Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ JFK ΟΠΟΥ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA Η ΕΤΙΚΕΤΑ «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»...

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΑΠΟ «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΣΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 
ΒΙΝΤΕΟ




Μπορεί κάποιος πια να το αποδείξει μέσα σε δέκα λεπτά σε ένα μη διεφθαρμένο δικαστήριο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσκομίσει τις δυο τελευταίες έρευνες για τη διασπορά του εμβολίου στο σώμα και τον καταστροφικό ρόλο της πρωτεΐνης της ακίδας του ιού.

Κάνεις το εμβόλιο και η πρωτεΐνη της ακίδας του ιού ταξιδεύει μέσα σε όλο σου το σώμα. Μετά αρχίζουν θρόμβοι, φλεγμονή της καρδιάς, καταστροφή της σπλήνας, αρτηριών, πνευμόνων, ζημιά στα επινεφρίδια, νευρικό σύστημα, τον εγκέφαλο, τον πλακούντα, τις ωοθήκες και τους όρχεις. Αυτά για αρχή. Μακροχρόνια κανείς δεν γνωρίζει τι θα μείνει όρθιο.

Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τις θα γίνει με το ADE (Antibody-dependent enhancement). Στο πειραματικό εμβόλιο του SARS αυτός ήταν ο λόγος που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Από κεκτημένη ταχύτητα οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ ακόμα προωθούν τα εμβόλια δυσχαιρένοντας τη θέση τους. Δεν με πείθουν ότι δεν διάβασαν τις έρευνες. Δεν με πείθουν ότι δεν γνωρίζουν.

Όταν γίνει η Νυρεμβέργη 2 φυσικά θα κλαίγονται ότι δεν γνώριζαν. Οι πολιτικοί θα τα ρίξουν στους επιστήμονες και οι επιστήμονες στους πολιτικούς. Στο τέλος θα βρεθούν φυλακή (στην καλύτερη περίπτωση) όλοι τους. Μαζί φυσικά με τους δημοσιογράφους και τις διοικήσεις των ΜΜΕ. Ο καιρός γαρ εγγύς φίλοι μου.

Στις επόμενες μέρες θα γράψω και το άρθρο:

Από τη σκοπιά ενός προγραμματιστή: «γιατί θα χάσουν στο τέλος οι νεοταξίτες»

Παραμείνετε συντονισμένοι και μακριά από βελόνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου