Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ) ΣΕ ΝΑΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ:«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. MΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» 
ΒΙΝΤΕΟ


Ο Λουκασένκο στη χριστουγεννιάτικη ομιλία του σήμερα σε ναό με συνωστισμό και χωρίς μάσκες δηλ. με καθαρά Ορθόδοξο τυπικό και όχι το dark σκηνικό στους ναούς που μας επέβαλε εδώ και 2 χρόνια η Δύση : φέτος θα είναι η χρονιά των ενώσεων των κρατών.

 Πρέπει να ενωθούμε με τους αδελφούς μας: Ρωσία, Καζακστάν και Ουκρανία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε πίσω την Ουκρανία

«Το Καζακστάν είναι μια απόπειρα επίθεσης στα μετασοβιετικά κράτη περιμετρικά της Ρωσίας. Θέλουν να πνίξουν τη Ρωσία στο αίμα. Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά: εάν η Ρωσία καταρρεύσει, τότε ούτε θα καταλάβουμε καν, πού θα βρεθούμε. (σσ αυτό ισχύει κι για Ελλάδα) 

Απλώς θα περάσουν από πάνω μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΡΙΑ-Νόβοστι».

«Θα μας αλέσουν στις μυλόπετρες και θα μας φτύσουν. Γι’ αυτό όποιο κ», είπε ο αμφιλεγόμενος, μεταξύ άλλων και για τις ακραίες εκφράσεις του, ηγέτης της Λευκορωσίας. Η Ελλάδα είναι με την Ορθοδοξία ή με τους αντιπάλους της; Στην Ελλάδα η Ορθοδοξία είναι σ εχθρικό έδαφος.

Νωρίτερα ο Λουκασένκο υποστήριξε δημόσια την εκδοχή του προέδρου του Καζακστάν Κάσιμ Τοκάγεφ περί «ξένης επίθεσης», κάνοντας λόγο για μυστικές υπηρεσίες «που δημιούργησαν αυτή την αναταραχή», περιγράφοντας «το δώρο, που θα δίναμε στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, όπως την Ουκρανία», εάν δεν αποφασιζόταν η αποστολή ειρηνευτικού σώματος του Οργανισμού του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας (ΟΣΣΑ) υπό ρωσική διοίκηση αναφέρει το topontiki.gr





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου