Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ...

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΗΔΕΙΩΝ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ COVID ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ 

ΒΙΝΤΕΟ


Ο John O'Looney είναι διευθυντής κηδειών στο Ηνωμένο Βασίλειο για πάνω από 15 χρόνια. 

Σε αυτό το βίντεο μιας συνομιλίας με τον Max Igan, έναν σχολιαστή του Διαδικτύου στην Αυστραλία, ο O'Looney λέει ότι τα βρετανικά γραφεία κηδειών δέχονται πιέσεις, δωροδοκούνται και απειλούνται για να αποκρύψουν την πραγματική αιτία θανάτου όσων προετοιμάζουν για ταφή. 

Λέει ότι κανένας από αυτούς δεν πέθανε από το Covid αλλά από σοβαρές ασθένειες που είχαν πριν εκτεθούν στο Covid. 

Κατά τη διάρκεια του 2020, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα νοσοκομεία ήταν ασφυκτικά γεμάτα με θύματα του Covid. 

Ωστόσο, εκτός από μερικά σκηνοθετημένα γεγονότα που χρησιμοποιούσαν ηθοποιούς κρίσης για να δημιουργήσουν ψεύτικες ειδήσεις για να πανικοβάλουν τον πληθυσμό, τα νοσοκομεία ήταν σχεδόν άδεια και πολλά μέλη του ιατρικού προσωπικού απολύθηκαν. 

Τα βραδινά δελτία ειδήσεων ανέφεραν συνεχώς ότι χιλιάδες νέοι θάνατοι από Covid συνέβαιναν σχεδόν καθημερινά, αλλά αυτοί οι θάνατοι ήταν από άλλες αιτίες που είχαν χαρακτηριστεί ψευδώς ως Covid, και το συνολικό ποσοστό θανάτων από όλες τις αιτίες ήταν χαμηλότερο από το κανονικό. 

Ίσως το μεγαλύτερο σοκ στην εν λόγω καταγγελία είναι αυτό που ανακάλυψε ο O'Looney από τους φίλους του που εργάζονται στα νοσοκομεία. 

Του είπαν ότι, από τα μέσα του 2021, όταν άρχισε να προωθείται η λεγόμενη παραλλαγή, οι θάνατοι από την μετάλλαξη/παραλλαγή ήταν στην πραγματικότητα θάνατοι από εμβόλια! 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου