Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΟΦΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ...

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

 


Να συμβάλλω και εγώ στη δημόσια υγεία, την ανοσία της αγέλης και την Επιχείρηση Ελευθερία. Να προστατέψω το συνάνθρωπό μου από τον φονικό ιό που μεταδίδεται από τους επικίνδυνους ασυμπτωματικούς ανεμβολίαστους. 

Να φερθώ ως υπεύθυνο blog προσηλωμένο στην επιστήμη και ευθυγραμμισμένο με τις απόψεις των ειδικών της τηλεόρασης.

Στην περίπτωση που θεωρείς τα εμβόλια ασφαλή και αποτελεσματικά.

Αν θεωρείς ότι η ελευθερία είναι κάτι το οποίο απολαμβάνουμε ως άνθρωποι αναλόγως των περιστάσεων και αναλόγως των ορέξεων της εκάστοτε κυβέρνησης.

Αν πιστεύεις ότι το σώμα μας ανήκει σε κάποια κυβέρνηση η οποία έχει το δικαίωμα να το κάνει οτιδήποτε θελήσει και όποτε το θελήσει.

Αν θεωρείς το πιστοποιητικού εμβολιασμού δρόμο προς την ελευθερία και το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (Covid Free GR Wallet) τεχνολογική καινοτομία και μεγάλη ευκολία για την καθημερινότητά σου.

Στην περίπτωση που πιστεύεις ότι η φυσική ανοσία είναι κάτι πρόσκαιρο και άνευ σημασίας. Αν πιστεύεις ότι τα επίπεδα βιταμίνης D, βιταμίνης C και ψευδαργύρου στο αίμα είναι ασήμαντοι παράγοντες για το ανοσοποιητικό ενός ανθρώπου. Αν θεωρείς ότι το ανοσοποιητικό ενός ανθρώπου ούτως ή άλλως είναι ελαττωματικό και ανίσχυρο κατά σημαντικών ιώσεων και λοιμώξεων.

Αν θεωρείς ότι θα ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με μάσκες στο πρόσωπό μας γεμάτες σάλια και βακτήρια. Αν μάλιστα θεωρείς έξυπνο να μάθεις τα παιδιά σου από μικρά να μη βλέπουν το ένα το πρόσωπο του άλλου.

Αν πιστεύεις ότι θα ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας χωρίς φίλους, παρέες, αγκαλιές, φιλιά, έρωτα και φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Αν σου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να τηρείς απόσταση δυο μέτρων από έναν υγιέστατο άνθρωπο και να του φέρεσαι ως λεπρό του 11ου αιώνα, να αλλάζεις πεζοδρόμιο γιατί περνάει ένα παιδάκι χωρίς μάσκα με τη μαμά του και σου χαμογελάει.

Αν θεωρείς ότι το κράτος νοιάζεται για το καλό μας, τα ΜΜΕ αγωνίζονται σκληρά να σου μεταφέρουν την αλήθεια και τα έσοδά τους τα βγάζουν με εξαντλητική δουλειά των δημοσιογράφων και τα χρήματα τίμιων επιχειρήσεων που διαφημίζονται την ώρα των δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.

Αν θεωρείς ότι επιστήμονες και γιατροί είναι αυτοί που βλέπεις στο γυαλί και ότι αυτοί εκπροσωπούν το σύνολο της επιστήμης, της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας του κόσμου από τότε που δημιουργήθηκαν.

Αν τελείς υπό τέτοια σύγχυση που μπερδεύεις το κίνημα κατά των Chemtrails (αεροψεκασμών) με αυτούς που σκέπτονται λογικά και ασκούν το δικαίωμά τους να αποφασίζουν τι θα βάλουν μέσα στο σώμα τους και πότε. Αν χωρίζεις τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες αποκαλώντας τη μια μερίδα όπου και όποτε μπορείς «ψέκες».

Αν θεωρείς ότι πρέπει να εμβολιάσουμε παιδιά και βρέφη παρότι ουσιαστικά ούτε καν νοσούν από τον ιό και μάλιστα πρέπει να το κάνουν οι κυβερνήσεις προϋπόθεση για να επισκεφτούν το σχολείο και να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Αν στηρίζεις ότι ο δρόμος είναι τα λοκντάουνς και όχι η θωράκιση των διαλυμένων από τη δεκαετία του '90 συστημάτων υγείας. Αν πιστεύεις ότι το να κλειδώνεις εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων στα σπίτια τους επί μήνες δεν έχει καμία επίπτωση στην παγκόσμια οικονομία.

Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει η μικρομεσαία επιχείρηση, το καφέ, το ταβερνάκι, το κατάστημα λιανεμπορίου, το ξενοδοχείο. Αν θεωρείς ό,τι πάνω από όλα είναι το δικό σου αίσθημα ασφάλειας για κάποιον ιό τον οποίο θα επιβιώσεις πιθανότατα σε ποσοστό 99,95%. 

Αν για να νιώθεις εσύ καλύτερα δεν σε ενδιαφέρει η καταστροφή επιχειρήσεων που υπάρχουν για δεκαετίες και θα μας πάρει άλλες τόσες να τις ξαναδημιουργήσουμε. Στην περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ποτέ για το «Just In Time Delivery» και τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα οι αλυσίδες διάθεσης καταναλωτικών αγαθών και τροφίμων.

Αν θεωρείς ανθρώπους σαν τον Άντονι Φάουτσι, Μπιλ Γκέιτς, Κλάους Σβαμπ και Αλβέρτο Μπουρλά σύγχρονους ήρωες χωρίς τους οποίους θα είχαμε πεθάνει όλοι.

Αν πιστεύεις ότι εκτός από Ρεμντεσιβίρη δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χορηγήσει τίποτε άλλο στα νοσοκομεία. Ό,τι το παραπάνω φάρμακο σε συνδυασμό με τη διασωλήνωση αποτελούν πρακτική και αποτελεσματική θεραπεία. 

Αν θεωρείς ότι η Ιβερμεκτίνη είναι για άλογα και σκοτώνει. Ότι η Υδροξυχλωροκίνη έχει μελετηθεί εκτενώς και προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας ακόμα και στη σωστή δοσολογία. Τα μονοκλωνικά αντισώματα πρέπει να δίδονται με το σταγονόμετρο και μόνο σε εμβολιασμένους.

Αν θεωρείς ότι τα εμβόλια έχουν πολύ σπάνιες και ήπιες παρενέργειες. Αν θεωρείς ότι στο σύστημα VAERS (αμερικάνικο σύστημα αναφοράς παρενεργειών από τα εμβόλια) γράφει όποιος θέλει και τα περιστατικά δεν ερευνώνται και δεν διαγράφονται.

 Αν πιστεύεις ότι στο παραπάνω σύστημα αναφέρονται επιμελώς όλες (στην πλειονότητα) οι ήπιες, σοβαρές ή ακόμα και θανατηφόρες παρενέργειες. 

Αν είσαι βέβαιος ότι στα νοσοκομεία επιμένουν να συμπληρώσεις την «κίτρινη κάρτα» στην περίπτωση που πάθεις ζημιά από το εμβόλιο και αναλαμβάνουν οι ίδιοι να τη στείλουν και να βεβαιωθούν ότι το περιστατικό σου έχει καταγραφεί επιμελώς.

Αν πιστεύεις ότι οι νομπελίστες, ειδικοί και γιατροί παγκοσμίου φήμης, ιατροί και απλό νοσηλευτικό προσωπικό νοσοκομείων απλά τρελάθηκαν και αποφάσισαν να καταστρέψουν τις καριέρες τους φωνάζοντας δημοσίως για την επερχόμενη καταστροφή από τα εμβόλια.

Αν πιστεύεις ότι το ακαταδίωκτο επιτροπών, επιστημόνων, γιατρών και πολιτικών, η ολική νομική ασυλία των κολοσσών παρασκευής εμβολίων είναι εντάξει, ότι έτσι θα έπρεπε να γίνεται σε μια ευνομούμενη δημοκρατία με σύγχρονο κράτος δικαίου.

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις την ύπαρξη και την αξία των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το χάρτη βιοηθικής, τον κώδικα της Νυρεμβέργης και θεωρείς τα Συντάγματα των χωρών ξεθωριασμένα κατάλοιπα του παρελθόντος χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. 

Αν νομίζεις ότι είναι αποδεκτό ένα κράτος να κηρύσσει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για χρόνια παρακάμπτοντας το σύνολο των νόμων λειτουργίας μιας δημοκρατίας.

Αν πιστεύεις όλα τα παραπάνω και αυτό είναι το μέλλον που ονειρεύεσαι για την ανθρωπότητα

Τότε θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου.

Αν δεν είσαι πλήρως εμβολιασμένος (με δυο σπέσιαλ δόσεις) τότε θα πρέπει μόλις ολοκληρώσεις την ανάγνωση του άρθρου να κλείσεις ένα ραντεβού σήμερα κιόλας.

Πάτα το link που παραθέτω εδώ και κλείσε αμέσως ένα ραντεβού:

Στην περίπτωση που είσαι πλήρως εμβολιασμένος και δεν έχεις κάνει αναμνηστική δόση, τότε είσαι απαράδεκτος. Αν έχει περάσει μια βδομάδα από τον πλήρη εμβολιασμό σου θα πρέπει αμέσως να πας στον παραπάνω σύνδεσμο να κλείσεις ένα ακόμα τρυπηματάκι. Καλά, δεν άκουσες ότι η «Όμικρον» μεταδίδεται ταχύτατα και θα μας σκοτώσει όλους; Που ζεις;

Στην περίπτωση που έχεις εμβολιαστεί πλήρως και έκανες αναμνηστική δόση θα σε συμβούλευα να κλείσεις καλού-κακού άλλη μια αναμνηστική. Στο Ισραήλ που είναι υπόδειγμα σοβαρότητας έχουν χτυπήσει ήδη 4η δόση και στα μέσα συζητούν την 5η.

 Ούτως ή άλλως ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ugur Sahin ανακοίνωσε ότι το νέο εμβόλιο κατά της «Όμικρον» θα είναι σύντομα έτοιμο και αποτελείται από 3 επιπλέον δόσεις. Σύνολο 7 δηλαδή. Είναι τόσο ασφαλή όλα αυτά που 7 δόσεις δεν πρόκειται να σε πειράξουν. Έτσι δεν είναι;

Θα πρότεινα μάλιστα να μην περιμένεις τα νέα εμβόλια. Μετά την παρέλευση 2 εβδομάδων από την τέταρτη δόση θα πρότεινα να ψάξεις να βρεις κάπου να σου χτυπήσουν μια πέμπτη. Μετά χτυπάς και τις τρεις για την «Όμικρον» για να πας στις 8.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα έχει βγει και η «Πι» στην πιάτσα οπότε χτυπάς και τρεις για αυτή. Σύνολο 11 δηλαδή. 
Ακόμα να πατήσεις το link να κλείσεις ραντεβού;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου