Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Η ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Γράφει ο Περικλής Νεάρχου

Οι σκηνές της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, με πρωταγωνιστές τους Πακιστανούς και άλλους παράνομους μετανάστες, έστειλαν ένα    σαφές και ανησυχητικό μήνυμα για το που πάει η πόλη και η χώρα, αν δεν αφυπνισθεί εγκαίρως ο Ελληνικός λαός και δεν αντιδράσει στις ολέθριες πολιτικές που εφαρμόζουν οι πολιτικοί του ιθύνοντες, υπό το πρόσχημα Ευρωπαϊκών, ανθρωπιστικών δήθεν πολιτικών για τους πρόσφυγες. 

Η πλατεία Ομονοίας έχει ήδη από χρόνια απαξιωθεί ως χώρος παρουσίας και δραστηριότητας του Ελληνικού πληθυσμοί της πρωτεύουσας. 

Οι επανειλημμένες προσπάθειες αναβαθμίσεως της, με τεχνικά και , υποτίθεται , αισθητικά έργα, έπεσαν στο κενό, γιατί αυτά δεν μπορούν να αντισταθμίσουν μια βασική αλλαγή που έχει συντελεσθεί στο δημογραφικό και πολιτιστικό  υπόβαθρο  της περιοχής , με αποτέλεσμα την αλλοτρίωση της.

Η μετατροπή , στη συνέχεια , της Πλατείας Συντάγματος σε επίκεντρο δραστηριοτήτων παρανόμων μεταναστών στην Αθήνα, ιδιαίτερα των Πακιστανών, δείχνει αφ ' ενός την κλιμάκωση ενός προβλήματος, με τη συνεχή αύξηση του αριθμού των μεταναστών και αφ ' ετέρου μια περίεργη πολιτική ανοχής , που φθάνει τα όρια της ανομίας. 

Η πολιτική αυτή δεν έχει επιδειχθεί μόνο  απέναντι σε παράνομους μετανάστες. Επιδεικνύεται και απέναντι σε εγχώριες ομάδες , που λειτουργούν και δρουν με πλήρη ασυδοσία, προβάλλοντας ως δήθεν κεκτημένο δικαίωμα την παράνομη συμπεριφορά. 

Εμβληματικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη ανάκτηση, με έφοδο της Αστυνομίας, πανεπιστημιακού χώρου , που ήταν υπό "κατάληψη" επί 34 χρόνια .

Οι πρωταγωνιστές των παρανομιών αυτών , υπό την επήρεια διαφόρων θολών ιδεολογημάτων και υπό διάφορες επωνυμίες  αναρχικών η "αλληλέγγυων" οργανώσεων, επιδιώκουν την προσέγγιση και τη συνεργασία με παράνομους αλλοδαπούς, στους οποίους βλέπουν  ένα νέο δυναμικό και  μια στρατηγική  εφεδρεία για την υποτιθέμενη " παγκόσμια επανάσταση ".

Η συνεργασία αυτή οδηγεί στην κατάρτιση  αλλοδαπών πάνω στις μορφές και στις μεθόδους πολιτικών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα και τους ενθαρρύνει να δρουν και να συμπεριφέρονται κατά τον ιδιο τρόπο που το κάνουν οι ομάδες και οι οργανώσεις τύπου ΚΕΕΡΦΑ των " αλληλέγγυων ¨.

Προφανώς, οι Πακιστανοί και οι άλλοι αλλοδαποί που κινητοποιούνται στο Σύνταγμα για να εορτάσουν τα γενέθλια του Προφήτη Μωάμεθ η για να διαμαρτυρηθούν κατά των Ινδιών για το Κασμίρ, ενώνονται κάτω από τη σημαία του Πακιστάν και του Ισλάμ και όχι , βεβαίως , κάτω από τη σημαία της " παγκόσμιας επανάστασης " των αφελών Ελλήνων " αλληλέγγυων " και δήθεν ακροαριστερών συντρόφων τους.

Η παράμετρος όμως αυτή της συνεργασίας μεταξύ παρανόμων αλλοδαπών και δήθεν " αντιφασιστικών " και " αντιρατσιστικών " Ελληνικών ομάδων και οργανώσεων , που υποκινούνται, χειραγωγούνται και στηρίζονται από την παγκοσμιοποίηση και τους διάφορους Σόρος, είναι δευτερογενής δράση και στηρίζεται πάνω στην πρωτογενή πολιτική των υψηλά ισταμένων, που καθορίζουν τη μεταναστευτική πολιτική και το άσυλο στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα.

Έχουμε γράψει επανειλημμένα για την πολιτική των Βρυξελλών, που υποκρίνεται ότι ενεργεί δήθεν  στο πνεύμα των Ευρωπαϊκών άρχων και αξιών , που έχουν στον πυρήνα τους τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην πραγματικότητα , ενεργούν με το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης, που επιδιώκει τη δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας αγοράς. 

Αντί δηλαδή να επιδιώκουμε τη δημιουργία μιας ενιαίας Ευρωπαϊκής αγοράς, όπως ήταν αρχικά ο διακηρυγμένος στόχος, έγινε , σιωπηρά , μετάβαση στην παγκοσμιοποίηση , η οποία χρησιμοποιεί την Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο για τη δική της προαγωγή και επιβολή,

Οποιαδήποτε αγορά προσδιορίζεται από τρία βασικά στοιχεία: το κεφάλαιο , το εργατικό δυναμικό , περιλαμβανομένων των υπηρεσιών, και τα προϊόντα. Η ισορροπία μεταξύ κεφαλαίου και εργατικού δυναμικού συνδέεται , προφανώς , με το ύψος των μισθών και το βιοτικό επίπεδο. Το άνοιγμα των συνόρων και η εισβολή παράνομου εργατικού δυναμικού αλλάζει άρδην τους συσχετισμούς μεταξύ εργατικού δυναμικού και κεφαλαίου.

Οι επιπτώσεις όμως της εισβολής αυτής, στην περίπτωση που η διάστασή της είναι μαζική ,δεν περιορίζονται μόνο στον οικονομικό τομέα. Επηρεάζουν άμεσα και καταλυτικά την εθνική, κοινωνική και πολιτιστική συνοχή και ταυτότητα κάθε χώρας και της Ευρώπης συνολικά.

Για να συγκαλυφθούν οι οδυνηρές συνέπειες  και να γίνει αποδεκτή από τους Ευρωπαϊκούς λαούς η αυθαίρετη δημογραφική μεταβολή , επιστρατεύονται διάφορα ιδεολογήματα, όπως, π. χ . , μια καταχρηστική εκδοχή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , που είναι δήθεν πάνω από εθνικές κυριαρχίες, και η περιβόητη " πολυπολιτισμική " κοινωνία. Η τελευταία παρουσιάζεται ως αναπόφευκτη δήθεν ιστορική εξέλιξη.

Στην πραγματικότητα , αυτή αποτελεί επιδίωξη της παγκοσμιοποίησης , η οποία βλέπει σ' αυτήν το εργαλείο για την εθνική αποδόμηση των Ευρωπαϊκών κοινωνιών και τη μετάλλαξη τους, ως απαραίτητο στάδιο και προϋπόθεση για την επίτευξη της επιδιωκόμενης " παγκόσμιας διακυβερνήσεως .

Επιστρατεύονται επίσης πολιτικές παραπλανήσεως, όπως , π. χ . ,η διαβεβαίωση ότι γίνονται τελικά δεκτοί στη χώρα μόνο  οι πραγματικοί πρόσφυγες , ενώ όλοι οι άλλοι, που δεν πληρούν τα κριτήρια , με βάση το διεθνές δίκαιο , υπόκεινται σε απέλαση , η οποία όμως δεν πραγματοποιείται ποτέ.

Συσκοτίζονται επίσης τα πραγματικά στοιχεία, που αφορούν την παράνομη μετανάστευση, μέχρι που οι πολίτες , ιδίοις όμμασι , να διαπιστώσουν τη μετάλλαξη του πληθυσμού  και να μη έχουν άλλη  επιλογή από το να  αποδεχθούν το τετελεσμένο γεγονός.

Η παράνομη μετανάστευση  εχει , δυστυχώς , εκ των πραγμάτων , και μια αλλη διάσταση , η οποία ειναι σαφως στρατηγική και γεωπολιτική. Πρωταγωνιστης σ'αυτήν ανεδείχθη η Αγκυρα του Ερντογάν , που ειδε στην παγκοσμιοποίηση και στην παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη ενα νέο οπλο. Για ν' αποσπάσει , πρωτον , χρήματα και διπλωματικά ανταλλάγματα και πλεονεκτήματα.Για να προωθήσει , δεύτερον , στρατηγικούς και γεωπολιτικούς στόχους.

Η Ελλάδα εγινε, απο τη θέση της , αλλά και απο τις ανερμάτιστες , ιδεοληπτικές και αυτοκαταστροφικές πολιτικές της,το πρωτο θυμα της εργαλειοποιήσεως απο την Αγκυρα της παράνομης μεταναστεύσεως. Η Άγκυρα επιδιώκει , προφανώς , τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της Ελλάδος και την εγκατάσταση σ' αυτήν φιλικών προς την Αγκυρα Μουσουλμανικών πληθυσμών, οι οποίοι θα λειτουργούν ταυτόχρονα και ως γεωπολιτική γέφυρα για την Τουρκική παρουσία στα Βαλκάνια. 

Η Άγκυρα χρησιμοποιεί το όπλο της παράνομης μεταναστεύσεως για να προωθήσει και τα σχέδια της στην Κύπρο. Το νησί , κατα την πρόσφατη ιδίως περίοδο , εγινε στόχος μαζικης αποστολης παρανόμων μεταναστων , μέσω της κατεχόμενης Κύπρου. 

Η Κυβέρνηση , κατά το παράδειγμα των εδω ιθυνόντων , αντί να πάρει αποφασιστικά μέτρα ελέγχου , κάνει εκκλήσεις στην ΕΕ , η οποία προτάσσει,  ως γνωστόν , ως κύρια πολιτική, τη μη απώθηση και το γνωστό γαϊτανάκι των ατελείωτων και ατελέσφορων διαδικασιων για τη διακρίβωση των πραγματικων προσφύγων.

Η ημικατεχόμενη Κύπρος εχει ηδη το υψηλότερο ποσοστό αιτήσεων για την παροχή πολιτικου ασύλου.

Η στρατηγική μυωπία, η ανεδαφικότητα και η αβελτηρία , με την οποίαν αντιμετώπισε η Ελλάδα και κατά δεύτερο λόγο και η Κύπρος ενα πρόβλημα στρατηγικων και γεωπολιτικων διαστάσεων, επέτρεψε τη δημουργία , εκ του μη οντος , ενός νέου εθνικου προβλήματος και στην Αγκυρα να καταφέρει στην Ελλάδα ενα πληγμα γεωπολιτικης φύσεως , με την εγκατάσταση σ' αυτήν μεγάλου αριθμου φανατικων Μουσουλμάνων, φίλων μάλιστα της Αγκυρας.

Η Ευρωπαϊκή πολιτική για τη Μετανάστευση και το Ασυλο παραμένει ουσιαστικά η ιδια, σε επίπεδο Βρυξελλων , παρά τις εντονες αντιδράσεις που εχει προκαλέσει σε πολλές χωρες - μέλη.

Οι χωρες του λεγόμενου Βίζενγκραντ, με πρωταγωνιστές την Ουγγαρία και την Πολωνία, απορρίπτουν , χωρίς καμιά συζήτηση , την πολιτική των Βρυξελλων και αρνουνται να δεχθουν στο εδαφός τους εστω και εναν παράνομο μετανάστη.Θεωρουν ολέθρια την πολιτική αυτή και καταγγέλλουν οτι ανοίγει το δρόμο για την αλλοτρίωση των Ευρωπαϊκων κοινωνιων και την επέλαση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Ολες σχεδον οι αλλες χωρες - μέλη εχουν εισαγάγει στη νομοθεσία τους αυστηρά μέτρα για τον ελεγχο της παράνομης μεταναστεύσεως, με πρώτη τη Δανία. Η τελευταία εκανε αποφασιστική στροφή στη μεταναστευτική της πολιτική και υιοθέτησε πολιτική μηδενικης αποδοχης αιτήσεων παροχης πολιτικου ασύλου.Απεφάσισε επίσης να παραπέμπει τις υποβαλλόμενες αιτήσεις σε συνεργαζόμενες με τη Δανία Αφρικανικές χωρες.

Μεγάλες χωρες , οπως , κατά πρωτο λόγο , η Γερμανία , που λειτουργουν ως μαγνητες μεταναστεύσεως , παραμένουν εφεκτικές απέναντι στη σημερινή Ευρωπαϊκή πολιτική ,εφόσον αυτή προνοει το κύριο βάρος του προβλήματος να το επωμίζονται οι χωρες της πρώτης υποδοχης και η ΕυρωπαΪκή Ενωση να τις συντρέχει μόνο με χρήματα.

Ποιά ειναι η θέση κια η πολιτική της Ελλάδος απέναντι σ' αυτή την κατάσταση ; Η απάντηση φαίνεται στις νέες δομές φιλοξενίας παρανόμων μεταναστων, που απεφάσισε να κατασκευάσει η Κυβέρνηση , με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, στα νησιά του Ανατολικου Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τον υβριδικό και ανορθόδοξο πόλεμο των Τούρκων δουλεμπόρων. 

Φαίνεται στη συγκυριακή επίσκεψη στη Λέσβο του Αρχηγου της Αξιωματικης  Αντιπολιτεύσεως Τσίπρα για να στηρίξει τη φιλομεταναστευτική πολιτική του κόμματος του. Φαίνεται στις  Ισλαμοπόλεις, που ανεγείρονται σ' ολη τη χώρα , με τη μορφή συνοικισμων και υποτιθεμένων Κεντρων Κρατήσεως. 

Φαινεται στην ασύδοτη πολιτική εποικισμου της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες , με ολοκληρωμένα προγράμματα μόνιμης εγκαταστάσεως μέχρι και σε απομονωμένα χωριά της Ελληνικης υπαίθρου.

Φαίνεται ακόμη στις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργου και της Προέδρου της Δημοκρατίας για επίλυση δηθεν του δημογραφικου προβλήματος της χώρας με τη μόνιμη εγκατάσταση αλλοφύλων και αλλοθρήσκων παρανόμων μεταναστων, προερχομένων μάλιστα απο χωρες που ειναι στρατηγικοί σύμμαχοι της Αγκυρας. 

Φαίνεται επίσης στην ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου Αθηναίων για το Νέο Ετος,με την οποίαν καλει τους Αθηναίους ' να δώσουν χωρο σε ολους", υπονοώντας , προφανως , τους παράνομους μετανάστες. 

Οταν βλέπει κανείς τι εχει γίνει η Αθήνα, ειναι τραγικό ο Δήμαρχος της να μην εχει συνείδηση  η να μην τον ενδιαφέρει για το που παει η πόλη και η χωρα και να πλειοδοτει ακόμη σε πολιτικές παράνομης και ακατάσχετης εισβολης μεταναστων στη χώρα.

Υπο τις συνθηκες αυτές , αντιλαμβάνεται κανείς τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα απο ενα πρόβλημα που δημιούργησαν οι ιδιοι οι ηγέτες της , με αφθαστη ακρισία , που προσεγγίζει την αφροσύνη. 

Με ιδεοληπτική επίσης πολιτική και την παραγνώριση του γεγονότος οτι η χειραγωγούμενη και εργαλειοποιημένη μαζική παράνομη μετανάστευση δεν ειναι ανθρωπιστικό θέμα.Ειναι στρατηγικό και γεωπολιτικό θέμα για την Ελλάδα και θέμα εθνικης συνοχης , ταυτότητας και ασφάλειας.

 Με τη συνέχιση της πολιτικης αυτης και τη μη λήψη αποτελεσματικων μέτρων  για τον ελεγχο της παράνομης μεταναστεύσεως και την επαναπροώθηση οσων δεν ειναι πραγματικοί πρόσφυγες, αφήνεται μια νάρκη στα θεμέλια της χώρας , που παραπέμπει  σ' ενός ειδους Λιβανοποίηση.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει , δυστυχως , να γίνει  παλι πρωταγωνιστής για την αντιμετώπιση και αυτου του προβλήματος.Οι πολίτες πρέπει ν' αναλάβουν πρωτοβουλία για τη δημιουργία σ' ολη τη χώρα Συντονιστικων Επιτροπων  Αγώνα.

Η χώρα εχει ανάγκη απο μια συγκεκριμένη εθνική πολιτική και στρατηγική, που θα εκφράζει τη θέληση των πολιτων της και του Ελληνικου λαου και οχι να υποτάσσει τη χώρα σε ξένες στρατηγικές εθνικης αποδομήσεως και μουσουλμανικου εποικισμου με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. 


Περικλής Νεάρχου,
Πρέσβυς ε.τ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου