Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΥ! ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ!

ΑΠΟΦΑΣΗ «ΦΩΤΙΑ» ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (π.χ. CIA) ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ!
 
3 ΒΙΝΤΕΟ


Δεν θέλει να παραδοθεί αμαχητί ο Αμερικανός Πρόεδρος…

Η πολιτική κατάσταση στις Η.Π.Α. είναι πολύ ασταθής μετά τις 3 Νοεμβρίου!

Αιτία είναι η αμφίρροπη εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα και το απορρέων πολιτικό χάος με την καταμέτρηση των ψήφων σε συγκεκριμένες πολιτείες, με τους διεθνιστές Δημοκρατικούς να υποστηρίζουν ότι κέρδισαν καθαρά και άξια, και τους δεξιούς των Ρεπουμπλικάνων, στην αντίπερα όχθη, να κατηγορούν τους αντιπάλους τους για νοθεία σε αρκετές πολιτείες.

Εν μέσω του αβέβαιου αυτού πολιτικού σκηνικού φαίνεται ότι ο D. Trump έχει αποφασίσει να παίξει όλα τα χαρτιά του, μήπως και κρατήσει την εξουσία των Η.Π.Α. ή τελοσπάντων να μην την παραδώσει τόσο εύκολα.

Ως εκ τούτου αποφάσιζε την μεταφορά των οργανισμών πληροφοριών και ειδικών επιχειρήσεων (π.χ. CIA) υπό τον άμεσο έλεγχο του εκάστοτε Υπουργού Αμύνης. Αυτό ειπώθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του εν ενεργεία υφυπουργού αμύνης στον τομέα των ειδικών επιχειρήσεων και πληροφοριών του Πενταγώνου, Erza-Cohen Watnick στις 18 Νοεμβρίου.



Η μεταφορά των οργανισμών πληροφοριών και ειδικών επιχειρήσεων υπό τον άμεσο έλεγχο του Πενταγώνου είναι κάτι που είχε προσπαθήσει να κάνει και ένας ακόμα Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο J.F. Kennedy, ο οποίος τελικά δολοφονήθηκε εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου.


Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τώρα κάτι ανάλογο και υπάρχουν ήδη αντιδράσεις γι’ αυτή την απόφαση. Προβλέπεται έντονο παρασκήνιο μέχρι την παράδοση της αμερικανικής Προεδρίας των Ιανουάριο στους Δημοκρατικούς και ουδείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο κλιμάκωσης.



Trump’s team News Conference, «we have evidence»
 [Highlight 20mins]
World attention becouse of server in Germany. 
Did they get the server? Or not?


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου