Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙCOVID "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...


ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ COVID ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΪΚΟ ΦΟΡΤΙΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ




Του Παντελή Οικονόμου

Ποιές είναι οι τελευταίες οδηγίες του CDC σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως; «Για να μειώσετε τον κίνδυνο να μολυνθείτε από την μετάλλαξη Δέλτα και πιθανώς να τη μεταδώσετε σε άλλους, φορέστε μάσκα σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους αν είστε σε περιοχή με σημαντική ή υψηλή μεταδοτικότητα του ιού…

Θα πρέπει να ελεγχθείτε 3-5 μέρες μετά από επαφή με κάποιον που είχε COVID-19 ή γυρίσατε από ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα και αν δεν έχετε συμπτώματα. (Στην περίπτωση της επαφής) πρέπει να φοράτε μάσκα σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους για 14 μέρες μετά την έκθεση ή μέχρι το τεστ να βγει αρνητικό».

Οι οδηγίες μοιάζουν με τις οδηγίες που δίνονται σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και ακυρώνουν στην πράξη τα τιμωρητικά μέτρα διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη και τα οποία δίνουν προνόμια σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Γιατί λοιπόν δόθηκαν αυτές οι οδηγίες; 

Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky, δήλωσε ότι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι όσοι εμβολιασμένοι μολύνονται με τον COVID-19, έχουν όσο ιϊκό φορτίο έχουν και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, κάνοντας το ίδιο πιθανή την μετάδοση του ιού σε άλλους. 

Μία μελέτη από την Ινδία που χρησιμοποιεί το CDC ως σημείο αναφοράς, ανέδειξε σε θετικούς στον κορονοϊό υψηλά ιικά φορτία και συγκεντρώσεις, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμβολιασμού.

Μέχρι τώρα όσοι υποστήριζαν τους εμβολιασμούς, στηρίζονταν σε μία μελέτη που αναπαραγόταν παντού, ότι οι εμβολιασμένοι έχουν 40% λιγότερο ιικό φορτίο. 

Ακόμα και αν αυτό ίσχυε, δεν έχει έχει κάποια μεγάλη σημασία, αφού η ποσότητα του ιϊκού φορτίου είναι μεγάλη και στις δύο περιπτώσεις μόλυνσης (εμβολιασμένων και μη), γιατί η μεταδοτικότητα είναι 40-60% μεγαλύτερη με τη Δέλτα μετάλλαξη και η μετάλλαξη Δέλτα έχει 1000 φορές μεγαλύτερο ιικό φορτίο, άρα μεταδίδεται εύκολα ακόμα και με μικρότερο ιικό φορτίο.

Να θυμίσω ότι σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι περιορισμένη στη μετάλλαξη Δέλτα (39%) και μειώνεται όσο απομακρυνόμαστε από την ημερομηνία διενέργειάς τους σε σχέση με την πιθανότητα να κολλήσει κάποιος τον ιό και να τον μεταδώσει.

Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα να εμβολιάσει με τρίτη δόση όσους είναι άνω των 60, απόδειξη της μη αποτελεσματικότητας των εμβολίων, ιδίως για τη μετάλλαξη Δέλτα.

Επίσης σύμφωνα με πολλαπλές επιστημονικές έρευνες, τα συγκεκριμένα εμβόλια εν μέσω πανδημίας οδηγούν σε μεταλλάξεις, άρα συνεχίζοντας το πρόγραμμα των εμβολισμών δημιουργούμε συνεχώς μεταλλάξεις για τις οποίες χρειαζόμαστε νέα εμβόλια για να τις αντιμετωπίσουμε και αυτό να συνεχίζεται χωρίς τέλος.

Για να συνοψίσουμε: έχουμε ένα μεταλλαγμένο (μετάλλαξη Δέλτα) ιό, ο οποίος είναι πιο ήπιος από τους προηγούμενους, αλλά πιο μεταδοτικός, στον οποίο τα εμβόλια είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά και σύμφωνα με τις μελέτες που έχω αναφέρει μάλλον καθόλου μετά από το εξάμηνο, οτι όσοι μολύνονται έχουν το ίδιο ιϊκό φορτίο είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι, άρα την ίδια πιθανότητα μετάδοσης και χρειάζεται να ακολουθηθούν τα
ίδια επίσημα μέτρα προφύλαξης σε όλους όσους εκτίθενται σε θετικά κρούσματα ή βρίσκονται θετικοί. Τότε ποιος ο λόγος των μαζικών εμβολιασμών;

Πέρα από την προσωπική επιλογή για όποια προστασία από την σοβαρή νόσηση, κάτι που αφορά όλους όσοι είναι ηλικιωμένοι ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι επέλεξαν εθελοντικά να κάνουν ή όχι το εμβόλιο στις αρχές του χρόνου, οι υπόλοιποι έχουν σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να νοσήσουν σοβαρά, ιδιαίτερα τώρα με τη μετάλλαξη Δέλτα.

Επομένως η παράλογη και ανήθικη προσπάθεια για υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών με ένα πειραματικό, μη ασφαλές φάρμακο που φαίνεται ότι προκαλεί το ίδιο νέες μεταλλάξεις, οι οποίες το καθιστούν αναποτελεσματικό σε όσους εμβολιάζονται, αφού αυτοί και κολλάνε τον ιο σε σημαντικό βαθμό, αλλά και έχουν την ίδια πιθανότητα να τον μεταδώσουν λόγω ανάλογου ιικού φορτίου που φέρουν, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο στόχος των υποχρεωτικών εμβολιασμών είναι άλλος και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας. Ο νοών νοείτω…..

 Παντελής Οικονόμου, 
Γενικός Ιατρός



3 σχόλια:

  1. Πού θα πάτε ρε βρωμοέλληνες; Είτε με τα εμβόλια, είτε με τους εμπρησμούς, είτε με την πτώχευση, είτε με τους ισλαμολάθρο που προετοιμάζουμε για εξέγερση, είτε με τους σεισμούς θα σας ξεπαστρέψουμε. Μας κάθεστε στο σβέρκο χιλιάδες χρόνια και δε μας αφήνετε να βυθίσουμε στο σκοτάδι τον πλανήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασκός κλυδωνιζομενος ποτέ βυθιζωμενος.Η Ελλάδα γεννιέται από τις στάχτες της .Δεν καταφέρατε να αλλοιωθουμε όλοι,ένας να μείνει Έλληνας θα κάνει κράτος.

      Διαγραφή
  2. Βλέπω συνέχεια ότι τελικά λέει και οι εμβολιασμενοι μασκσ, γιατί, μεταδίδουν κλπ.κλπ και με χαρά το αναφέρουν διάφορα σάιτ και αρθρογράφοι, γιατροί...Η μακακες είναι η πληρωμένοι και εξηγώ.Με ποιο τεστ έχουν βρεθεί θετικοί; Και εννοώ εμβολιασμενοι και μη... Μήπως με pcr και ραπίντ;Ξεχάσατε κύριοι ότι οι ίδιοι λένε ότι βγαίνουν ψευδή αποτέλεσματα;Πως αυτοί οι γιατροί βγαίνουν και λένε ότι να είδατε τι σας λέγαμε; Είναι αυτοί που είναι κατα του εμβολίου... Αλλά συμφωνούν ότι είναι τόσοι οι θάνατοι από κορωδοιο.Ενω και η Πορτογαλία το δικαστήριο αλλά και πρόσφατα είχα ένα βίντεο από ένα γερουσιαστή που λέει ότι οι θάνατοι από κορωδοιο είναι ούτε 0,9τοις εκατό των θανάτων από κοβιντ που καταγράφηκαν,όπως το είχε πει ο Τσιοδρας και με αν έφυγαν από κοβιντ.Και πόσα άλλα που έλεγαν κορωδοιο και ήταν παραμύθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή