Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΝΕΙ 150€ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ





Αυτή τη στιγμή γράφονται από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την ένδεια των νέων για να τους καρφώσει στον ώμο πρωτεϊνικές ακίδες βιολογικού όπλου. Οι Έλληνες χωρίζονται πια σε καθαρούς και ακάθαρτους.

Αφού πρώτα οδήγησε το μέλλον της χώρας στην ανέχεια ή στην καλύτερη περίπτωση σε μισθούς Κίνας, τώρα έρχεται να εκμεταλλευτεί την φτώχεια και την απελπισία τους δίδοντάς τους τρία πενηντάρικα αν καρφώσουν στον ώμο τους πρωτεϊνικές ακίδες βιολογικού όπλου.

Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα δυσκολευτούν να βρουν χαρακτηρισμούς για να περιγράψουν την κατρακύλα ενός πολιτισμού που έδωσε τα φώτα στον υπόλοιπο πλανήτη. 

Τους φαντάζομαι σκυφτούς πάνω από τα μπλοκάκια τους με δάκρυα στα μάτια να μην μπορούν να συλλάβουν τι είχε γίνει τότε.

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου πως κυβέρνηση, αντιπολίτευση και δικαιοσύνη μπόρεσαν να επιτρέψουν να χωριστούν οι Έλληνες σε καθαρούς και ακάθαρτους. 

Που πήγε η ισονομία και η ισοπολιτεία; Να πω ότι είμαστε ένας πολιτισμός που έτρωγε ωμό κρέας σε δέντρα να το καταλάβω. Η κοιτίδα της δημοκρατίας να εφαρμόζει πρακτικές Απαρτχάιντ μου φαίνεται αδιανόητο. 

Τι σημαίνει μικτό και καθαρό καφενείο; Μικτή και καθαρή καφετέρια και μπαράκι; Στο ένα θα κάθονται οι μαύροι με τους λευκούς και στο άλλο μόνο οι λευκοί; Στο ένα θα κάθονται μόνο οι καθαροί Γερμανοί και στο άλλο θα επιτρέπονται και Εβραίοι; Είναι στα καλά τους; Στην Ελλάδα;

Δεν ζούμε για πάντα. Δεν έχουν αντιληφθεί που οδηγούν τέτοιες νοοτροπίες και φιλοσοφίες περί καθαρών και ακάθαρτων; Δεν έχουν διαβάσει ούτε μισό βιβλίο ιστορίας; Τόσο αγράμματοι πια; 

Όλα για τα χρήματα; Τι θα τα κάνουν; Γερμανικά αυτοκίνητα και πολυτελή κωλόσπιτα; Έξω από τα οποία πολύ σύντομα θα είναι εξαγριωμένοι ακάθαρτοι με μπουκάλια αμόλυβδης και στουπιά;

Είναι τόσο ηλίθιοι; Τι νομίζουν ότι θα μεταναστεύσουν απλά μετά το πέρας αυτού του παραλογισμού; Τους περιμένουμε εμείς οι ομογενείς με ανοιχτές αγκάλες. Είμαστε παντού. Έλληνες ομογενείς θα βρεις στη Γροιλανδία και την Αλάσκα.

Για το εμβόλιο δεν έχουν διαβάσει τίποτα; Καμία έρευνα; Τίποτα; Για την Ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη κάτι; Για το ρόλο της βιταμίνης D και του ψευδαργύρου;

 Δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο να διαβάσουν δημοσιευμένες μελέτες στα δικά τους περιοδικά; Ναι στα ιντερνέτς είναι και αυτά δημοσιευμένα. Αυτά τα ιντερνέτς που χλευάζουν όλη μέρα από τα βοθροκάναλά τους.

«Η μόνη λύση το εμβόλιο». Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερο ψέμα τα τελευταία 30 χρόνια. Η μόνη λύση να εκμεταλλευτείς τη φτώχεια και την απόγνωση των νέων δίδοντάς τους 150€ για να στειρωθούν, να αποκτήσουν μυοκαρδίτιδα, θρόμβους και παραλύσεις. 

Ωραίο όραμα για ένα κράτος. Να καταστρέψει το μέλλον του σκοτώνοντας ή αφήνοντας παράλυτα τα παιδιά του. Για τρία γαμημένα πενηντάρικα.

Εδώ στο tomsnews ελεύθερα και χωρίς χρέωση θα διαφημίσω κάθε επιχείρηση που θα γράψει το Απαρτχάιντ στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Στείλτε μου email.

Πρέπει να πούμε όχι. Τώρα, πριν είναι αργά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου