Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ


 ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΣΤΙΓΜΗ





ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

+++ 

 Βαρυσήμαντος λόγος
 στην ιερήν μου ταύτην γραφή, 
ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ ΛΑΛΕΙ, 
δώσετε χριστιανοί όλοι σας ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.

 Κρίσιμη τομή εμπρός σας, 
ΚΑΘΑΡΣΗ ζητώ να γίνει στο εσωτερικό σας. 
 Μην αδρανείτε, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, 
ίσως στο αύριο ΑΡΓΑ. 

 Σε Θείο συναγερμό καλώ τα ΠΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, 
όσα μου έχετε μείνει. 
 Στο μικρό ποίμνιο μου απευθύνομαι Ο ΚΥΡΙΟΣ, 
ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΟΥ. 

 Τα περιθώρια πλέον στενεύουν,
 την ψυχή σας τα σατανικά θηρία γυρεύουν.
 Θέλουν να αιωνίως απωλεσθείτε,
 ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ!

Το ξέρω, δεν έχετε πνευματικά στηρίγματα να κρατηθείτε.
 Αφορισμένοι πολιτικοί διοικούν, 
με ψέματα, στο ψυχικό και σωματικό θάνατο σας ωθούν. 

 Όμως Εγώ – ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ – 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΥ. 
 Γιατί με αίμα Θεϊκό σας εξαγόρασα τον τότε καιρό.
 ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ, ΣΑΣ ΕΛΕΩ, 
θυσιάστηκα σε σταυρό, σας χάρισα ουρανό!

 Παιδιά μου αγαπημένα, ομολογείστε, πολεμείστε, 
αιωνίως θα δοξαστείτε, 
μετ’ εμού θα βρεθείτε εις τας ουρανίας μου μονάς 
μετά Πατρός, Υιού και Πνεύματος Ιερού. 
 
Σας αναμένουν άφθαρτα, ουράνια αγαθά. 
 Αγωνιστείτε τώρα κραταιά.
 Με της δικής μου ισχύς τα φτερά.
 Είμαι κοντά σας, 
οδοιπορούμε μαζί στα γήινα τα βήματα σας. 

 Αγγελική προστασία θα σας φρουρεί,
 μην πτοείστε εσείς. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,
 θα νικηθούν οι εχθροί!
 Αρκεί να με εκζητείτε, 
αρκεί ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙΤΕ.
 ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Στα δεινά θα΄μαι κοντά σε εσάς, 
Θείο σωσίβιο η Θεϊκή αγκαλιά μου, 
λιμάνι προστασίας και κιβωτός η ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
 Μην πτοηθείτε ό,τι και στη γη να δείτε.
 Σε Εμέ εσείς στηριχτείτε. 

 Είμαι Η ΟΔΟΣ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ, Η ΖΩΗ. 
 Θαρσείτε, δικοί μου οπαδοί, 
θα ‘ρθει άνοιξη ξανά. 
 Η δάδα της ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και πάλι θα λάμψει, 
το σκότος της πλάνης, του ψέματος θα κάψει. 

 Αγωνιστείτε, λάβετε έπαθλο, όλοι οι πιστοί μου
 – ΑΡΕΤΗΣ. ΝΑΙ, Η ΩΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΣΤΙ. 
 Είναι θέμα ζωής ή θανάτου. 
 Μην εμένετε στα κάτω. 
 Κοιτάξετε ψηλά! 
 Σήμερα, (26 Ιουλίου) μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
 (Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ). Μαρτύρησε! 
 Μα τώρα χαίρεται αιωνίως στα ουράνια κάλη.
 Σε παλάτι χρυσό κατοικεί, 
επικαλεστείτε εσείς αυτήν. 
 Οι Άγιοι για σας μεσιτεύουν, 

Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ 
ποιεί συνεχώς διά την σωτηρία σας πρεσβεία! 
 Πόνος, ναι, τώρα, αγώνας, στίβος η ζωή σας.
 Μα μη ξεχνάτε. ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!



ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΤΩ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΟΞΑ 

 +++



12 σχόλια:

  1. Γενηθητω Κύριε τό Θέλημά Σου το πανάγιο.
    Σε ευχαριστούμε πού μάς ενθαρρύνεις,πού πάντα είσαι διπλα μας και δέν μάς εγκαταλείπεις παρ' όλη τήν αναξιότητά μας.
    Δοξασμένο το Παναγιο και φοβερό Σου Όνομα, τωρα και παντοτε καί εις τούς απεράντους αιώνας. Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ.
    Ότι Συ Κύριε, ο Θεός μου τον Υψιστο εθου κατάφυγη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δόξα το θεό αλλά κουράστηκα ειλικρινά να ακούω η να διαβάζω έρχεται έρχεται έρχεται....γρηγορειτε και τα σχετικά..κουραστηκαμε κ εμείς οι χριστιανοί όλα αυτά τα χρόνια εισπρατουμε μόνο κακία κ συνεχόμενο πάτο...τι να πω ελπίζω να αντέξουμε όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο έρχεται κ τίποτα δεν έρχεται, μόνο ο κακός μας ο καιρός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΩΤΗΣΗ
      Γιατί να πλανηθεί ο πρώτος άνθρωπος; Γιατί με την πρώτη δοκιμασία που ήρθε, ηττήθηκε αμέσως το ηθικό του αυτεξούσιο; Μήπως δεν ήταν αρκετά ισχυρός για να αντισταθεί και να υπομείνει την δοκιμασία;

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ
      Όχι βέβαια! Διότι ο Θεός ουδέποτε παραχωρεί να πειρασθεί ο άνθρωπος παραπάνω από τη δύναμή του. Η δικαιοσύνη του Θεού δεν επιτρέπει τέτοια δοκιμασία. Η δοκιμασία είναι ανάλογη με τη δύναμη και την αντίσταση.

      Αλλά τότε, γιατί νικήθηκε; Ο λόγος της ήττας βρίσκεται μέσα στον άνθρωπο∙ διότι αν και υπήρχε μέσα του η δύναμη της αντίστασης, δεν έκανε χρήση αυτής. Και ποιο ήταν το αίτιο αυτής της παράλειψης; Η αμέλεια! Η αμέλεια προς το καθήκον.

      Ο άνθρωπος είχε καθήκον να ανυψώνεται προς τον Θεό ∙ να οδηγεί τον νου του μόνο προς Εκείνον και όχι να αναζητά την ευχαρίστηση στις απολαύσεις των δημιουργημάτων. Η προσήλωσή του στα γήινα επέφερε την αμέλεια του καθήκοντος προς τον Θεό και προς τον εαυτό του. Εξαιτίας της αμέλειας απομακρύνθηκε από τον Θεό, χάνοντας έτσι μεγάλο μέρος από τη θεία δύναμη που τον ενίσχυε∙ γι’ αυτό νικήθηκε και έπεσε στην αμαρτία.

      Αν ο Αδάμ δεν είχε ήδη απομακρυνθεί από τον Θεό, δεν θα τον νικούσε ο εχθρός καθότι θα τον ενίσχυε η θεία δύναμη. Η ενατένιση προς το απαγορευμένο ξύλο ήταν ένδειξη της προσήλωσής του στην ύλη. Τότε κοιτάζει κάποιος προς την ύλη, όταν έχει αποσύρει την ματιά του από τον Θεό. Το γεγονός ότι εξερευνούσαν την ωραιότητα των καρπών του απαγορευμένου δένδρου , ήταν σημάδι των γήινων φρονημάτων τους.

      Από τη στιγμή που προσέβλεψαν σ’ αυτό, η πτώση του Αδάμ ήταν γεγονός που επρόκειτο να συντελεσθεί. Ο Διάβολος προέτρεψε τον άνθρωπο, τη στιγμή που ήταν ήδη κάτω από το δέντρο και λαχταρούσε τους καρπούς του. Αν δεν έβλεπε προς το δέντρο, δεν θα νικιόταν από τον Διάβολο. Η ενατένιση επέφερε την πτώση. Παρατηρούμε λοιπόν ότι αιτία της πτώσης δεν ήταν η ηθική του αδυναμία ή κάποια άλλη ατέλεια, αλλά η αμέλεια στο υψηλό του καθήκον, στο καθήκον του να λατρεύει τον Θεό και να ατενίζει μόνο προς Αυτόν. Για τον λόγο αυτό και ο Κύριος παραγγέλει πολλές φορές προς τους μαθητές του: «μένετε άγρυπνοι και προσεύχεστε, για να μη σας νικήσει ο πειρασμός» ( Μτ. κστ΄41 ) ∙ διότι ενόσω γρηγορούν και προσεύχονται, ο νους τους προσηλώνεται στον Θεό κι έτσι τα εκτοξευόμενα βέλη του πονηρού δεν μπορούν να προσβάλλουν τους λογισμούς.

      Επιτυγχάνουν δε ξαφνικά, αιφνιδιαστικά, βαριά τραύματα, αμέσως μόλις βρουν τον νου και τη σκέψη διασκορπισμένα στη κτίση. Αληθινά, τότε πειραζόμαστε, όταν αισθανθούμε την προσβολή. Την αισθανόμαστε μάλιστα όταν η προσοχή μας στραφεί προς αυτή, όταν υπάρξει δηλαδή συγκατάθεση. Γι’ αυτό είπε ο Κύριος: «ἵνα μὴ εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν». Δηλαδή να μη δεχθούμε τις προσβολές, αφού όσο τις αποκρούουμε δεν εισερχόμαστε στον πειρασμό. Άρα ο Αδάμ μπήκε σε πειρασμό γιατί δέχτηκε και συγκατάνευσε στις προσβολές.

      Αμαρτάνουμε λοιπόν γιατί έχουμε προδιάθεση στην αμαρτία η οποία γεννιέται από την αμέλειά μας στο να λατρεύουμε τον Θεό.
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Διαγραφή
    2. (συνέχεια) ...

      Για τα αμαρτήματα που γίνονται από αμέλεια, να τί γράφει ο θείος Χρυσόστομος: «Ενώ βρίσκετε αφύσικο και δεν ανέχεστε να είστε το βράδυ σπίτι σας δίχως λυχνάρι και φως για να βλέπετε, ωστόσο αφήνετε την ψυχή σας έρημη, δίχως να βλέπει, με το να μην ακούει καμιά διδασκαλία που θα τη διαφωτίσει. Εδώ συνίστανται τα πολλά μας αμαρτήματα∙ γιατί δεν ανάβουμε γρήγορα λυχνάρι, δίνοντας φως στην ψυχή. Έτσι καθημερινά πέφτουμε σε λάθη. Αλλά και ο νους μας βρίσκεται σε ακαταστασία, επειδή ενώ δεχόμαστε την ακρόαση των θείων λόγων μέσα στην Εκκλησία, πριν καλά-καλά βγούμε από την πόρτα της, αμέσως τους πετάμε∙ και κατασβήνοντας το φως που δεχθήκαμε, βαδίζουμε εκ νέου στο πυκνό σκοτάδι. Αλλά αν μέχρι τώρα γινόταν κάτι τέτοιο, από δω και πέρα ας μην ξαναγίνει. Ας έχουμε πλέον συνεχώς το λυχνάρι των θείων λόγων να καίγεται μέσα στο νου και τη σκέψη μας.

      Να έχουμε δε υπόψη μας ότι την ψυχή πρέπει να την καλλωπίζουμε περισσότερο από το σπίτι μας, γιατί αυτό θα μείνει εδώ, την ψυχή μας όμως θα την πάρουμε στον ουρανό. Γι’ αυτό και αξίζει περισσότερη φροντίδα. Τώρα βέβαια, είναι κάποιοι που φέρονται και ζουν τόσο άθλια, που μεν τα σπίτια τους τα διακοσμούν με χρυσούς ορόφους και διανθισμένα ψηφιδωτά, ζωγραφισμένα άνθη, λαμπρούς κίονες και γενικά στολίζουν επιμελώς τα πάντα, τη διάνοιά τους όμως την έχουν να στέκεται ευτελέστερη και από έρημο πανδοχείο, γεμάτο βόρβορο, καπνό και δυσωδία, γεμάτο από απερίγραπτη ερημιά. Ποια είναι η αιτία όλων αυτών; Το ότι δεν καίει συνεχώς μέσα μας το λυχνάρι της διδασκαλίας. Έτσι παραμελούνται τα αναγκαία και αντίθετα, δίνεται μεγάλη σημασία και προσοχή σε όσα δεν έχουν καμιά αξία. Αυτά δεν τα λέω μόνο για τους πλούσιους αλλά και για τους φτωχούς».

      Εδώ λοιπόν εντοπίζονται η παράβαση του ηθικού νόμου , τα διάφορα αμαρτήματα, η απομάκρυνση από τον Θεό, το τείχος της έχθρας που ορθώνεται μεταξύ Θεού και ανθρώπου, τα πολλά βάσανα που μας καταθλίβουν και η πολλή μας κακοδαιμονία.

      Πηγή: «Το γνώθι σαυτόν
      ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ»
      ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ

      Διαγραφή
    3. Το Άγιο Πνεύμα σας φωτίζει για να εννοήσετε τις Γραφές.
      13 Σεπτεμβρίου, 2002

      http://www.tlig.org/el/messages/1081/

      Καταλάβετε ότι η γενεά σας Με προσβάλλει διαρκώς και κατευθύνεται από τον πονηρό στο να υπακούει σε καθετί που αντιβαίνει στο Νόμο Μου της Αγάπης και πηγάζει από την θεϊκή Αλήθεια. Η γενεά αυτή η τόσο αμαρτωλή λιχνίζει σε όποιον τύχει άνεμο και παίρνει όποιο να 'ναι μονοπάτι που της ετοίμασε ο Σατανάς. Ο Υιός Μου κι Εγώ έχουμε δώσει σε όλους σας άφθονες ευκαιρίες να επιστρέψετε κοντά Μας μέσω της μετάνοιας, γιατί είμαστε οικτίρμονες και πολυεύσπλαχνοι, όμως αλοίμονο... πολλοί από σας ξεγελάστηκαν από την αλαζονία τους...
      Οι Γραφές λένε: "ο σκληρόκαρδος κακοπαθαίνει στα στερνά, κι όποιος τον κίνδυνο αγαπά μέσα σ' αυτόν θα πέσει. 4" Ο κόσμος σήμερα σας προσφέρει πολλή καταστροφή, γι' αυτό είναι καλύτερο για σας να στηριχθείτε σε Μένα που είμαι η Ασπίδα σας και να πείτε: "στα χέρια του Κυρίου να πέσουμε κι όχι σε χέρια ανθρώπων, γιατί είναι και το έλεός Του σαν τη μεγαλοσύνη Του 5".
      Α, ΚΑΚΗ ΡΟΠΗ 6, παρά τις Ωδές αυτές και τις προειδοποιήσεις, οι άνθρωποι της γης δεν μετανοούν ούτε παραιτούνται από τις αμαρτίες τους. Ελάχιστοι ακολουθούν το Νόμο Μου της Αγάπης και κάνουν ό,τι Μου είναι αρεστό. Από τις ουράνιες αυλές Μου σκύβω συνεχώς πάνω σου, δημιουργία, για να σε βγάλω από τη λάσπη σου. Σου έστειλα τους απεσταλμένους Μου μυρωμένους με θυμίαμα εκλεκτό και ετοιμασμένους από τους αγγέλους για να μεταφέρουν πάνω στις φτερούγες τους τις θεϊκές Μου Ωδές. Όσοι γεύθηκαν τα λόγια Μου πήραν το σωστό δρόμο. Πόσο υπέροχοι ήταν, αφού γεύθηκαν τα λόγια Μου που ήταν στο στόμα τους γλυκά σαν μέλι! Όλα αυτά τα χρόνια, ετοίμασα και παρέθεσα ένα συμπόσιο θαυμαστό πνευματικής τροφής. Θρησκεία και αρετή ήταν το αγαπητικό Μου άσμα για σας. Προς χάριν της Αλήθειας σε ανόρθωσα, γενεά, με το σκήπτρο Μου. Δεν συγκινήθηκε καθόλου η καρδιά σας; Είναι γλυκιά η μελωδία της εκλεκτής αυτής Ωδής, όμως εσείς δεν την ακούσατε; Δεν Με ακούσατε να σας απευθύνω προσωπικά το αγαπητικό Μου Άσμα με έλαιο αγαλλιάσεως; Δεν καταλάβατε ότι σας μύρωνα όλα αυτά τα χρόνια; Σταθείτε λίγο και σκεφθείτε το και καταλάβετε ότι είμαι ο Θεός, ντυμένος μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα.
      Αλοίμονο στην αδιάφορη καρδιά που δεν έχει πίστη, γιατί αυτή δεν θα έχει προστασία κατά την Ημέρα Μου. Και αλοίμονο σε σένα που έχασες τη θέληση να υπομένεις ενάρετα και δίκαια, γιατί τι θα κάνεις όταν θα έρθει ο Κύριος; Τι θα έχεις να πεις την Ημέρα του Κυρίου; Θα μπορείς να αντέξεις τη δοκιμασία της φωτιάς;
      ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΣΜΙΟΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ. ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    4. ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ

      http://www.tlig.org/el/messages/441/
      29 Aυγούστου 1989



      Eγώ, ο Θεός σας, στέκομαι μπροστά σας και ρωτώ αυτούς που ακόμη καταπνίγουν το Άγιο Πνεύμα Mου τα εξής: "ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ KΑΙΡΟΥΣ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ MΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ MΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΕΤΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗ ΦΩΝΗ MΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ MΟΥ; Γιατί φοβάστε και είστε τόσο ανυπόμονοι να σβήσετε τη μικρή φλόγα που διακρίνετε και που φωτίζει το δικό σας σκοτάδι; Γιατί βιάζεστε να ποδοπατήσετε και να αφανίσετε κάθε λουλούδι που φυτρώνει με τη Xάρη Mου στη δική σας ερημιά και ξηρασία; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ MΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ, ΣΙΩΠΗΛΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ;" AΦΗΣΤΕ MΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ:
      EΙΜΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ZΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΔΡΑΣΩ!
      ΌΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΆΡΤΟ MΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ MΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο MΩΥΣΗΣ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΤΑ ΚΕΛΑΡΙΑ Τ' OΥΡΑΝΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΝΑ, ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. EΦΟΣΟΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΡΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΡΕΨΕΙ, EΓΩ, ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ XΑΡΙΤΟΣ MΟΥ, ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΩ ΤΟΝ ΆΡΤΟ MΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΡΕΨΩ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ: H ΈΚΧΥΣΗ ΤΟΥ AΓΙΟΥ MΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Θα τραφείτε απευθείας από Mένα γιατί σκοπεύω να συνεχίσω να πολλαπλασιάζω τον Άρτο Mου και να μην αφήσω κανέναν πεινασμένο. Aλίμονο σ' αυτούς που προσπαθούν να εμποδίσουν τα παιδιά Mου να έρθουν σ' Eμένα σ' αυτούς τους καιρούς της Xάριτος!

      Γι' αυτό ν' ανοίξετε τις καρδιές σας, εσείς που ακόμη αμφιβάλλετε, όχι το μυαλό σας. Oι διδασκαλίες Mου είναι φρόνιμες και θεραπεύουν. Mη φοβάστε, πιστεύετε με απλότητα καρδιάς, μην κρίνετε και μην κακομεταχειρίζεστε τους αγγέλους Mου που είναι σταλμένοι εκ μέρους Mου με το Πνεύμα Mου. Oύτε ο Aρχάγγελος Mιχαήλ δεν τόλμησε να ξεστομίσει υβριστική κατηγορία εναντίον του διαβόλου, όταν σε μια φιλονικία μαζί του διεκδικούσε το σώμα του Mωυσή. Tο μόνο που είπε ήταν "O Kύριος να σε κατακρίνει" 3. Eλπίζετε σε Mένα, πιστεύετε και αγαπάτε Mε. Zείτε άγια γιατί είμαι Άγιος. Nηστεύετε και επανορθώνετε, μετανοείτε και προσφέρετέ Mου την καθημερινή σας εγκατάλειψη. Eγκαταλειφθείτε στα Xέρια Mου και θα σας κάνω ζωντανές στήλες Φωτός.

      ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 4 MΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ XΑΡΕΣ MΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ. EΛΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΤΕ MΕ. EΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ. EΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΕ MΕ, ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΒΑΔΙΣΤΕ ΜΑΖΙ MΟΥ. AΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ MΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ! NΑ ΕΙΣΤΕ Ο OΥΡΑΝΟΣ MΟΥ!

      Ω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ EΓΩ, Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΓΑΠΩ, ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΕΣ ΝΑ MΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΊΧΝΗ MΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ; H Iερή Mου Kαρδιά είναι το βάλσαμο στις πληγές σου, η Iερή Mου Kαρδιά είναι το σπίτι σου. Tα Mάτια Mου είναι στραμμένα πάνω σε όλους σας. Eυλογώ τον καθένα σας, ευλογώ τις οικογένειές σας, ευλογώ όλους αυτούς που διαβάζουν το Mήνυμά Mου, αφήνοντας το Στεναγμό της Aγάπης Mου πάνω στο μέτωπό σας. H Aγάπη σάς αγαπά όλους. Nα είστε ένα .

      Διαγραφή
    5. Ο χρόνος του ουρανού δεν εχει σχεση με της γης...και ολο μακροθυμει ο Κύριος με την απειρη αγαπη που εχει,περιμενοντας τη μετανοια,δεν πρεπει να παρακαλαμε να δούμε τα προφητευομενα γιατι δεν ξέρουμε αν θα αντεξουμε.

      Διαγραφή
  5. Και το έμετρο Ποίημα και το πεζό στο τέλος, υπέροχα κείμενα ορθόδοξης Θεολογίας. Άπειρος λεκτικός Πλούτος,Αψεγάδιαστος.Ευχαριστούμε.Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή