Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗΣ


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,
Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΟΝΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Αρχίζω με μια προσωπική ιστορία :

Είχα αγοράσει κάποτε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, της οποίας η σύστασις ιδιοκτησίας και ο συναπτόμενος κανονισμός επέβαλε ρητά και κατηγορηματικά "χρήσιν αποκλειστικά κατοικίας". Ούτε καν ελαφρών επαγγελματικών χρήσεων.

Ελλάδιστάν μας κατάντησαν και κάποιοι επεχείρησαν να το καταπατήσουν. Πήγαμε στα δικαστήρια κι ασφαλώς δικαιωθήκαμε.  

Όταν αγοράζεις κάτι με συγκεκριμένες προδιαγραφές και δεσμεύσεις δεν μπορεί ο κάθε "ληρώδης" να το καταπατά και να το διαστρέφει. 

 Για να αλλάξει απαιτείται το 100% της πολυκατοικίας να συναινέσει. Δεν μπορεί η πολυκατοικία να έχει αποφασίσει μπεζ χρώμα στις τέντες κι ο άλλος να βάζει ριγέ τέντα. Έτσι κάνει την πολυκατοικία «παρδαλή».

Η Ελληνική Επανάστασις του 1821 κόντρα στον οθωμανικό ζυγό, ήταν εντελώς διαφορετική από κάθε άλλην επανάστασιν, γιατί στόχος δεν τέθηκε απλά η Πατρίδα ή η Ελευθερία αλλά η Πίστις.

Είναι αυτό που ξεκάθαρα δήλωσε η προκήρυξις του Αγώνα του Αλεξάνδρου Υψηλάντου :

«ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ… Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα, να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον, δια να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ου πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν και ούτω να εκδικήσωμεν την πατρίδα και την ορθόδοξον ημών πίστιναπό την ασεβή των ασεβών καταφρόνησιν»


Είναι αυτό που, η ψυχή των Αναστημένων Ελλήνων, ο αρχιστράτηγος Κολοκοτρώνης δήλωσε : «ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ».

Η Ιστορία δεν αναφέρει ούτε ένα όνομα αγωνιστού ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ. 

Ούτε ένας καθολικός πολέμησε, ούτε ένας "δωδεκαθεϊστάκος", πολύ δε περισσότερον ένας εβραίος ή ένας μουσουλμάνος. Ακόμα κι αν κάποιος βρει κάποια πηγή για κάποιαν εξαίρεσιν, ακόμα κι αν ελέγξει την εγκυρότητα της πηγής, ας θυμηθεί ότι "ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξιν".

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να υπάρχουν μη ορθόδοξοι με σύνθημα: 

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ»

Η ηρωική Εξοδος του Μεσολογγίου | Ημεροδρόμος


Μόνον όποιος πιστεύει στον Χριστό δεν φοβάται τον θάνατον έχοντας όχι εγκόσμιον, όχι υλικόν, όχι ενστικτώδες αξιακό σύστημα αλλά με υπέρβασιν του αισθητού κόσμου, διάτρησιν του χρόνου ζωής και "όδευσιν" προς την αιωνιότητα. 

 Πολέμησαν αυτοί που τόλμησαν να χύσουν το αίμα τους, αυτοί που δεν δίστασαν να χάσουν την κοσμική βολή τους. Πολέμησαν αυτοί που "μιμήθηκαν" τον Χριστό, θυσιαζόμενοι για το καλό των άλλων, έμπρακτα πιστεύοντας το νόημα της θυσίας της Ενανθρωπήσεως κι Αναστάσεως του Θεανθρώπου.

Αυτό δεν το συμπεραίνουμε από κάποιους συγγραφείς, αριστεροανώμαλους εθνομηδενιστές και τελευταία δεξιοδισανώμαλους διαστροφείς της αλήθειας. 

 Το διατράνωσαν οι ίδιοι οι αγωνιστές πολλαπλά, βροντερά και γραπτά. Το πιστοποίησαν πριν την Επανάστασιν (όπως προαναφέρθηκε), κατά την διάρκειαν του Αγώνα και μετά την Απελευθέρωσιν :


Το 1821 η Α' Εθνοσυνέλευσις καθόρισε ποιοί είναι Έλληνες : 

«... ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ...»

και παρακάτω αναφέρει ότι θα πολιτογραφηθούν ξένοι

«...ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ...»

Το ακούνε στα γραφεία των πολιτικών αποκομμάτων; Αυτών των ανθελληνικών συμμοριών, που "ιθαγενοποιούν" στρατιές αφρικανοασιατών μουσουλμάνων;

Στη βιβλιοθήκη του κατ'όνομα κοινοβουλίου είναι καταχωρημένο.

Το δήλωσε ο Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματά του κι όλοι σχεδόν οι ήρωες αγωνιστές :



«Ο Χριστος μου κραδαινει το σπαθι και η Παναγια μου δινει τα βολια μου

Για του Xριστού την Πίστη την αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία ... Μια φορά εβαπτίστημεν με το λάδι, βαπτιζόμεθα και μία με το αίμα δια την ελευθερίαν της Πατρίδος μας»

«…Ως Χριστιανός Ορθόδοξος και υιός της ημετέρας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, ορκίζομαι …να διαμείνω πιστός εις την Θρησκείαν μου και εις την Πατρίδα μου. Ορκίζομαι να χύσω και αυτήν την υστέρα ρανίδα του αίματός μου υπέρ της Θρησκείας και της Πατρίδος μου. Να χύσω το αίμα μου, ίνα νικήσω τους εχθρούς της Θρησκείας μου ή να αποθάνω ως Μάρτυς δια τον Ιησούν Χριστόν…» 
(Όρκος των Ιερολοχιτών)

«Ο Έφορος της Ελλάδος Θεός ενέπνευσεν εις τας καρδίας των εχθρών μας άκραν δειλίαν και φόβον. Ελπίζω δε εντός ολίγου, με την βοήθειαν του Τιμίου Σταυρού και των θεοπειθών της πατρίδος ευχών, να σας χαροποιήσω…» 
(Ανδρέας Μιαούλης)

«Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομίαν του Γένους, όταν μάλιστα κηρύττεται από ποιμένας φίλους της αληθείας και της δικαιοσύνης» & «…Τούτο παρακαλώ να τους παραγγείλετε να πράττωσιν εις το εξής, παριστάνοντες εις αυτούς, ότι πολεμούν όχι μόνον υπέρ πατρίδος, αλλά και υπέρ πίστεως» 
(Αδαμάντιος Κοραής)

«Ιδού ο Θεός μεθ’ ημών, ος επάταξεν έθνη πολλά και απέκτεινε βασιλείς κραταιούς. Ο Παντοκράτωρ Θεός δεν μας αφήνει εις την διάκρισιν του εχθρού. Αλλά είναι σύμμαχός μας, καθώς πολλάκις το είδομεν και άμποτε εις το εξής διά της δυνάμεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και διά της ενεργείας και γενναιότητός σας να αφανισθή ο εχθρός εξ ολοκλήρου…» (Π.Μαυρομιχάλης)

«…Έλληνες ποτέ μην ξεχνάτε το χρέος σε Θεό και σε Πατρίδα! Σ’ αυτά τα δύο σας εξορκίζω ή να νικήσουμε ή να πεθάνουμε κάτω από την Σημαία του Χριστού» 
(Γρηγόριος-Δικαίος Παπαφλέσσας)

«Μία δύναμις με άρπαξε από την λιτανεία πριν φύγουμε από τα Ψαρά για την Χίο. Μία δύναμις θεϊκή με γιγάντωσε…Αυτή η θεία δύναμις μου έδωσε θάρρος δια να φθάσω με το πυρπολικό μου στην Τουρκική Ναυαρχίδα… Οι Τούρκοι ήταν τόσοι ώστε εάν έπτυον επάνω μας θα μας έπνιγαν αναμφιβόλως…Εις το όνομα του Κυρίου φώναξα εκείνη τη στιγμή. Έκανα τον Σταυρό μου και πήδηξα στη βάρκα. Οι φλόγες του πυρπολικού μεταδόθηκαν στην Ναυαρχίδα που τινάχθηκε στον αέρα και παρέσυρε στον θάνατο χιλιάδες Τούρκους…» 

(Κωνσταντίνος Κανάρης - Αυτός που μόλις πήρε το παράσημο για την πυρπόλησιν πήγε άμεσα να το αποδώσει στη Παναγία)

Και οι αγωνιστές έβαζαν νηστεία πριν τη μάχη και μετά τη νίκη προς δόξαν Θεού...

Κι όταν αργότερα ελευθερώθηκε η Ελλάδα :

«Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και δεν την παίρνει οπίσω...Εμείς θα αναστήσουμε μιά Πατρίδα που κεφάλι θα έχει τον Χριστό και όχι ανθρώπους...» (Κολοκοτρώνης)

«Ο Θεός είναι μετά της Ελλάδος και υπέρ της Ελλάδος και αύτη σωθήσεται. Επί ταύτης της πεποιθήσεως αντλώ πάσας μου τας δυνάμεις και πάντας τους πόρους» 
(Ιωάννης Καποδίστριας)

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΥΡΟσΚΟΡΔΑΤΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ, ΜαϊμουδοΚΩΛΕΤΗΔΕΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ "ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ"

Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΤΟ 1821 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ "ΔΕΛΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΚΙΤΑΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΟΥΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΜΨΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ


ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ

ΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΟΥΜΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΣΙΤΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΟΥΜΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ

ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» του διαβόλου ... Θα'ρθούμε μια νύχτα, που κι αυτά τ'αστέρια θα'χουν σβήσει, και δεν θα ξέρετε αν είστε ζωντανοί ή πεθαμένοι. Μα εμείς θα'ρθούμε φέρνοντας μαζί μας χιλιάδες άστρα, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ κι έναν ήλιο ματώμενο : ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ... Έσσεται ήμαρ!!!» 
(Θ.Κολοκοτρώνης-καποτε σε μια συναξη)


Είναι τίτλος. Είναι παράσημο. Είναι προνόμιο, που σε βάζει πλάι σε Λεωνίδα και Παπαφλέσσα.

Έλληνας δεν μπορεί να λογίζεται ο τρυφερόκωλος αριστοκράτης που παίρνει άδεια από το κέντρο νεοσυλλέκτων πριν την ορκωμοσία. Έλληνας δεν μπορεί να θεωρείται ο φασιστάκος που σχηματίζει τον αητό της Αλβανίας ντυμένος στα χρώματα του ελληνικού στρατού.

Ας αφήσουν οι διακοσμητικοί καρεκλοκένταυροι τις πομφόλυγες περί «μετεχόντων της ελληνικής παιδείας». Ας αφήσουν οι εθνομηδενιστές τα φληναφήματα περί «ενσωμάτωσης».

«Έλληνας» σημαίνει θάνατος. Έλληνας είναι όποιος πεθαίνει για την Ελλάδα.

Κι επειδή λίγοι πια έχουν τέτοια τύχη, ας λέγεται Έλληνας κι όποιος ΘΑ πέθαινε για την Ελλάδα. Όποιος ακούει τον εθνικό ύμνο και συγκινείται. Όποιος ατενίζει τη γαλανόλευκη και αγαλλιάζει.

Ο μπαγάσας με το τρελόχαρτο δεν είναι Έλληνας όπου και αν γεννήθηκε, από όποιους και αν γεννήθηκε. Ο απατεώνας που απέκτησε γραφειοκρατική ιθαγένεια γιατί κάπου έπρεπε να τρυπώσει δεν είναι Έλληνας. «Έλληνας» σημαίνει θάνατος.

Ας κρατήσουν τις φανφάρες οι απόγονοι των ναζί, από όποια πλευρά των συνόρων κι αν γεννήθηκαν. Ας κρατήσουν τις απειλές οι φασίστες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι.

Ο Έλληνας δεν ζει ΣΤΗΝ Ελλάδα. Ζει ΓΙΑ την Ελλάδα

Και, πάνω απ΄όλα, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ.

ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ (ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΗΣ") Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ


ΡΑΝΤΕΒΟΥ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200ΧΡΟΝΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ'ΣΤΕ ΕΚΕΙ ... ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΕΛΙΩΝ

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ : ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!




ΥΓ - 1 : Λίγο πριν τον πιάσουν οι Βαυαροί ο Άρμανσμπεργκ, θέλοντας να τον δοκιμάσει, είπε:

- Έχεις πολλούς εχθρούς, στρατηγέ;

- Έχω, παραδέχτηκε ο Κολοκοτρώνης, μα δύο απ’αυτούς στέκονται οι χειρότεροι απ’ όλους.

- Και ποιοί είναι αυτοί οι δύο εχθροί σου, ρώτησε περίεργα ο προϊστάμενος των αντιβασιλιάδων.

Ο Γέρος αποκρίθηκε:

- Ο ένας τ’όνομά μου κι ο άλλος οι δουλεψές μου στο Γένος. 

(Κ.Φωτιάδης, «Κολοκοτρώνης», σελ.13)

Για αυτό και οι επόμενοι που προσπάθησαν να δουλέψουν για το γένος είτε δολοφονήθηκαν, είτε σάπισαν στη φυλακή.


ΥΓ - 2 : Είχε τελειώσει ο Αγώνας κι οι δοξασμένοι αρχηγοί του είχαν αποτραβηχτεί από τις πολεμικές τους ασχολίες και ξεκουράζονταν στα σπίτια τους. 

 Έτσι κι ο θρυλικός Τουρκοφάγος Νικηταράς, φτωχότερος απ’ότι ήταν πριν αρχίσει η επανάσταση, στο φτωχικό του στον Πειραιά. Παραμονή πρωτοχρονιάς τον επισκέφτηκε ο δοξασμένος θείος του, ο Γέρος του Μοριά. 

Καθισμένοι στην αυλή του σπιτιού οι δυο στρατηγοί συζητούσαν για τον αγώνα, όταν ένα τσούρμο από παιδιά της γειτονιάς, μπήκαν στον αυλόγυρο κι άρχισαν να τραγουδούν τα κάλαντα για τον ερχομό του νέου χρόνου. 

Όταν τελείωσαν τα παιδιά, ο Νικηταράς ζήτησε από τον Κολοκοτρώνη μερικούς παράδες να τους δώσει, όπως το έθιμο, γιατί εκείνος δεν είχε. Ο Γέρος του έδωσε πρόθυμα, αλλά είπε για να τον πειράξει : 

- Δεν ντρέπεσαι να διακονεύεις, κοτζάμ καπετάνιος εσύ, με τόσες δόξες; Τι σόι Στρατηγός είσαι;

Ο Νικηταράς κοίταξε ήρεμα το θείο του και απάντησε σεμνά:

- Πραματευτής δεν ήμουνα. Η μοίρα μου το θέλησε να γίνω καπετάνιος. Μα δε θα ήτανε σωστό να κάνω πραμάτεια το καπετανλίκι μου για να καζαντίσω!!!


ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ Α-ΘΕΟ-ΦΟΒΟΙ...

ΥΓ - 3 : Η θέσις του γράφοντος στα άρθρα δεν είναι να αναλύσει εις βάθος κάθε πτυχή του θέματος αλλά να αποδομήσει επί της ουσίας τους ψευδείς αντίθετους ισχυρισμούς ή να αποκαλύψει την ηθελημένα ή αθέλητα αποκρυβείσαν αλήθειαν. Αυτό για τους εξής λόγους :

1 – Η μακρηγορία κάθε άρθρου δεν ευνοείται από την σημερινή έλλειψιν διαθέσεως των πολλών για εις βάθος αναγνώσιν.

2 – Υπάρχουν πολλοί άλλοι μελετηρότεροι ερευνητές, που προσφέρουν λεπτομερειακές γνώσεις.

3 – Πιστεύοντας ότι κανείς δεν είναι πάροχος γνώσεως αλλά ο ασφαλέστερος τρόπος γνώσεως είναι η προσωπική μελέτη καθενός, αρκείται σε παροχήν ερεθισμάτων γι αυτήν.

4 – (και σημαντικότερον) τι προσφέρει η εις βάθος έρευνα όταν επί της ουσίας είναι εσφαλμένοι οι αντίθετοι ισχυρισμοί; 

Αποδεχόμενος απόλυτα το Σωκρατικό σκεπτικό, που δεν ασχολείτο με το να ελέγξει αν κάποιος ήταν σωστός φίλος (ας πούμε) αλλά πρώτα να ορίσει τι σημαίνει φιλία (θέτοντας ένα ευρέως αποδεκτόν σύστημα αναφοράς) και ύστερα να κρίνει βάσει των ορισμών, αυτό που θεωρείται επιστημονική μεθόδευσις.

Τέλος τιμά την αρχαιοελληνική Φιλοσοφία, ως την μοναδική διαιώνια προσπάθεια ανακαλύψεως της αληθείας, έως ότου παραδώσει την σκυτάλη εις την αποκάλυψιν της Αληθείας του Τριαδικού Θεού.



Κυανούς Ουρανός



3 σχόλια: