ. αφού είναι υψηλή η συχνότητα, δεν έχει μεγάλο μήκος κύματος και χρειάζεται και ισχύ à δεν μπορεί εύκολα να διαπερνά εμπόδια όπως τοίχοι, δέντρα, τζάμια).

γ) Είναι υπερβολικά υψηλές οι συχνότητες (ΣΗΜ. Ίσως έτσι δύναται η ακτινοβολία να επιτελεί συντονισμό πιάνοντας ιδιοσυχνότητες κυττάρων, ή τμημάτων της έλικας του DNA, ή καναλιών ιόντων ως το προαναγραφέν ασβέστιο. Οι χαμηλότερες συχνότητες δεν τα δονούσαν – αξίζει διερεύνηση)

δ) Επισημαίνονται υψηλές επιδράσεις των συχνοτήτων 5G στις φορτισμένες ομάδες (που αποτελούν μέρος μορίων του κυττάρου), πιθανώς συμπεριλαμβανομένων και των αισθητήρων τάσης οι οποίοι είναι φορτισμένοι.

Σε πρόσφατο άρθρο του «Μαζικές αναμενόμενες επήρειες του 5G» (17/12/19) [+69] ο Δρ. Pall δηλώνει πως «Δεδομένου του υψηλού επιπέδου παλμικότητας των ακτινοβολιών 5G, ακόμα και μικρές εκθέσεις κάλλιστα μπορούν να επιφέρουν σοβαρές βιολογικές επιδράσεις, συνεργούντων και των πυκνοτήτων ισχύος μέχρι 30 φορές περισσότερο από ότι στα 1G-4G συστήματα, με περαιτέρω διεισδυτικότητα λόγω του μαγνητικού στοιχείου. 

 Ακόμα ζούμε την πιλοτική εφαρμογή· με την πλήρη εξάπλωση θα παρατηρούμε: 

1) Μειωμένη αναπαραγωγικότητα, 

 2) Καταστελλόμενη εγκεφαλική λειτουργία, 

 3) Αλτζχάϊμερ από πολύ νωρίς, 

 4) Αυξημένο αυτισμό και ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής με Υπερκινητικότητα),

 5) Φθίση της ανθρώπινης γονιδιακής/γενετικής δεξαμενής (deterioration of the human gene pool) 6) Υπεραύξηση καρδιακών ανακοπών»

Περαιτέρω ενδείξεις επιδράσεως περιλαμβάνουν αύξηση αϋπνίας, πρόκληση εμβοών (βουητού στα αυτιά), πονοκεφάλων, αδυναμίας συγκέντρωσης, κόπωση, Η/Μ υπερευαισθησία και καρδιακές αρρυθμίες [+70,71]. Παρόλο που αυτά έχουν παρατηρηθεί και με μελέτες έκθεσης σε ακτινοβολίες στον εργασιακό χώρο ως και σε «έξυπνους μετρητές», η πλήρης ανάπτυξη του 5G θα τις υπεραυξήσει, ιδίως όταν εμπλέκεται και το Internet of Things (όπως παρατηρείται, καθώς προανεγράφη, στην πόλη Wenzhou της επαρχίας Zhejiang, με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό κορωνοϊού κ.ά.)

Πολύ ενδιαφέρουσες είναι αναφορές που παραθέτει για συσχέτιση δοκιμών του 5G με περιπτώσεις αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς, πανικού ή εξαγρίωσης σε βοοειδή στην Γερμανία και στην Ολλανδία, παραμορφωμένα νεογνά στην Γερμανία και στην Γαλλία, αυτοκτονίες σε νοσοκόμους ασθενοφόρων δικτυωμένων με 5G στην Αγγλία, μαζικές πτώσεις πουλιών από ανακοπή καρδίας στο Ρόττερνταμ Ολλανδίας, θανάτους εντόμων και πυρκαγιές στην Νότια Κορέα κλπ [+72,73,74,75,76,77].

ΔΥΝΑΤΑΙ ΤΟ 5G ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ;

Οι μικρότεροι οργανισμοί είναι πιο ευαίσθητοι στην ακτινοβολία μικροκυμάτων. Παραπέμπει σε βίντεο που δείχνει αφίδες σε φύλλο πορτοκαλιάς να μαζεύονται κάθε λίγο και να τελούν παράξενες κινήσεις: Βρέθηκε πως η πράξη αυτή γινόταν κάθε φορά που γύριζε το ραντάρ του τοπικού αεροδρομίου, 14 μίλια μακρυά.

 Σε άλλο βίντεο, ο Δρ. Dietrich Klinghardt παρουσιάζει ανάπτυξη μούχλας μέσα σε προστατευτικό κλωβό Faraday (δηλαδή ένα μεταλλικό πλέγμα διπλωμένο σε σχήμα κουτιού). Μετρούσε καθημερινά τις τοξίνες-μυκοτοξίνες που η μούχλα παρήγε. 

 Όταν αφαίρεσε τον κλωβό Faraday, είδε πως από την επίδραση της ακτινοβολίας των συσκευών ενός γραφείου (λάμπες, υπολογιστές κλπ) και του παρακείμενου πύργου κινητής τηλεφωνίας, οι βιοτοξίνες αυξήθηκαν πάνω από 600 φορές. Όχι μόνο η ποσότητα, αλλά και το είδος τους ήταν χειρότερο.

Οπότε, μήπως το ίδιο συμβαίνει και με την ακτινοβολία 5G και τον κορωνοϊό; Ο Pall, σε ανανεωμένη έκδοση του προαναφερθέντος άρθρου του για μαζικές αναμενόμενες επήρειες του 5G (25/2/2020) [+80] παραθέτει αριθμό μελετών που συνάδουν προς αυτή την άποψη.

Το θέμα δέν είναι εάν το 5G είναι υπεύθυνο για τον ιό, αλλά το εάν η ακτινοβολία 5G, ενεργούσα μέσω των τασεοεξαρτωμένων καναλιών ασβεστίου (VGCC) μεγεθύνει την αναπαραγωγή και εξάπλωση του ιού ή την θνησιμότητα που επιφέρει.
Εξετάζοντας τις (downstream) επιδράσεις της ενεργοποίησης των VGCC (δηλαδή του ανοίγματος των καναλιών από τα οποία διέρχεται το ασβέστιο στα κύτταρα), βλέπουμε:

Το οξειδωτικό στρές από τις ελεύθερες ρίζες, που προανεγράφη ως downstream κατάληξη, ενισχύει την αναπαραγωγή του RNA στους ιούς (Journal of Molecular Biology 2008 Nov 28;383(5):1081-96. Variable oligomerization modes in coronavirus non-structural protein. Ponnusamy R, Moll R, Weimar T, Mesters JR, Hilgenfeld R.)

Η αυξημένη συγκέντρωση Ca++ ενδοκυτταρικά προτιμάται από τον κορωνοϊό (Virology. 2020 Jan 2:539:38-48. Porcine deltacoronavirus (PDCoV) modulates calcium influx to favor viral replication. Bai D. et al)

Η πνευμονία, πρώτη αιτία θανάτου από τον κορωνοϊό, υπεραυξάνεται από καθεμιά από τις επήρειες της ενεργοποίησης VGCC, δηλ. αυξημένο Ca++ ενδοκυτταρικά, οξειδωτικό στρές, αύξηση του NF-kappaB, φλόγωση και απόπτωση. Χαρακτηριστικά, φάρμακα που κλείουν τα κανάλια ασβεστίου (Calcium Channel Blockers) χρησιμοποιούνται στην θεραπεία πνευμονίας (Zheng et al. 2016 Preadmission Use of Calcium Channel Blockers and Outcomes After Hospitalization With Pneumonia: A Retrospective Propensity–Matched Cohort Study. American Journal of Therapeutics, 2017 Jan/Feb; 24(1):e30-e38). Αυτό συνεπάγεται ότι ίσως οι ακτινοβολίες EMF (5G κλπ), ενεργοποιώντας τα VGCC και στοιβάζοντας Ca++ ενδοκυτταρικά, είναι παράγοντας που επαυξάνει την εμφάνιση πνευμονίας.
(Παρετέθη μόνο μία παραπομπή από τις πολλές του κειμένου για κάθε σημείο ανωτέρω)

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

«Γιατί δεν τα ξανάκουσα αυτά;»
«Σίγουρα οι Αρχές αποσκοπούν στην ωφέλειά μας όταν αποφασίζουν»

Σε πρόσφατη κριτική [+81] του βιβλίου «The Triumph of Doubt» (του David Michaels, 2020), η Kathleen Rest, Executive Director του Union of Concerned Scientists (UCS) περιγράφει πώς η εξαπάτηση δομεί αμφιβολία και αβεβαιότητα στα εγχειρίδια Δημοσίων Σχέσεων πολλών βιομηχανιών:

1) Επίθεση στην επιστήμη. Πληθώρα εργαλείων:

α) Ανάθεσε νέες επιστημονικές μελέτες για να μετα-αναλύσουν τα υπάρχοντα δεδομένα με μεθοδολογίες κομμένες-ραμμένες για να δώσουν προκαθορισμένα αποτελέσματα

β) Αναθεώρησε την βιβλιογραφία και την εκτίμηση κινδύνων στα δεδομένα των υπαρχουσών ερευνών για να αμφισβητήσεις το κύρος τους

γ) Δημοσίευσε τις αναθεωρήσεις και μετα-αναλύσεις αυτές σε επιλεγμένα επιστημονικά περιοδικά

δ) Ψώνισε ούτω καλούμενους «ανεξάρτητους ειδικούς» για να αμφισβητήσουν την επιστήμη

ε) Πρόσφερε «γευστικό»/ελκυστικό υλικό ενάντια στο κατεστημένο, για τα ΜΜΕ και την κατανάλωση του κοινού
κ.ά.

2) Δημιούργησε και προώθησε ομάδες για να υπονομεύσουν την επιστήμη, επηρεάσουν την κοινή γνώμη και διεισδύσουν ως τις αρμόδιες αρχές νομοθετικών ρυθμίσεων λήψης αποφάσεων, διατηρώντας για σένα το είδωλο του «αμέτοχου».

3) Απείλησε και εκφόβισε τους ανεξάρτητους επιστήμονες των οποίων η έρευνα δεικνύει ή υπονοεί πως προκαλείς ζημιά. Αντιστρόφως, κάνε να σου χρωστούν χάρη ακαδημαϊκά Ιδρύματα και επιστήμονες χρηματοδοτώντας τα, και ταυτόχρονα ευπρεπίζοντας την εικόνα αυτών ως αγαθοποιών.

4) Βαρυφόρτωσε τους μηχανισμούς ελέγχου με σχόλια για τους προτεινόμενους Κανονισμούς.

5) Χρησιμοποίησε μπόλικα λεφτά, ισχύ και προσβάσεις, για να εξωθείς σε πράξεις ή αδράνεια αναλόγως, τους λήπτες αποφάσεων και αξιωματούχους (ά, και είναι και η καλολαδωμένη εκείνη πόρτα· δείτε πόσοι ηγήτορες Υπηρεσιών και λήπτες αποφάσεων στην διοίκηση του Trump προέρχονται από αυτές ακριβώς τις βιομηχανίες τις οποίες καλούνται τώρα να ρυθμίζουν).

Άλλη τακτική που ο συγγραφέας επισημαίνει, είναι να βάζουμε τις «γλάστρες» μας σε ομάδες συζητήσεων να πετούν υπερβολές ή άτοπες δηλώσεις υπερασπιζόμενοι την αντίθετη άποψη, ώσπου να καταφέρουμε τα ΜΜΕ να τις προβάλουν, παρουσιάζοντας όσους επιχειρηματολογούν εναντίον μας ως παρανοϊκούς.

Σίγουρα, η χειραγώγηση της κοινής γνώμης είναι διαφορετική στις Δυτικές κυβερνήσεις και οργανισμούς παρά στην αυστηρά κρατικά ελεγχόμενη Κίνα. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος που δεν χρειάζονταν τόσο χρονοβόρες διαδικασίες και κινήθηκαν τάχιστα στην εφαρμογή της τεχνολογίας αυτής. Αλλά με ποιό κόστος;

«Όλα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν. Εάν τα γεγονότα δέν συνάδουν με την θεωρία, εγκατάλειψέ την» (Agatha Christie). Η αποτυχία των «οδηγιών ασφαλείας» να προβλέψουν τις βιολογικές επιδράσεις και την ασφάλεια (από τις ακτινοβολίες) σημαίνει πως δεν είναι οδηγίες ασφαλείας. 

 Συνεπώς, ισχυρισμοί για ασφάλεια από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών βασισμένοι σε αυτές, είναι απλά απατηλοί. Η βάση της επιστημονικής μεθόδου απαιτεί την αλλαγή της θεωρίας όταν αποδειχθεί λανθασμένη. 

 Η αποτυχία της ICNIRP, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πολλών Υπηρεσιών να απαλλαγούν από τις «οδηγίες ασφαλείας» δείχνει πως οι πράξεις τους είναι και ανεπιστημονικές και αντιεπιστημονικές [+65].

«Δεν δικαιούσαι να έχεις “την γνώμη σου”. Δικαιούσαι να έχεις “την ενήμερη γνώμη σου”» (Harlan Ellison)

Και για την επίδραση στην στάση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (W.H.O.) από τις βιομηχανίες, δείτε στο κείμενο του σουηδού ογκολόγου Δρ. Lennart Hardell [+82] “World Health Organization, radiofrequency radiation and health – a hard nut to crack (Review)”. International Journal of Oncology. 51(2) DOI: 10.3892/ijo.2017.4046

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ;

Δεδομένης της επίδρασης των ακτινοβολιών EMF μέσω της ενεργοποίησης των VGCC (τασεοεξαρτώμενων καναλιών ασβεστίου) που επιφέρει συσσώρευση Ca++ ενδοκυτταρικά ενισχύοντας το ένζυμο nitric oxide synthase να παραγάγει περισσότερο νιτρικό οξύ οδηγώντας ως downstream αποτέλεσμα στην παραγωγή ελευθέρων ριζών, είναι σημαντικό πρώτα από όλα να περιορίσουμε την έκθεση σε ακτινοβολίες EMF όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπως συνιστά ο Oram Miller [+66],

Μείωσε την χρήση, αύξησε την απόσταση, και προτίμησε τις ενσύρματες συνδέσεις όπου και όποτε δυνατόν. Βάλτε τα κινητά σας σε λειτουργία Πτήσης, σιγουρευόμενοι πως το WiFi και το Bluetooth είναι απενεργοποιημένα, και κάντε δουλειές που συνηθίζατε από το κινητό σας (π.χ. τηλεφώνημα, συγγραφή κειμένου, audio / video streaming κ.ά.) σε άλλη, καλωδιωμένη συσκευή, άμα είστε στο σπίτι. (ΣΗΜ. αυτά υποδεικνύονται και στην «Διακήρυξη της Λευκωσίας» που συνυπεγράφη από την Εθνική Επιτροπή Περιβάλλοντος και Υγείας του Παιδιού, τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και τον Παναυστριακό Ιατρικό Σύλλογο μέσα στο 2017 –http://www.paidi.com.cy )

Προσλάβετε έναν πιστοποιημένο Ειδικό Ηλεκτρομαγνητικών Ακτινοβολιών Οικοδομικής Βιολογίας για να βοηθήσει με την μέτρηση και μείωση των EMF στο σπίτι, π.χ. θωρακίζοντας τα υπνοδωμάτια, απαλείφοντας λάθη καλωδίωσης για να μειωθούν τα μαγνητικά πεδία και μειώνοντας τον «βρώμικο ηλεκτρισμό»
Τρίτον, θα έλεγα πως είναι ουσιαστικό να εφαρμόζουμε αυτό που ονόμασα «Ραδιο-προστατευτική δίαιτα και πρόγραμμα συμπληρωμάτων»

Δύο κύρια συμπληρώματα που δοκίμασα στα τελευταία δέκα χρόνια έχουν μειώσει την δική μου ευαισθησία σε Η/Μ πεδία δραματικά: α) το Μαγνήσιο, λειτουργώντας ως φυσικός αναστολέας των VGCC, εμποδίζοντας την είσοδο του ασβεστίου στο κύτταρο, και 

β) η L-λυσίνη, ένα απαραίτητο αμινοξύ, το οποίο μειώνει την παραγωγή Νιτρικού Οξέος (Ν.Ο.) (ενώ το αμινοξύ αργινίνη αντίθετα την ενισχύει). Η L-λυσίνη επιπρόσθετα λειτουργεί όμοια με τα Selective Serotonin Reuptake Inhibitors (SSRI) κλείοντας τους υποδοχείς επαναπορρόφησης της σεροτονίνης ώστε να παραμένει περισσότερη ώρα στο συναπτικό κενό παρατείνοντας την δράση της (ΣΗΜ. τα SSRI χρησιμοποιούνται εναντίον της κατάθλιψης, αφού η δράση της σεροτονίνης μας κάνει ευδιάθετους). Λαμβανόμενα προ του ύπνου, μας βοηθούν και τα δύο συμπληρώματα. 

Η «Ραδιο-προστατευτική δίαιτα και Πρόγραμμα Συμπληρωμάτων» είναι βασικά α) ενισχυτική για το ανοσοποιητικό σύστημα, β) αντιφλεγμονώδης, γ) αποτοξινωτική, δ) δεσμευτική στις ελεύθερες ρίζες.

Χρήσιμες τροφές για προστασία είναι, π.χ. α) η σκόνη μετουσιωμένης οργανικής βρώμης για να αυξήσει τα επίπεδα γλουταθειόνης (το υπερ-αντιοξειδωτικό του σώματός μας), η οποία όχι μόνο δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες αλλά ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και την αποτοξίνωση κ.ά., 

 β) αντιφλεγμονώδη όπως ο κουρκουμάς (turmeric, χρυσόρριζα) και το τζίντζερ,

 γ) αποτοξινωτικά όπως τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το μπρόκολο,  
δ) φρούτα και λαχανικά υψηλά σε αντιοξειδωτικά, ε) ως και τροφές που αναπληρώνουν τις ορμόνες και τους νευροδιαβιβαστές που χάνονται από τις εκθέσεις μας σε ακτινοβολίες EMF (όπως η σεροτονίνη, η μελατονίνη, η ντοπαμίνη, το γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA), και η φαινυλεθυλαμίνη (ΡΕΑ)), π.χ. η μπανάνα (τρυπτοφάνη, φτιάχνει την σεροτονίνη), ο ανανάς (σεροτονίνη), οι ξηροί καρποί κάσιου (σεροτονίνη), χυμός από πικροκέρασο – tart cherry (μελατονίνη), η σοκολάτα (ΡΕΑ) και άλλα.

Άλλο συμπλήρωμα που βρίσκω απαραίτητο για το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνοντας και την αποτοξίνωση και λειτουργώντας ευεργετικά για το σύνδρομο διάτρητου εντέρου, είναι τα χουμικά άλατα.

Αριθμός αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνιστά βότανα και συμπληρώματα ενάντια στον κορωνοϊό. Π.χ. ο Ty Bollinger παραθέτει κατάλογο στην ιστοσελίδα του, «The Truth About Cancer» με τίτλο «Coronavirus: The Good, The Bad, and the Answers» [+83]. Και η Doris Loh εξηγεί γιατί η βιταμίνη C προστατεύει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα σε δύο άρθρα της [+84,85].

 Γνωρίζω από προηγούμενη έρευνα ότι τόσο οι ακτινοβολίες EMF όσο και οι ιοί εξαντλούν τα αποθέματα βιταμίνης C, οπότε αναπληρώνοντάς την φαίνεται καλή ιδέα (ΣΗΜ. Είδαμε πως στην Κίνα άρχισαν να δίνουν υπερδόσεις βιταμίνης C, πλην είναι βιομηχανοποιημένη από χημικές πρώτες ύλες και όχι από φυσικά προϊόντα).

Τέλος, θα μιλούσα για έκθεσή μας σε ευεργετικά EMF μέσω γείωσης (ΣΗΜ. δηλαδή να περπατούμε λίγο ξυπόλυτοι, όπως –θυμάστε- τότε που είμασταν παιδιά, ή όπως ζούσαμε σε τόσους αιώνες).

 Ή, χρησιμοποιώντας μια συσκευή PEMF, η οποία σε μένα αισθάνομαι πως έχει α) ενισχύσει την αποθεραπεία, β) μειώσει την φλεγμονή, και γ) ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η Κίνα είναι μια εξαιρετική χώρα με εκπληκτικό πληθυσμό ο οποίος έχει επιτελέσει τεράστια επιτεύγματα δομώντας μια σύγχρονη εκλεπτυσμένη χώρα στα τελευταία δέκα χρόνια, ξεπερνώντας πολυτρόπως πολλές μοντέρνες χώρες. Πλην όμως, δεδομένου ότι:

έχουμε πραγματικά δεδομένα που δεικνύουν πως όντως η ασύρματη ακτινοβολία προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα,
έχουμε πολυάριθμους ασθενείς εκτός των ζωνών 5G που επιδεικνύουν καθόλου ή ήπια συμπτώματα,
εγκαταστάθηκαν πρόσφατα 10,000 αντένες 5G στην Wuhan, 130,000 σε ολόκληρη την Κίνα, εγκαταστάθηκαν πρόσφατα συστήματα 5G σε πολλά νοσοκομεία της Κίνας, ακόμα και σε νοσοκομεία θυμάτων του COVID-19,

Βλέπουμε αυξημένα κρούσματα COVID-19 σε τόπους όπως η Hangzhou και η Wenzhou ως και η Νότια Κορέα όπου επίσης εγκαταστάθηκαν πρόσφατα πολυάριθμες αντένες 5G, και

Δεν έχουν γίνει δοκιμές για να βρεθούν οι βιολογικές επιδράσεις της έκθεσης ζωντανών οργανισμών στην ακτινοβολία αυτή,
μπορούμε να συμπεράνουμε πως το πραγματικό πρόβλημα ίσως να είναι με την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος από την ακτινοβολία 5G, επιπλέον δε και την ενίσχυση του ιού καθεαυτόν. 

Εάν αυτό είναι αλήθεια και η Κίνα δεν αλλάξει πορεία, το 5G μπορεί να αποβεί ο «Τιτανικός» για αυτήν και τον υπόλοιπο κόσμο, με παγόβουνο τον COVID-19 (και άλλους ομοίους).
«Η κάθε αλήθεια περνά τρία στάδια. Πρώτα, περιγελάται. 

Δεύτερον, αντικρούεται βιαίως. Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη» (Arthur Schopenhauer).
(ΣΗΜ. Οι αριθμημένες αγκύλες με σταυρό στο πιο πάνω κείμενο, που αναρτήθηκε στις 29-2-2020, παραπέμπουν σε βιβλιογραφία και χρήσιμες πρακτικές ιστοσελίδες, [+] www.electricsense.com/5g-coronavirus/)

Γ) ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

(α) Αξίζει να προβληματιστούμε επιτέλους, τί χρειάζεται για να εγερθούμε. Ως τώρα, όσοι μιλούσαν για ακτινοβολίες που μας βλάπτουν ή για απόκρυφες οργανώσεις που κουμαντάρουν τα του κόσμου, χαρακτηρίζονταν ως τρελοί και συνωμοσιολόγοι. 

Προβληματιστήκαμε άραγε,

Πού ήταν ο κορωνοϊός αυτός πέρσι; Πού πρίν 10 ή 30 χρόνια; Εάν προϋπήρχε, γιατί ειδικά φέτος μας ταρακούνησε; Και αν είναι νέα μετάλλαξή του αυτό που μας κτύπησε, γιατί άραγε εμφανίζονται πλέον κάθε λίγο νέοι και νέοι ιοί που δεν τους ήξερε η Επιστήμη για τόσες δεκαετίες;
Γιατί άραγε τόσα χρόνια δεν πετύχαμε τίποτε με την συνηθισμένη γρίππη η οποία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υπολογίζεται ότι μπορεί να έχει μέχρι και 650.000 θύματα; [+] 

Άμα συνεργούν οι ακτινοβολίες στην δράση του ιού, καθώς προείδαμε, οι εταιρείες που τις παράγουν θα θέλουν άραγε να το ξέρεις; Ιδίως δε, αφού οι τεχνολογικοί γίγαντες μπορεί να βγούν ακόμη πιο δυνατοί από την κρίση του κορωνοϊού, με την αύξηση των ηλεκτρονικών επικοινωνιών [+]

Πώς δέν προβληματιστήκαμε από δηλώσεις του Bill Gates αναρτημένες από χρόνια, για μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού σε 500,000,000, αξιοποιώντας προς τούτο και τα νέα εμβόλια [+] «https://www.youtube.com/watch?v=4vzFeiKH1jQ»

προσταγές που είναι χαραγμένες και στους τρείς μονόλιθους της πολιτείας Georgia των Η.Π.Α. σε 6 βασικές γλώσσες του κόσμου; Και «εις κοινήν θέαν» [+]










Κι ακόμα, στις 27 Απριλίου του 2018, σε ιατρικό συνέδριο στην Μασσαχουσσέτη όταν δήλωνε πως σε ενάμισυ χρόνο θα υπάρχει παγκόσμια επιδημία με 30,000,000 νεκρούς και παγκόσμιο πόλεμο; [+]

Ή, ήταν απλή σύμπτωση η Εκδήλωση Προσομοίωσης Πανδημίας που φιλοξένησε το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη,

https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174

Με το πρόσχημα λοιπόν της «επιτήρησης της παγκόσμιας υγείας», εμείς οι ίδιοι θα ζητούμε ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ από την κάθε ιδιωτική Εταιρεία που αγοράζει το δικαίωμα αυτό από το Κράτος, δίχως να γνωρίζουμε οι ίδιοι τί αναγράφει η «ταυτότητα» μας ή αν αλλοιώθηκε ή υπεκλάπη ηλεκτρονικώς [+] 

«https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/861511/psifiakes-taftotites-tha-ekdidoyn-idiotes»/psifiakes-taftotites-tha-ekdidoyn-idiotes»idiotes

Και όλοι καταλαβαίνουμε πως οι Εταιρείες, δεν είναι το δικό μας συμφέρον που κοιτάζουν. Η ανακοίνωση για την 30-ήμερη Δημόσια Διαβούλευση περί του τόσο κρισίμου τούτου θέματος, ήταν μεγέθους 14Χ14εκ, θαμμένη στον «Φιλελεύθερο» της Τετάρτης 22-1-2020, δηλαδή φτιάχθηκε για να μην την προσέξει το κοινό και οι ιθύνοντες, πράγμα που όντως συνέβη. Για αυτές τις ταυτότητες, στις οποίες ο άνθρωπος συνταυτίζεται με έναν γραμμικό κώδικα, είναι που έγραψε το χειρόγραφο «Σημεία των Καιρών» ο Άγιος Παϊσιος httpsHYPERLINK «https://gerontas-paisios-agioritis.blogspot.com/

Όταν μια χώρα ευρίσκεται σε «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης» (μάλλον δε σε «Κατάσταση Πολιορκίας») , πλαγίως και χωρίς να χαμπαρίσουμε περνά και Νομοσχέδια τέτοια τα οποία αλλοιώς θα μας ξεσήκωναν.

 Όταν περάσει ο «κορωνοϊός», ίσως βρεθούμε προ προειλημμένων και κυρωμένων αποφάσεων, τοπικών και διεθνών.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, γιατί δεν μιλά κανείς για το ενδεχόμενο Βιολογικού Πολέμου; Αυτός που τον διενεργεί, πραγματικά έχεις την εντύπωση πως θα σου το πεί; Αναλογιστήκαμε γιατί ξεφυτρώνουν παντού νέες βάσεις πλήρως εξοπλισμένων αμερικάνικων μονάδων; Θα μας είναι πολύ αργά όταν συνειδητοποιήσουμε πως, μολύνσεις όπως του κορωνοϊού, χρησιμοποιούνται ως πρώτο στάδιο μιας άκρως ευρύτερης παγκόσμιας σύρραξης – ιδέτε [+] http://nikosxeiladakis.gr

Τόσα χρόνια οι φαρμακοβιομηχανίες πολεμούσαν μήν μάθουμε την ωφέλεια της βιταμίνης C, βάζοντας πλαστά όρια για δήθεν υπερβιταμίνωση. Γιατί, ενώ στην Κίνα άρχισαν και δίνουν μέχρι και 24 γραμμάρια ενδοφλέβιας βιταμίνης C για αντιμετώπιση του ιού, ο οποίος (όπως και οι ακτινοβολίες EMF) μειώνει τα επίπεδά της στα κύτταρα, δεν εφαρμόζεται αυτή η πρακτική και στις δικές μας χώρες; [+] https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04264533 . Δείτε πως, εδώ και 10 χρόνια, ερευνητές όπως το Dr Rath Research Institute έχουν τεκμηριώσει επιστημονικά την δυνατότητα ελέγχου του ιού της γρίππης με την λήψη βιταμίνης C και άλλων μικροθρεπτικών ουσιών [+] https://www.dr-rath-foundation.org/2009/05/swine-flu-and-human-influenza-questions-and-answers/
Ποιος μας εγγυάται πως, οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες, ευθέως ή πλαγίως, δεν φτιάχνουν τέτοιους ιούς έχοντας μάλιστα έτοιμο και το «φάρμακο» (εμβόλιο συνήθως), το οποίο όταν κατατρομάξουμε θα παρακαλούμε να μας το μοσχοπουλήσουν; Ακόμα νομίζουμε πως είναι μια παρέα καλών ανθρώπων που πασχίζουν να μας κάνουν υγιείς; Ερώτημα: Αν βρεθεί ένα φάρμακο για όλες τις αρρώστιες, και εάν είναι και δωρεάν, και περνά από το χέρι τους, ή από το χέρι σου, ή από το χέρι ενός γιατρού, το να προωθηθεί ή όχι (και προώθησή του σημαίνει, όλοι στο ιατρικό σύστημα να μείνουν άνεργοι), θα το προωθούσαμε; Ή ο εφευρέτης του θα «πάθει ένα δυστύχημα»;
Πού πάει η κατάληξη;
Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Πρώτη και μεγαλύτερη ωφέλεια, ίσως είναι το ότι συνήλθαμε λιγάκι και αναθεωρούμε τις προτεραιότητές μας στην ζωή, την οποία διήγαμε κτίζοντας και επενδύοντας ως να ήταν αιώνια.
Δεύτερη ωφέλεια, το ότι θυμηθήκαμε πως κάποτε οι παππούδες μας, αλλά και αιώνες τώρα οι άνθρωποι που ζούσαν στην Φύση –την γύρω και την εντός τους- καλλιεργούσαν, έβοσκαν, έπλεκαν για να ζήσουν. Αυτά που χάσαμε δηλαδή, θέλοντας να βγούμε έξω από την Φύση μας. Επενδύσαμε σε αφύσικα πράγματα, και να που μας φέρνουν τον λογαριασμό τους. Αντεπίθεση από το σπίτι μας: Η Επιστροφή στην Παράδοση, [+] «http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy/
Τρίτη ωφέλεια, το ότι άρχισε αισθητά η μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος, μόλις έκλεισαν τα εργοστάσια (Euronews 19-3-2020)
Τέταρτη, βρήκαμε επιτέλους χρόνο να διαβάζουμε!
Πέμπτη ωφέλεια, αρχίζει ξανά η εκπαιδευτική τηλεόραση, τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Έκτη ωφέλεια, ότι μπορούμε να ανοίξουμε τα μάτια μας στο πώς συνεργούν μή επισημασθέντες παράγοντες για μιαν ασθένεια – επιδημία. Δεν είναι τα πάντα μόνο χημικά και μικρόβια.
Ακολούθως, βλέπουμε πια να καταρρίπτεται η ταμπέλα του «Συνωμοσιολόγου» που τόσο εύκολα κολλούσαμε σε όποιον μας χαλούσε την ζαχαρένια μας. Δεν αφυπνιστήκαμε για τα φυτοφάρμακα και τα κατάλοιπα αντιβιωτικών στα τρόφιμα, όπου πρωτεύουμε πανευρωπαϊκώς, ακόμα κι αν φώναζαν όλοι οι επιστήμονες. 

 Ούτε προβληματιστήκαμε στον Μάρτιο του 2016 όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων αποφάσισε να διερευνηθεί το θέμα των Αεροψεκασμών (Chemtrails) και στην επομένη ημέρα εξαφανίστηκαν από τους ουρανούς (αντιλαμβάνεστε συνεπώς το αποτέλεσμα της «έρευνας»), ενώ μας πλάκωσε διαρκώς μια «σκόνη» ακόμα και στις βροχερότερες μέρες: Είχαμε πάντα τέτοια σκόνη; 

 Πρώτη φορά έχει βόμβες στην Μέση Ανατολή; Αν οι γραμμές στον ουρανό ήταν τα καυσαέρια των αεροπλάνων που υγροποιούνταν, πώς εξαφανίστηκαν μέσα σε μια μέρα; [+] 
https://www.tothemaonline.com/Article/50616/oikologoi-ikanopoihsh-gia-thn-ereyna-gia-toys-aeropsekasmoys

Κορυφαία ωφέλεια, ότι είδαμε το Κοινό της Ανθρώπινης Φύσης στο πώς είμαστε ευάλωτοι, ακόμα και οι «πολιτισμένοι». Ομοίως δε, εντοπίζοντας την ασθένεια από τους αόρατους ιούς και τις αόρατες ακτινοβολίες, ίσως προβληματιστούμε και για την ομοίως αόρατη κοινή ασθένεια της αόρατης Ψυχής. Άρα, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη του προβλήματος που μας διελάνθανε, έχουμε την δυνατότητα να το αντιμετωπίσουμε.

Η φρενήρης πορεία της Επιστήμης, στην ουσία είναι μια προσπάθεια αυτοθέωσης της λογικής. Τώρα όταν καταρρέει το ψέμα του «Αυτό βλέπω και αισθάνομαι και καταλαβαίνω = αυτό είναι η πραγματικότητα», ας προσέξουμε πως η ίδια η Επιστήμη επισημαίνει πλέον το ενδεχόμενο του Intelligent Design (Ευφυούς Σχεδίου) για τον κόσμο (δείτε στην σειρά επιστημονικών ντοκιμαντέρ «Through the Wormhole»)
[+] https://en.wikipedia.org/wiki/Through_the_Wormhole και

Εάν η επισήμανση του Paul Doyon (στο μέρος Β) για την συνέργεια ακτινοβολιών EMF-RF (που περιλαμβάνουν και το 5G) με την πανδημία είναι αληθής, τότε ενδεχομένως μέσα στο Ευφυές Σχέδιο που διέπει τον κόσμο, με ένα μικρότερο κακό (τον κορωνοϊό) ίσως ανοίξουμε τα μάτια μας για να γλυτώσουμε από άλλα ασυγκρίτως χειρότερα, τα οποία ακωλύτως επέλασαν.
Μην ξεγελιόμαστε.

Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Κυρίως κείμενο (Μέρος Β’): Paul Doyon
Μετάφραση κυρίως κειμένου – Σχόλια (Μέρη Α΄και Γ΄): Μ.Π.
Βοήθεια στην απόδοση ιατρικών όρων στα ελληνικά: δρ.Γ.Κοτσώνης
Επιμέλεια Γλώσσας και Διάρθρωση Σελίδων: Μάριος Βασιλείου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου