Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΦΥΡΕΡ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

ΣΕ ΝΤΕΛΙΡΙΟ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΑΚΡΟΝ:«ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΕΣΩ (ΕΜΜΕRR)   ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ!» 
ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΒΟΥΛΗ!


Σε ντελίριο ο Omacron σε συνέντευξη του στην “Parisien” έκανε μια δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για το pass vaccinal στο Κοινοβούλιo. 

Είπε : “Τους ανεμβολίαστους επιθυμώ να τους ξεχέσω (είπε emmerder όταν merde είναι τα σκατά. Χρησιμοποίησε μια πρωτοφανή ύβρη ) Κι επομένως θα συνεχίσω να το κάνω ως το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική”. 

”Ένας ανεύθυνος δεν είναι πια πολίτης...Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι πια πολίτες” Τόνισε...Μίλησε ο υπεύθυνος πολιτικός…Ο εγκαθιδρυτής του απαρτχάιντ! 

Κυκλοφορεί ήδη το hashtag #MacronEstUnPsychopate και το #Macrondemission



Ο κατάπτυστος Omacron πρόσθεσε “δεν θα τους βάλω φυλακή δεν θα τους εμβολιάσω δια της βίας κι επομένως πρέπει να τους το πω: από 15 Γενάρη δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο ρεστοράν δεν θα μπορείτε να παίρνετε ένα un canon δεν θα μπορείτ πια να πίνετε ένα café, δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο θέατρο δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο σινεμά …”.

Παροξυστικός δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που λέει δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εγκώμιο υγειονομικού απαρτχάιντ! Και αυτός όπως και πολλοί άλλοι θα λογοδοτήσουν!

Ο υποψήφιος για την Προεδρία και αναπληρωτής πρόεδρος του LFI Jean-Luc Mélenchon ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματούχους που αντέδρασαν στη συνέντευξη στο Le Parisien. “Ελέγχει ο Πρόεδρος αυτά που λέει; Ο ΠΟΥ λέει “πείθω παρά εξαναγκάζω”. Και αυτός; Πηδεύω περισσότερο “. Αποτρόπαιο”, καταγγέλλει σε ένα tweet.

Για τη Μαρίν Λεπέν, την υποψήφια του RN, “ένας Πρόεδρος δεν πρέπει να το λέει αυτό. Ο εγγυητής της ενότητας του έθνους επιμένει να το διχάζει και υποθέτει ότι θέλει να κάνει τους ανεμβολίαστους πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι ανάξιος για το αξίωμά του “.



“Ο απερχόμενος Πρόεδρος μιλά ανοιχτά για ξέχεσμα μιας κατηγορίας Γάλλων”, έγραψε αμέσως στο Twitter ο άλλος ακροδεξιός υποψήφιος Ερίκ Ζεμούρ. Στην LR, ο Bruno Retailleau εκτίμησε ότι καμία “έκτακτη ανάγκη για την υγεία δεν δικαιολογεί τέτοια λόγια.”

Καταρρέουν είναι σε πανικό! Τελείωσαν!

Μερικά από τα θύματα του εγγυητή της Δημόσιας Υγείας Omacron είναι τραυματίες των Κίτρινων Γιλέκων άλλοι ακρωτηριασμένοι άλλοι πυροβολημένοι…Αυτός είναι ο ινστρούκτορας του εμβολιακού στρατοπέδου στην Ευρώπη.





 

2 σχόλια:

  1. Αν εμείς οι Ορθόδοξοι και μόνοι Χριστιανοί στην προσευχή μας προς το φύλακα Άγγελό μας τον παρακαλούμε ...

    "Άγιε Άγγελε, ο εφεστώς της αθλίας μου ψυχής και ταλαιπώρου μου ζωής, μή εγκαταλίπης με τον αμαρτωλόν, μηδέ αποστής απ’ εμού διά την ακρασίαν μου. Μή δώης χώραν τω πονηρώ δαιμόνι κατακυριεύσαι μου τη καταδυναστεία του θνητού τούτου σώματος" δηλαδή

    "Άγιε Άγγελε, εσύ που βρίσκεσαι πολύ κοντά και βλέπεις την άθλια ψυχή και την ταλαίπωρη ζωή μου, σε παρακαλώ να μη με εγκαταλείπεις, επειδή είμαι αμαρτωλός, ούτε ν' απομακρυνθείς από μένα, επειδή δεν συγκρατώ τον εαυτό μου. Σε παρακαλώ μην επιτρέψεις στον πονηρό δαίμονα να κυριαρχήσει σε μένα και να τυραννήσει το θνητό μου σώμα"

    φαντάσου τι δικαιώματα παίρνουν τα ταγκαλάκια

    - όχι μόνο σε όσους ορθόδοξους ΔΕΝ προσεύχονται και είναι χλιαροί
    - όχι μόνο σε όσους ΔΕΝ έχουν βαπτιστεί στο όνομα της Αγίας Τριάδος

    αλλά πολύ περισσότερο στους αντίχριστους, αυτούς που ποτέ δε γνώρισαν Θεό, αλλά γνώρισαν από την καλή τον εχθρό Του και αυτόν υπηρετούν με συνέπεια.

    ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΩΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. Το τραγικώτερο είναι ότι οι δικοί μας ιεράρχες (στη συντριπτική τους πλειοψηφία) φέρονται ως ομοτράπεζοί τους, αφού κινούνται στην ίδια μασονική γραμμή, χρησιμοποιούν τους ίδιους χαρακτηρισμούς και τα ίδια επιχειρήματα, όπως επίσης και οι αναρχομασώνοι.

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχή απ’ την ΑΜΕΡΙΚΗ,
      καθαρισμός για να γενεί,
      θα αλλάξει ο τόπος την μορφή,
      τίποτα δεν θα θυμίζει αυτήν,
      την κοσμοκρατορία την κοσμική
      και τη σατανική.

      Η ΑΓΓΛΙΑ έπεται μετά,
      μα και οι ΓΑΛΛΟΙ ακολουθούν κοντά.
      Εκεί που είναι το ΠΑΡΙΣΙ,
      πένθιμο θα φυτρώσει κυπαρίσσι.

      http://oimos-athina.blogspot.com/2019/07/blog-post_28.html

      Διαγραφή