Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΤΟΥ

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...


Ο Ερντογάν διέταξε χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες ν΄αναπτυχθούν στο Αζερμπαϊτζάν. Ετοιμάζεται να κάνει πόλεμο με Ρωσία….

Ο Ερντογάν μετατοπίζει τον πόλεμο στο Αζερμπαιτζάν! Το Nagorno-Karabakh και η αλληλεγγύη προς Aliev δεν ήταν παρά το πλαίσιο…

Η απόφαση Erdogan ν’ αποστείλει χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες στο Azerbaïdjan σημαίνει ότι μεταθέτει τον πόλεμο από τη Συρία στο Azerbaïdjan. Λογαριάζοντας στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ και των ισλαμιστών τρομοκρατών ετοιμάζεται αντικειμενικά να κάνει πόλεμο στη Ρωσία. 

Αυτή πρέπει ν’αναλάβει πρωτοβουλίες πριν να είναι αργά. Στη φωτο η Sadat, η τούρκικη εταιρία που στρατολογεί ισλαμιστές στον αραβικό κόσμο σε Καύκασο και Κεντρική Ασία και προετοιμάζει τους επερχόμενους πολέμους….

Κι ενώ πληθώρα αναλύσεων καταλήγει ότι με τη Συμφωνία νικητής είναι το Αζερμπαιτζάν ο μεγάλος χαμένος η Αρμενία και ο απόλυτα κερδισμένος είναι η Ρωσία οι εξελίξεις της επόμενης μέρας άλλα δείχνουν.

 Ο Ερντογάν κι οι πάτρωνές του αποθρασύνθηκαν ως ήταν επόμενο. Τον ετοιμάζουν από καιρό να τον ρίξουν πάνω στη Ρωσία μαζί με συμμάχους του. 

Η μεγαλομανία του τον τυφλώνει αισθάνεται δυνατός είναι έτοιμος ως β Χίτλερ να κάνει το απονενοημένο να παρελάσει προς Ρωσία όπου θα θαφτεί στη….χιονοστοιβάδα..Τ΄αφεντικά του παίζουν διπλό παιχνίδι.

η Αποκωδικοποίηση του μοντάζ: είναι ο Β Χίτλερ γιατί σαν τον Χίτλερ θα εκστρατεύσει κατά Ρωσίας και θα καταβαραθρωθεί επίσης.

Αν ο Ερντογάν χάσει που είναι πασιφανές αλλά και αυτοί θρέφουν την κρυφή μεγάλη ιδέα της κατάλυσης της Μόσχας τότε θα σπεύσουν να συγκαταριθμηθούν ανοικτά με στρατόπεδο νικητών όπως έκαναν στο Β Παγκόσμιο, αν νικήσει το μόνο αδύνατο θα παρελάσουν μαζί του στην κόκκινη ”αμαρτωλή” μηλιά… και όχι βέβαια στην Κόκκινη Πλατεία…

Η Ρωσία με την συνοπτική εξέλιξη στο αρμενικό έχασε το πλεονέκτημα να λύνει με Τουρκία σ΄επίπεδο τοπικών περιφερeιακών υβριδικών πολέμων τις διαφορές της: Συρία, Λιβύη, Αρμενία και ν΄αποφεύγει ή να μεταθέτει έτσι την άμεση σύγκρουση.. Προσποιήθηκε ότι δεν την αφορά άμεσα η υπόθεση ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ο απόλυτος στόχος…Αυτό μας φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο πόλεμο…

Ο Ερντογάν έδωσε εντολή για την αποστολή πολλών χιλιάδων Τούρκων στρατιωτών στο Azerbaïdjan.Γι αυτόν πλέον η χώρα αυτή είναι κάτι σαν τη Λιβύη αλλά με πολύ πιο αναβαθμισμένο ρόλο.

Σύμφωνα με το μέσο avia-pro 17/11/20 ο Recep Tayyip Erdogan υπέγραψε ένα διάταγμα για αποστολή πολλών χιλιάδων Τούρκων στρατιωτών, θωρακισμένων οχημάτων και διάφορων τύπων όπλων στο Azerbaïdjan.Η τελική απόφαση θα ληφθεί στη Βουλή και θα περάσει σίγουρα.

«Το τούρκικο κοινοβούλιο θα εξετάσει το θέμα αποστολής δυνάμεων στο Azerbaïdjan. Το σχέδιο διατάγματος υπογράφηκε από τον πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan υποβλήθηκε τη Δευτέρa στην έγκριση της Βουλής. 

Το κείμενο του διατάγματος έλκει την προσοχή στους όρους της κοινής δήλωσης για Ν-Karabakh, όσο και για το επίσημο αίτημα του Bakou για σχηματισμό κοινού κέντρου Τουρκίας Ρωσίας για επιτήρηση της εκεχειρίας. 

«Η θέση του Κοινού Κέντρου θα καθοριστεί από Azerbaïdjan. Το Κέντρο θα είναι υπό τη διαχείριση στρατιωτικού προσωπικού κι αν είναι απαραίτητο από εξειδικευμένο πολιτικό προσωπικό..

 Η εργασία του Κέντρου θα στοχεύσει στη διασφάλιση ειρήνης και σταθερότητας στο Ν Καύκασο υπό το φως των εγγυητικών μέτρων της εδαφικής ακεραιότητας του Azerbaïdjan, που αντικατοπτρίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του ΟΑΣΕ.

Η αποστολή στρατιωτικού προσωπικού στο Αζερμπαϊτζάν εξυπηρετεί επίσης τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας “, αναφέρει το έγγραφο”.σύμφωνα με Anadolu.avia-pro 17/11/20

Ο πόλεμος ο μεγάλος ο αποκαλυπτικός θα γίνει στο Βορρά.….Εμείς θα έχουμε συγκριτικά μικρές αλλά επώδυνες απώλειες….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου