Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ «ΒΑΘΥ ΦΑΝΑΡΙ» ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΟΣ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...


ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ!  

ΒΙΝΤΕΟ


Μπαχαλοποίηση της Ορθοδοξίας…Στην τρόικα Βαρθολομαίου, Ιερώνυμου, Θεόδωρου που αποδομούν την Εκκλησία την Παγκόσμια Ορθοδοξία προστέθηκε και ο Χρυσόστομος Κύπρου….

Το Πατριαρχείο Μόσχας διακόπτει την Κοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο που μνημόνευσε αναγνώρισε το πουλέν του Φαναρίου το σχισματικό Επιφάνιο Κιέβου-Ουκρανίας….

Σε αυτή τη φάση δεν διακόπτει με το σύνολο της Εκκλησίας Κύπρου καθώς εκκρεμεί Σύνοδος τη Δευτέρα για το ουκρανικό με Ιεράρχες να βάλλουν κατά Χρυσοστόμου για πραξικόπημα αναφέρει ο ανταποκριτής του OPEN Θανάσης Αυγερινός..



Σκοπός των Αμερικάνων είναι ο κατακερματισμός της Ορθοδοξίας στα πρότυπα του Προτεσταντισμού, και από την άλλη η πλήρη αποδυνάμωση της για να μην αποτελεί σημείο επαφής περιοχών ενδιαφερόντων τους με την Ορθόδοξη Ρωσία γεγονός που αποτελεί έρεισμα για ενδεχόμενη μελλοντική προσέγγιση…

Μ΄εντολή και καθ΄υπαγόρευση των ΗΠΑ για την επιθετική γεωπολιτική τους κατά της Ρωσίας οι 3 αναγνώρισαν εξόφθαλμο σχισματικό έκτρωμα που αυτοδημιούργησαν με συμμετοχή αποσχισματισμένων με Συνοδικές αποφάσεις κι αυτοχειροτόνητων που ευθύνονται για τη διάσπαση της Εκκλησίας Ουκρανίας και κατ΄επέκταση του εμφυλίου με 10.000 νεκρούς και 1.000.000 πρόσφυγες αφού είχε και θρησκευτικά αίτια. 

Η εκκλησιαστική τρόικα των ΗΠΑ και μόνον αυτή στο σύνολο της Παγκόσμιας Ορθοδοξίας αναγνώρισαν το αυτοσχέδιο μόρφωμα του Βαρθολομαίου συν τον Αμερικής που προέρχεται από το ”βαθύ Φανάρι”…

Πως το ”βαθύ Φανάρι” συνέβαλε στην αρχή των δεινών…

Η κατάρρευση του δυτικού μπλοκ είναι πασιφανής…Η απόγνωση των ιθυνόντων του και ο πανικός τους επίσης καθίσταται ενδεικτικός…Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι αυτή η κατάρρευση προήλθε από τη ψυχή της Αγίας Ρωσίας για την πισώπλατη μαχαιριά που δέχθηκε το Ντονμπάς από τους γιάνκηδες Μεγαλόσχημους του Οικουμενικού…

Η Ρωσία στην πολιτική σκηνή διαπράττει λάθη ακόμη και ιστορικά λάθη διαχρονικά ως ο εκάστοτε αντίστοιχος μηχανισμός εξουσίας. Η Ρωσία ως το βαθύ Κρεμλίνο επίσης αστοχεί κάποιες φορές ανεπίτρεπτα στην χάραξη στο σχεδιασμό ή στην υλοποίηση πολιτικών προτάσσοντας το κακώς εννοούμενο με τη στενή έννοια ”εθνικό συμφέρον” που λειτουργεί στην τελική ως μπούμερανγκ εναντίον της..

Όμως η Ρωσία δεν είναι ο Πούτιν ούτε ο Λαβρόφ και ας είναι οι 2 εξέχουσες φυσιογνωμίες της στην πολιτική τις τελευταίες δεκαετίες που απολαμβάνουν διεθνούς κύρους κι αναγνώρισης πέραν κάθε αντιπαλότητας.. 

Ρωσία είναι η ψυχή του ρώσικου λαού και ειδικά του κατατρεγμένου αυτού της διασποράς που έχει ρώσικη συνείδηση κι ας είναι εκτός των τειχών λόγω ιστορικών συγκυριών όπως αυτού του Ντονμπάς..

Ρωσία είναι η ψυχή των νεοφώτιστων δημοκρατών Ρώσων που βαπτίστηκαν μετά την πτώση του σοβιετισμού που πίστεψαν με δύναμη στο Χριστό που έβγαλαν αγίους μεγάλου βεληνεκούς και το Φανάρι τους πρόδωσε. 

Που έγιναν η πρωτοπορία κι όρθωσαν τείχη τα κορμιά τους για την μη επέκταση του ουνιτισμού και του παπισμού…Το ουρλιαχτό-θρήνος αυτής της αδικίας που βγαίνει από τα σπλάχνα των μαρτύρων του Ντονμπάς καταβαράθρωσε το δυτικό γόητρο….

Είναι η φωνή του Άβελ για το αίμα που χύθηκε από το Ναζιστή φιλογερμανό Ουκρανό...

Είναι η φωνή του Σαμψών που αν και τυφλός γκρεμίζει το σύμπαν .. Τέτοια είναι η αγανάκτηση…

Είναι η πύρινη προσευχή που σπάει το φράγμα του ήχου και εισακούγεται…

Τι έγινε μετά την Προδοσία από το βαθύ Φανάρι που συντελέστηκε το 2018..

Άρχισαν τα δεινά... Κλειστές εκκλησίες, τα προσκυνήματα, τις μονές παντού ανά την επικράτεια και σ΄όλη τη Δύση. Δια-Πόμπε-υση. Απαγόρευση θρησκευτικών γιορτών:Χαιρετισμοί, Ακάθιστος, Ευαγγελισμός, Πάσχα, Ανάσταση, Επιτάφιος,Εισόδια της Θεοτόκου,Χριστούγεννα σε λίγο…

Απαγόρευση συμμετοχής σε μυστήρια..Απαγόρευση κωδωνοκρουσίας ανά την επικράτεια ως και σήμερα..Απαγόρευση λιτανειών και θρησκευτικών πανηγύρεων.Γενική μασκοφορία σε ναούς. Παιδάκια με μάσκες στο ιερό σαν να έχουν παιδικό πάρτυ. 

Γυναίκες με υγειονομικό φερετζέ στην εκκλησία σαν να είναι χανούμισες σε τζαμί. Αποστάσεις τηρούμενες με ακρίβεια διαβήτη στην τιμή του Γεωμέτρη Αρχιετέκτονα του Σύμπαντος εντός ναού. Θεατρικοποίηση και διακωμώδηση ό,τι πιο ιερού. 

Καθιέρωση δια αδειοδότησης Βαρθολομαίου χρήσης πλαστικού κουταλιού κι αντικατάσταση της ιερής λαβίδας γιατί η θεία κοινωνία μολύνει..ο Χριστός μολύνει..Απεμπόληση της σωστικής χάρης εκ μέρους του ιερατείου..Αλλαγή δόγματος…

Ο Χριστός δεν σώζει...Ο Χριστός δεν είναι ο Σωτήρας…Η Εκκλησία δεν σώζει δεν είναι η Κιβωτός, η Κιβωτός προσάραξε…στο Αραράτ τελευταία…Πίστη στους όψιμους ψευδοσωτήρες, ψευδομεσσίες, ψευδοπροφήτες της Νέας Εποχής και Νέας Αταξίας….

Σε επίπεδο υγείας έπεσε παγκόσμιο θανατικό, πληγές του Φαραώ φεύγουν οι άνθρωποι αναπάντεχα...Covid19…. Το 2018 πρόδωσαν το Ντονμπάς……Το 2019 Covid19…

Κι όλα αυτά με τη συνυπογραφή Βαρθολομαίου Ιερώνυμου..Η ψυχή της Ρωσίας έριξε το σαθρό οικοδόμημα αποκάλυψε στα μάτια της παγκόσμιας Ορθοδοξίας ποιοί είναι οι ταγοί της…οι εκφραστές της που την οδηγούν στον σωματικό και πνευματικό θάνατο…

Κι αν και το Πατριαρχείο Μόσχας κι άλλα αντίστοιχα επανέλαβαν το ίδιο σκηνικό αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μειώνει την ευθύνη του Πρώτου μεταξύ Ίσων που έχει ως περίοπτο και πρωταρχικό σημείο αναφοράς την ύψιστη ευθύνη… Όλη η Ορθοδοξία υποχώρησε…είναι ένα σώμα.. κανείς δεν έμεινε αλώβητος….

Όλη η Δύση καταποντίζεται βουλιάζει κάθε μέρα και περισσότερο στο χάος…στην κατάρρευση…..Όταν μεγάλοι πολιτισμοί έφυγαν αύτανδροι από ηπείρους ολόκληρες διασώθηκαν νησίδες έτσι και τώρα..

Μην περιμένετε σεισμό μεγάλο...

αυτός έγινε η γη κλονίστηκε ο Ναός σείστηκε η γη άνοιξε και χώνεψε νεκρούς αμέτρτητους...Οι τεκτονικές πλάκες της εκκλησίας μετακινήθηκαν άνοιξαν σχίσματα, ο σεισμός άνοιξε παντού χάσματα αμέτρητοι νεκροί από σύγχρονες μάστιγες. 

Είναι η ώρα του μαστιγίου στο ναό και το κόσμο που τους εποίησαν οίκους εμπορίου .Πριν το σεισμό η βουή που ακούστηκε ήταν η ουρανομήκης προσευχή που εισακούστηκε αυτή ήρθε από το ταπεινό προδομένο Ντονμπάς…Τέτοια είναι η δύναμη της προσευχής πολλής ισχύος μεγάλης υποδύναμης….

Η προσευχή είναι ο κινητήρας των εξελίξεων κι όσο πιο μυστική τόσο πιο αποτελεσματική.. Αυτό είναι το υπερόπλο της Ορθοδοξίας θαμμένο στα έγκατά της. Ποτέ και κανένα drone κανένα σκάνερ κανένας δορυφόρος δεν θα δει τη ψυχή δεν θα την ταυτοποιήσει.

 Η ψυχή είναι το μυστικό όπλο του Θεού είναι το υπερόπλο των άοπλων των αδυνάτων των θυμάτων των περιφρονημένων των αποκλεισμένων των στιγματισμένων. Η ψυχή θα μείνει αταυτοποίητη και ο Άνθρωπος θα νικήσει τα Τέρατα...

Η προσευχή θα μείνει αταυτοποίητη από κάθε κυβερνοεπίθεση γιατί είναι τόσο πολύμορφη τόσο ασύλληπτη όσο η όψη του Ιησού όταν ο υποτακτικός του Άβγαρου επιχειρούσε ν΄απαθανατίσει..

Η συνδεμολογία της αναποκάλυπτη…Είναι ένας άλλος κωδικός κάθε φορά ένας και μοναδικός κωδικός κάθε φορά που αποκτάς πρόσβαση σ΄Εκείνον….

Συγχωρέστε μας Άγιοι του Ντονμπάς, συγχωρέστε μας Ανθρακωρύχοι του Λουγκάνσκ, Συγχωρέστε μας Δημοκράτες του Ντονέτσκ, Συγχωρέστε μας Άλλοιωτοι Άγιοι των Σπηλαίων του Κιέβου, της Λαύρας της Ποτσάεβα συγχωρέστε μας, Γέροντα Ιωνά και Αγία Αλυπία συγχωρέστε μας

Συγχώρα μας Θανάση που έπεσες στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ...

Συγχωρέστε τους, ουκ οίδασιν τι ποιούσιν.. είστε η Αγία Εκκλησία του Χριστού είστε τ΄αγαπημένα του παιδιά γιατί επιστρέψατε γιατί είχατε χαθεί και σας βρήκε.. Συγχωρέστε μας…την ώρα που κατακρημνίζονται όλα που δεν υπάρχει κλίνη για ασθενή, αποκούμπι για απελπισμένο, πόστο δουλειάς για τον εργάτη τον υπάλληλο, θρανίο για μαθητή,αμφιθέατρο για φοιτητή,..

Μητροπολίτη Ονούφριε είστε ο απλανής οδηγός ενός λαού που εξήλθε από το αθεϊσμό αβλαβής είστε ο νέος Μωυσής για το λαό σας που τον οδηγήσατε επιτυχώς στη Μεγάλη Έξοδο από την αμφιβολία στην πίστη από την άγνοια στη χάρη…

Τα γεγονότα επισπεύδονται...η λύση είναι μια μετάνοια στο Ντονμπάς άμεσα. Παραδοχή της Προδοσίας τώρα…γιατί υπάρχουν και μετασεισμοί που μπορεί αυτοί ν΄αποδώσουν τον κύριο σεισμό….





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου