Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ AFLDS L’AMERICAINE ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


SIMONE GOLD: «ΟΙ ΝΕΟΙ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ»

ΒΙΝΤΕΟ



Η γιατρός και δικηγόρος Simone Gold της Ένωσης AFLDS L’Américaine καταγγέλει στο BonSens.org. /francesoir 15/6/21 ότι οι νέοι δεν γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν περισσότερο από τα πειραματικά εμβόλια παρά από τον ιό και γίνονται εύκολη λεία πολιτικών που χρησιμοποιούν απαράδεκτες για την υγεία πρακτικές ( χρήμα, δωρεάν ποτά,παγωτά) για να τον προσελκύσουν:


To τελευταίο μήνα παρατήρησα ότι αληθινά υπάρχει ένας κίνδυνος συνταγματικός στο έθνος μας. Τα άτομα χάνουν την ελευθερία. Αυτό που συμβαίνει εδώ όπως σε όλον τον κόσμο είναι ότι πιέζουν τα άτομα να κάνουν ένα πειραματικό φάρμακο ( εμβόλιο) 

Αυτό είναι άλλο πράγμα αν εσείς θέλετε πάρετε κάτι, αν είστε εθελοντές αν έχετε γνώση των παρενεργειών αν γνωρίζετε τα συστατικά κι είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα αν δεν είστε εθελοντές αν δεν γνωρίζετε τα συστατικά, σημαντικές πληροφορίες. 

Εδώ στην Αμερική όπως και παντού μέσα στον κόσμο τα άτομα δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για φάρμακα πειραματικά δεν καταλαβαίνουν ότι εμπεριέχουν κινδύνους για παράδειγμα πολλοί νέοι δεν γνωρίζουν ότι δεν κινδυνεύουν από αυτή την ασθένεια-ιό κι ότι αντίθετα αυτοί δηλ. οι νέοι κινδυνεύουν περισσότερο από τα εμβόλια. 

Η κυβέρνηση ασκεί μια πίεση επιθετική στους νέους οι κυβερνήτες και οι τοπικοί δήμαρχοι πιέζουν τους νέους να εμβολιαστούν αντί χρηματικού ποσού τους δίνουν δωρεάν ποτά δωρεάν παγωτά. Αυτό δεν είναι ένας τρόπος άσκησης ιατρικής δεν είναι ένας τρόπος να παίρνεις καλές αποφάσεις σχετικά με την υγεία. 

Επομένως καθώς η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη δυνατότητα-πιθανότητα εμβολιασμού με πειραματικά εμβόλια παιδιών ηλικίας 12-15 ετών, λέμε τελικά-αποφασιστικά όχι. Άλλο θέμα,τα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν από αυτόν τον ιό. Καταθέσαμε μια μήνυση. 

Αυτοί που την κατέθεσαν είναι όλοι γιατροί, γιατροί της Ένωσης America’s Frontline Doctors νοσοκόμοι, πληροφορικάριοι, ασθενείς, γονείς ασθενών.Ασθενείς που πάσχουν από μετεμβολιακές παρενέργειες, εκπροσωπείται κάποιος που πέθανε μετά τον εμβολιασμό..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου