Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ!


ΤΟ 5G ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!

ΜΕΡΟΣ 2ο ΜΕ 2 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχει δικαιολογία, «δεν ήξερα τι είναι το 5G»... Αυτό υποστηρίζει ο διδάκτορας Φυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία και διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Αλκιβιάδης Κ. Κεφαλάς.

Όπως είχε πει σε κάποιο άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει παλιότερα «οι συχνότητες της τεχνολογίας 5G επηρεάζουν τη συγκέντρωση των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα και συνεπώς τον μεταβολισμό και την απορρόφηση οξυγόνου».


Ο δρ Αλκιβιάδης Κεφαλάς επίσης έλεγε τότε ότι:


«H θέση ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν έχει αρκετή ενέργεια για να σπάσει τους χημικούς δεσμούς είναι ψευδοεπιστημονική και την επικαλούνται μόνο ημιμαθείς και πονηροί για ιδιοτελείς σκοπούς. ΄

Η μικροκυματική ακτινοβολία μπορεί να σπάσει χημικούς δεσμούς με έναν πολύπλοκο μηχανισμό, τον οποίο κατανοούν μόνο εξειδικευμένοι επιστήμονες και βεβαίως όχι οι συντάκτες των ‘Hoaxes’».

Ο δρ Αλκιβιάδης Κεφαλάς είχε πέσει θύμα της ημιμάθειας και της πονηρίας των ελληνόφωνων ‘Hoaxes’.

Όμως τι μπορούν να πουν και να διαψεύσουν τα ύποπτων συμφερόντων ‘Hoaxes’ απέναντι σε ειδικούς που περιγράφουν τα συμπτώματα τα οποία προκαλούν οι ακτινοβολίες που εκπέμπονται από τις κεραίες 5G ή απέναντι στα   καρκινοπαθή παιδάκια που είναι θύματα αυτής της ακτινοβολίας;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΙΛΟΥΥΘΟΥΝ










ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ LOCKDOWN!

 ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου