Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΠΙΜΑΧΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ!

Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΠΑΝΤΑ  ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ! ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ INDEX LIBRORUM PROHIBITORUM ( «ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ (σ.σ. ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ)»);



Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ουσιαστικά απαντά και στον Πειραιώς που ζητά εκκαθαρίσεις Μακαρθισμού στο διαδίκτυο.. προφανώς να μείνουν μόνο τα μέσα που ελέγχει υπηρετώντας την 1 κρατική Αλήθεια στην οποία ευθυγραμμίστηκε και συνταυτίστηκε πλήρως.

Η ΕνΔΕ τονίζει μεταξύ άλλων ότι η προτεινόμενη ρύθμιση του άρθρου 191 ΠΚ για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων «πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η θέσπιση μιας και μοναδικής κρατικής αλήθειας και η δίωξη κάθε αντίθετης άποψης, μια πρακτική που εύκολα μπορεί να εκπέσει σε λογοκρισία», όπως υπογραμμίζεται και μάλιστα η ΕνΔΕ τονίζει ότι «είναι προφανές ότι σκοπός της ρύθμισης είναι η δίωξη των “αιρετικών” απόψεων που διατυπώνονται στα ΜΜΕ» με αφορμή την πανδημία και «περιορίζει σημαντικά το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και πληροφόρησης όπως αυτό αποτυπώνεται στα άρθρα 5 και 14 του Συντάγματος καθώς και στο άρθρο 11 παρ. 1 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Μάλιστα, βάρος δίνεται και στο γεγονός ότι η προτεινόμενη ρύθμιση «για πρώτη φορά τιμωρεί και τον πραγματικό ιδιοκτήτη και τον εκδότη του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις, καθιερώνοντας έτσι ex officio ποινική ευθύνη στον βωμό της γενικοπροληπτικής λειτουργίας της ποινής και πλήττοντας καίρια την ελευθερία του Τύπου».

Δηλ. οι καθ’ ύλην αρμόδιοι επί του θέματος Δικαστές κι Εισαγγελείς τονίζουν ότι η επιχειρούμενη τροπολογία που ουσιαστικά έρχεται να στηρίξει με πολιτικές κατ’ ουσίαν του δηλώσεις ο Πειραιώς δύναται να επιφέρει τη θέσπιση μιας και μοναδικής κρατικής αλήθειας, λογοκρισία, δίωξη "αιρετικών" απόψεων, σημαντικός περιορισμός του δικαιώματος ελεύθερης έκφρασης και πληροφόρησης, πλήγμα στην ελευθερία του τύπου.

Την κάπα του Ιεροεξεταστή φόρεσαν κάποιοι Αρχιερείς και άναψαν την πυρά για τους διαφωνούντες! Καλεί σε λογοκρισία και διώξεις κατά μέσων.. Θα εγκαθιδρύσουν ένα νέο Index Librorum Prohibitorum (“Κατάλογο Απαγορευμένων Βιβλίων (σσ Ιστολογίων)”);;κατά τα πρότυπα της Καθολικής Εκκλησίας;

Η Εκκλησία λόγω και του σκοτεινού παρελθόντος της κατά το Μεσαίωνα θα έπρεπε να είναι φειδωλή να υπηρετήσει εκ νέου την Μεσαιωνικού Τύπου Λογοκρισία. Η πρακτική δε αυτή είναι καθαρά Δυτικοτραφείσα και Δυτικοφρονείσα. Είναι λατινογενής κι εκτός Ορθόδοξης Παράδοσης.

Ο χριστιανισμός που διαπνέεται από το «πλήρωμα του νόμου η αγάπη» (Ρωμ. 13.10). δεν μπορεί να προτάσσει οποιοδήποτε νόμο έναντι αυτής. Η Εκκλησία ακόμη κι όπου υπάρχουν λάθη θα πρέπει να εμπνέει την συγχωρητικότητα τη φιλαδέλφεια και να μην προάγει δικονομισμό ως και δικομανία...

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δε λειτουργούν οι θεσμοί της πατρίδας μας, δηλαδή η δικαιοσύνη, η αστυνομική αρχή, το ηλεκτρονικό έγκλημα κι έχουν αφήσει ανεξέλεγκτες ιστοσελίδες που διαδίδουν φοβερά πράγματα για τον εμβολιασμό.” 

Ανεξέλεγκτοι είναι κάποιοι αρχιερείς που την ώρα που απαιτούν το έκαστος εφ’ ω ετάχθη δεν το σέβονται οι ίδιοι και φθάνουν στο σημείο να κάνουν υποδείξεις στην ίδια την δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της να τους εγκαλούν θυμίζοντας σκοτεινές εποχές.

Δεν σέβονται τη διάκριση των εξουσιών και την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Επίσης διαφαίνεται σαφώς διαπλοκή πολιτικής και εκκλησίας αφού η παρέμβαση του Πειραιώς επέρχεται καθώς δρομολογείται η επίμαχη τροπολογία για το φίμωμα διαφωνούντων στο διαδίκτυο.

Δεν είναι σε ανύποπτο χρόνο η παρέμβασή του. Έχει άρωμα πολιτικής και μάλιστα κομματικής στήριξης. Ο Πειραιώς είναι ο αρχιερέας της ομώνυμης Μητρόπολης και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως πολιτευτής ή βουλευτής συγκεκριμένου κομματικού φορέα στην Α Πειραιώς, ” 

Όταν διαβάζει κανείς ότι 15χρονος μετά το εμβόλιο πέθανε από ανακοπή καρδιάς, συνέχεια ροή ψευδών πληροφοριών δημιουργούν το πρόβλημα των ανεμβολιάστων. Διαδίδουν τερατουργήματα χωρίς να έχουν τη γνώση», επισήμανε.

Μεγαλύτερο τερατούργημα από την επαναφορά της Ιεράς Εξέτασης δεν υπάρχει…

Δυστυχώς συγκεκριμένα εμβόλια αποδεδειγμένα από κλινικές μελέτες έχουν παρενέργειες σε μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες ανηλίκων. Και κάποιες σπάνια αποβαίνουν πολύ σοβαρές ως και μοιραίες. 

Είναι κοινός τόπος και δεν το αρνούνται ούτε οι πιο υπέρμαχοι των εμβολίων είναι αναντίρρητο γεγονός. Προς τι ο αιφνιδιασμός. Η ισοπέδωση είναι μηδενισμός και ολοκληρωτισμός. Το ότι υπάρχει αδιαφάνεια έχει καταγγελθεί ως κι από Ευρωβουλευτές..

Το ρουφιανιλίκι και ο δοσιλογισμός και οι ”συνεργάτες” δεν έχουν θέση στην Εκκλησία. Η μισαλλοδοξία κι ο φανατισμός. Το μίσος…..ο διχασμός, η Λογοκρισία, τ’ αντίποινα... Ας ασχοληθούν με το 77...

Είναι πρόβλημα η κρίση των θεσμών και η υπολειτουργία τους και πρώτα του θεσμού της Εκκλησίας. Όταν οι λειτουργοί της εκπίπτουν εκ του θεσμικού τους ρόλου και μεταβάλλονται σε εκκλησιαστικοί Ιαβέρηδες...

Στο ίδιο πλαίσιο, σημείωσε ότι ζούμε σε μια εποχή που αποδομείται η αυθεντία και ο επιστήμων. Αντί να τον απασχολεί ως καθ ύλην αρμόδιο η αποδόμηση της Εκκλησίας και η αποδόμηση της κοινωνίας με μέτρα κατά του 50% του ελληνικού πληθυσμού που γκετοποιείται, εξοστρακίζεται. «Σήμερα όλοι είναι ειδικοί για όλα και αυτό αποτελεί το θράσος αγνοίας. 

Είναι απαραίτητο να αλλάξει η πορεία των πραγμάτων με την καταστολή των ψευδών ειδήσεων που πείθουν ανθρώπους αδαείς να δέχονται a priori ψεύδη και ιδεοληψίες», υπογράμμισε.. 

Πολύ περισσότερο ειδήμονας δεν είναι ούτε ο ίδιος επί θεμάτων ιατρικής και με την ίδια του την λογική δεν θα έπρεπε να εκφέρει γνώμη. Ο όρος καταστολή που χρησιμοποιεί είναι αδόκιμος για Ιεράρχη κι αντιεκκλησιαστικός. Τον εκθέτει….

“Είναι ύβρις κατά του Θεού να αμφισβητείται η ιατρική επιστήμη” Νέο αλάθητο κατασκεύασε ο Πειραιώς αυτό της Ιατρικής επιστήμης. 

Και μάλιστα ούτε καν της ιατρικής κοινότητας αλλά μια μερίδας αυτής όταν στον αντίποδα της κυρίαρχης άποψης υπάρχουν Νομπελίστες,Καθηγητές Πανεπιστήμιου Ιατρικής,Λοιμωξιολόγοι, Γενετιστές, Μοριακοί Βιολόγοι, Επιδημιολόγοι που έχουν άλλη προσέγγιση.

Σχισματικούς χαρακτήρισε τους ιερείς που προτρέπουν τον κόσμο σε μη εμβολιασμό και δεν τηρούν τα μέτρα στις εκκλησίες, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα». 

Οι βερμπαλιστικού τύπου λίβελοι π.χ ” σχισματικοί” τι εξυπηρετούν ένα ενδεχόμενο σχίσμα;; Kαι τι είναι σχίσμα;H διοικητική διάσπαση της ενότητας της Εκκλησίας. Εξέλεξαν αυτόνομη ιεραρχία οι αντιφρονούντες; 

Όχι Δημιούργησαν παράλληλο θεσμό; Όχι. Τότε στο κενό η κατηγορία. Είναι πλεοναστική και καταχρηστική η αναφορά και ο όρος και προκαλεί σπίλωση και στιγματισμό.

Όπως είπε η εκκλησία από την πρώτη στιγμή συμβούλεψε το ποίμνιό της ότι σε μια πανδημία, τείχος ανοσίας χτίζουμε με δύο τρόπους, είτε με την τεχνητή ανοσία με τον εμβολιασμό είτε με τη φυσική ανοσία, τη νόσηση. «Όμως η νόσηση εγκυμονεί τον μεγάλο κίνδυνο της διασωλήνωσης και του θανάτου.

 Άρα η τεχνητή ανοσία του εμβολιασμού είναι η κράτιστη μέθοδος για την επίτευξη του τείχους ανοσίας και την υπέρβαση της πανδημίας. Αυτό το διακήρυξε η εκκλησία από την πρώτη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης. Αυτός είναι εκκλησιαστικός λόγος;;

Αν η Εκκλησία εκφέρει αυτόν τον λόγο τότε τι λόγο ύπαρξης έχει η Επιτροπή Ειδημόνων και οι ιθύνοντες; Η Εκκλησία δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα ακόμη κανάλι ΜΜΕ κρατικής προπαγάνδας και διάδοσης της καθεστηκυίας δια ροπάλου απ’ ότι αποδείχθηκε αντίληψης. 

Είναι έκπτωση του εκκλησιαστικού λόγου να ταυτίζεται με μεσημεριανές εκπομπές χαμηλής στάθμης ακριβής κι όχι φθηνής προπαγάνδας. Προσοχή στο σύνδρομο του Μεσημβρινού!

Ο επισκοπικός τσαρλατανισμός πρέπει να έχει όρια…...
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι είναι ύβρις κατά του Θεού να αμφισβητείται η ιατρική επιστήμη, διότι στον λόγο του Θεού αναφέρεται ότι η ιατρική και τα φάρμακα έχουν εμπνευστεί στους ανθρώπους από τον Θεό.

Ύβρις κατά του Θεού είναι να εκπίπτει ο επίσκοπος σε κοινό γιατρό να μην αναγνωρίζει την αποστολή του να μην έχει συναίσθηση αυτής να εκκενώνει την πνευματική του αποστολή για ένα άλλο πρόταγμα.

«Η εκκλησία είναι σώμα. Δεν είναι ανεξέλεγκτος χώρος. Δυστυχώς πολλοί δε δέχονται την εκκλησία. Η εκκλησία εκφράζεται από την Ιερά Σύνοδο κι όχι από τον κάθε ιερέα. 

Η ασέβεια στο σώμα της εκκλησίας και στην τάξη επιφέρουν συνέπειες. Αλλιώς οδηγούμεθα σε αναρχία και σχισματικές συμπεριφορές. Αυτοί που τα κάνουν αυτά έχουν σχισματικές απόψεις, είναι εκτός του σώματος», τόνισε.

«Όσοι μπαίνουν στον ναό έχουν τεράστια προσωπική ευθύνη. Δεν μπορείς να είσαι ασθενής και να μπεις σε έναν χώρο λατρείας, συναθροίσεως, διότι τότε διασπείρεις μια νόσο και γίνεσαι εγκληματίας και φονεύς», σημείωσε.

Η Εκκλησία δεν είναι ίδρυμα είναι ο ίδιος ο Χριστός..σώμα ναι αλλά δεν μας λέει τίνος σώμα. Είναι δικαστικό σώμα όπως υπερθεματίζει για εμπλοκή δικαιοσύνης, σώμα Ελλήνων προσκόπων, Ιατρικό σώμα διπλωματικό σώμα. 

Ας αποφασίσει τι είδους σώμα θεωρεί την Εκκλησία γιατί η αναφορά της Εκκλησίας ως σώμα και μόνο σώμα είναι άστοχη τουλάχιστον. Πάντως κατά την Ορθοδοξία είναι σώμα Χριστού. 

Και σε θέση Χριστού η Εκκλησία καλεί άπαντες πιστούς κι απίστους υγιείς κι ασθενείς κάνει ένα απροϋπόθετο άνοιγμα προς πάντες και είναι ερχόμενη προς όλους. ”Δεύτε πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι” και πιο πεφορτισμένοι από τους ασθενείς δεν υπάρχουν.

Η Εκκλησία της Νέας Τάξης παίρνει αποστάσεις από τους ασθενείς αυτή είναι η διαδασκαλία και το παράδειγμά της;; Αν δεν μπει ο ασθενής στην Εκκλησία τότε ποιός ο ρόλος της. Τι προσφέρει. Ένα θέαμα. Ένας χώρος ακρόασης. 

Ένας χώρος τελετουργίας για μυημένους με νέα μάλιστα γεωμετρική διάταξη και τυπικό. Ένας πολυχώρος. Ένας συνεδριακός χώρος για κηρύγματα; Προσωπική ευθύνη ναι, αλλά ο εξισωτισμός ασθενή φονιά είναι αυθαίρετος, σκανδαλιστικός, αντιιατρικός, αντιποιμαντικός, απάνθρωπος.

Η Εκκλησία κάνει ιστορικό λάθος να ταυτίζεται με υποχρεωτικό πειραματικό ιατρικό εμβολιασμό ή ” εμβολιασμό” καθώς αποτελεί Έγκλημα πολέμου και κατά της Ανθρωπότητας καταδικασμένο από Κώδικα Νυρεμβέργης και όλες τις Συνθήκες που διέπουν το Ιατρικό Δίκαιο κι αντιβαίνει τ’ Ανθρώπινα Δικαιώματα!!

Ο κάθε πολίτης έχει την δυνατότητα της ελεύθερης επιλογής για ένα εμβόλιο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο…




 

1 σχόλιο:

  1. Σεβασμιώτατος με την ιατρική επιστήμη δεν έχουμε ύβρεις και περισσότερο με κάθε επιστήμη,με την πρόθεση όμως των επιστημόνων έχουμε γιατί αν θυμάστε τις ατομικές βόμβες επιστήμονες τις ανακάλυψαν,τα δηλητήρια που τρώμε στην τροφική αλυσίδα επιστήμονες τις ανακάλυψαν.Γιατι? Γιατί ποτέ δεν τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος αλλά το κέρδος.Και ίσως οι περισσότεροι ιατροί αντί να έχουν τον Ιπποκράτη στο Γραφείο τους ήταν καλλίτερα να έχουν τον Μίδα.Θα ήταν πιο ειλικρινές.Δεν είναι λοιπόν καλό αυτοί οι αφορισμοί σας.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή