Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ «ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ»...


 ΛΑΪΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΡΙΠΩΔΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ SARS COV-2.


Απ'το Φεβρουαριο-Μαρτιο του '20 θα'πρεπε ολοι οσοι γνωριζουν,οι αληθινα ειδικοι,με υπογραφες & μη,ελευθερα & οργανωμενα,να προτεινουν απλα ΛΑ'Ι'ΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ,ως επι το πολυ κοινα ωστε να βοηθησουν στη θεραπεια της γριπης αυτης...

Τα δικα μας πρωτοκολλα..

Ειδικα μετα το περσινο διεπιστημονικο συνεδριο του Σεπτεμβριου '20

Πριν ελθει το β΄ κυμα απο ορισμενες *μολυσμενες*(;) παρτιδες vaxgrip κοινων αντιγριπικων οπου για πρωτη φορα στην ιστορια εμβολισαν ~4.000.000 Ελληνες...

Παραλληλα,με γενικους & τοπικους αεροψεκασμους(chemtrails) ακομα & σε χαμηλες πτησεις στα χωρια-που κανεις δεν κανει μακροσυρτες εκπομπες για το φαινομενο αυτο-με απατες,ψευδη,μηχανοραφιες,κακοποιησεις ανθρωπων μεσα στις κλινικες (που ακομα συνεχιζονται) κι ολες τις λοιπες γνωστες τακτικες του καθεστωτος που επεφεραν τα τραγικα αποτελεσματα.. 

Να μην 'σερφαρει' μηνες ο κοσμος για να βρει κατι αναμεσα στα ψευδη του καθεστωτος σε αμφιλεγομενα φαρμακα που οι αυτοχρηματοδοτουμενες μελετες τους πλανευαν συνειδησεις,αποφασεις,ενεργειες των πολιτων..Χασαμε χρονο..

Η ευθηνη της αγνοιας & της αμμελειας δεν με απαλλασει των ευθηνων κανοντας πρωτα αυτοκριτικη & επειτα γενικο σχολιασμο..Η ολιγωρια μου ειναι δεδομενη.


Αυτες τις μερες αρχιζει η εκστρατεια κακοποιησης των ανθρωπων με τον "κοινο αντιγριπικο εμβολιασμο vaxigrip" οπου στο ενα μπρατσο θα τρυπανε μ'αυτο & στ'αλλο με το καινουργιο κωνειο της απατης..Αληθεια, φανταζομαστε τα αποτελεσματα που θα φερουν στον οργανισμο μας μια τετοια πολλαπλη τοξικοτητα;Εκτος κι αν ειμαστε φτιαχμενοι απο σιδερο που κι αυτο δεν θα αντεχε..


 Η δική μου άποψη και πρόταση δίχως να είμαι ιατρός με παράκληση σε ιατρικη ομαδες του να με διορθωσουν ειναι η εξης:


S.O.S.-Προσεχή και Θεία Κοινωνία!


S.O.S.-Φροντίδα, παρέα, ψυχολογική υποστήριξη!


**ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΡΙΠΩΔΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ SARS COV-2 ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ.**

(1)-VITAMIN D3 εως & 45.000 IU/μερα ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ με σταδιακη μειωση μαζι με πιστοποιημενα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ σε μεγαλο πλυθησμο φιλικων βακτηριων.Υψηλη αρχικη δοση,αναλογως του εμπυρετου εως & 40 δις γαλακτοβακιλους/ημερα

-ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ 100mg/ημερα

-VITAMIN C 1000mg×2/ημερα

-Ελαφρά γεύματα πούσια σε θρεπτικά συστατικά, χυμό φρούτων, επαρκή ενυδάτωση.

-ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ Η' ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ 250mg×2/ημερα

-ΠΡΟΠΟΛΗ!

(2)-ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ!Απ'την πρωτη μερα σε ευπαθεις ομαδες με εξατομικευμενη χορηγηση.Ενδεικνυται η συμβουλη ενος αντισυστημικου & Ιπποκρατικου ιατρου για την προφυλακτικη η' θεραπευτικη δοσολογια & διαρκεια..

Π.χ.0,2mg/ημερα επι 4-5 μερες.

Εναλλακτικα,προφυλακτικη δοση υδροξυχλωροκινης ή κολχικινης..


(3)-ΗΠΑΡΙΝΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.Προφυλακτικη η' θεραπευτικη δοση για 7-10 μερες η' περισσοτερο αναλογως την περιπτωση.


(4)-ΔΕΞΑΜΕΘΑΖΟΝΗ 6mg/ημερα ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ δυσπνοιας (a.r.d.s),ταχυπνοιας, υποξιας με κορεσμο οξυγονου SaO2<94%,συγχηση, ληθαργο κ.λ.π.

Παρατηρουνται τετοια φαινομενα σε ασθενεις με βαρια υποκειμενα νοσηματα,ηλικιωμενους,ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ 6η" ημερα (?) οπου η υπερφλεγμονωδης αντιδραση του οργανισμου με την καταιγιδα κυταροκινων να βρισκεται σε εξαρξη κατα τη διαρκεια καταπολεμησης των παθογονων..

Προτιμαται η συμβουλη ενος αντισυστημικου & ιπποκρατικου ιατρου για την προφυλακτικη,θεραπευτικη δοσολογια & διαρκεια που συνηθως χορηγειται για 7-14 μερες η' παραπανω.


(5)-ΗΠΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  με φιαλη/συσκευη οξυγονου με "γυαλακια"/"μασκακια", ΧΑΜΗΛΗΣ ΡΟΗΣ (π.χ.2-3L/min) σε ασθενεις με χαμηλο κορεσμο.


(6)ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ KLARΙCID 500mg η" ZYTHROMAX 500mg σε εμπυρετο >38 που εμμενει μετα το περας του 3ου-4ου 24ωρου στην υποψια βακτηριακης συλλοιμωξης..

S.O.S.-ΟΧΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Η" ΔΕΞΑΜΕΘΑΖΟΝΗ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΤΟ 24ΩΡΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΙΟΓΕΝΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ- όπως π.χ. κοινης γριπης Α, Β, γριπωδη συνδρομη κορωναϊου sars cov-2,ρετρο'ι'ων,αδενο'ι'ων κ.λ.π.

Η αντιβιωση απ'την πρωτη μερα θα προκαλεσει λεμφοπενια με αποτελεσμα την ανοσοκαταστολη & την διευκολυνση των παθογονων να κατεβουν απ'τον ρινοφαρυγγα στο κατωτερο αναπνευστικο συστημα με τις ακολουθες συνεπειες..

***Προαιρετικα,πλυσεις η/και ποσεις με υπεροξειδιο του υδρογονου (perhydrol 35% food grade),αλατονερο,στοματικο διαλυμα π.χ.Hexalen..

***Φυσικα ολοκληρο αυτο το πρωτοκολλο ελαχιστοι θα το χρειαστουν.Οι περισσοτεροι οφελουνται με τα πρωτα τμηματα' της ανοσοενισχυσης-ανοσοδιεγερσης οπου βρισκεται & η ουσια..


Πρωτα ο Θεος, η μετανοια και η αντισταση ειναι τα μεσα για τη θεραπεια & την ευρεση της αληθινης λευτεριας μας!

Venceremos!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου